Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@f3rari Ahoj , drzim palec aby to vyslo 😉
@kveetiinka Ahoj,dakujem moc 🙂
Baby,ja neviem co robit, v stredu idem na tu kontrolu a neviem co mam povedal Dr., ze chcem babatko, ale nechcem umelo...? bude na mna pozerat ako na debila. Uz som rozmyslala aj nad tym ze dam tomu este rok, ale mam uz po 30-tke a s pribudajucim vekom u mna rastie aj strach z tehotenstva a ci bude babo zdrave...tak ja neviem, pripadam si ako schyzofrenik 😢
@tixx ahoj 🙂 aky bol vikend? vcera som tu nebola, urobili sme si s drahym volno, kedze mal meniny pekne sme oslavili - uz cez vikend, vela veci sme vybavili na svadbu... no a vcera bol aj den D, moj drahy bol rano na spg, bol z toho totalne nervozny, co samozrejme preniesol aj na mna, stale hovoril, ze je presvedceny, ze je chyba v nom... a ze ci ho budem aj potom lubit a podobne tak rano dal spermie a vysledky mali byt medzi 13 - 14:30, tak potom sme isli vybavovat obrucky, ja som sa ani sustredit nemohla tak teraz dufam, ze sme pekne vybrali... potom sme sli na obed, ale ani mi nesiel, ako som mala zaludok stiahnuty... ja nechapem zo seba, co som taka stresorka 😅 na 14.h sme isli po vysledky... prislo mi to tam ako na beziacom pase... zavolali nas dnu, sestricka mu vysvetlila v kocke parametre a referencne hodnoty a povedala mu ake ma hodnoty on a isli sme prec... 😕 no a vyseldok je taky, ze ma vsetko v norme... teda nie je to ideal - teda najma co sa tyka mnozstva spermii a patologie ale ako hovorim stale ma hodnoty v norme, takze v nom chyba nie je ☹ tak je bud vo mne alebo v nacasovani... a to este musim povedat, ze moj drahy sa potom umieval ako mesiacik... a isiel odtial hrdy ako majster sveta 😀 ze on je ok...
@kveetiinka podla mna mu to uplne kludne povedz, ze by si babo chcela - ved on je tam pre teba, aby ti poradil, pomohol, urcite na teba nebude nijak pozerat, ved to je normalne, su aj baby, co maju deticky ovela neskor ako ty, a su uplne v poriadku a zdrave, ale je pravda, ze ja tiez budem mat 31 o mesiac a uz by sme taaak chceli to babo, ved na co cakat? Tiez som bola u lekara, poradil, co treba, tak sa budem drzat jeho rad a uvidime 🙂
@lina129 haha no to je paradna story, uplne sa smejem, to chlapske ego, to je hruuuza niekedy :D ale tak super, ze ma vysledky v poriadku, mozno "chyba" nie je nikde, a je to fakt len blbe nacasovanie 🙂 Tak vam urcite obom padol kamen zo srdca 🙂 co mate teraz najblizsi krok, ides asi lekarovi odniest vysledky tvojej polovicky?
Obrucky budete mat urcite krasne tiez, a tie saty si si teda uz zabookovala?
Ja som dnes zacala s Clostilom, na buduci utorok idem na tu folikulometriu,uz som sa objednala, mm berie vsetky vitaminy, co by mali pomoct k zlepseniu spg, zlaty, vzdy mi hovori, nech mu spravim testosteronovy caj, poctivo pije tu macu (ktora je neskutocne ale neskutocne hnusna na chut) - podareny je 🙂
No a buducu stredu ideme do Rakuska boardovat, tak sa nenormalne tesim,ze vypadneme a prideme na uplne ine myslienky...sice som dufala, ze to uz tento rok "nestihnem" lebo budem tehotna, ale kedze nie som, mozeme kludne ist 🙂
Milé snažilky,,,čítám vaše príbehy a tak ma napadlo vás všetky povzbudit mojim príbehom už vo pred vám chcem len povedat hlavy hore určite sa to podarý!!!!Ked som mala 18 rokou vydala som sa a velmi si priala rodinku no samozrejme sa nedarylo ani rok ani dva a dokonca ani 3.Prešly sme všemy vyšetrenimz laparoskopie spermiogram no všetko čo sa dalo a verdykt???Je nam luto vy v živote neporodíte....Chyba mala byt vo mne v mojich chromozomoch a hormonoch jednoducho to velke NIE som počula stále v ušiach....Moja svokra užasná žena optimistka mz donesla raz telčíslo na Pronatal Praha zavolali sme objednali a spustil sa neskutečný kolotoč,vyšetrenia leky odbery 3 neuspešné pokusy....a ked už sme to skoro vzdali tak som si vydupkala ješte jeden a zazraky sa deju-podarylo sa 🙂 na moje 🙂 vymodlené prosby som porodila syna ta radost a pocit štestí sa nedá opísat.....Ak si myslíte že príbeh končí neni to tak...Tešili sme sa z malého a odrazu hups zjistila som že som tehotná,,,aké prekvapenie že???Do roka sa narodila dcerka 🙂 ale to ješte stale neni konec 🙂 aby sem to skrátila som štastna mamina 4 detí krasných užasných teraz som zjistila ze sa poštestilo po 5 a to už vážne končíme tymto číslem 🙂 🙂 Tak moc pozdravujem lekárou který vyslovily verdikt a vám chcem tímto mojím článkom len povedat že zázraky sa deju aj ked nas nekdo odpíše!!!Držte sa a neprestante dufat
@vapin super 🙂 krasne... a dakujem za povzbudenie a urcite si nam vsetkym dala nadej 🙂 a obdivujem ta - teda vas s manzelom, ze ste toho tolko absolvovali a aj tak ste nestratili nadej... u vas asi 100% plati, kto caka ten sa docka alebo pomoz si clovece aj Pan Boh ti pomoze 😉 aj ja verim, ze sa to podari, aj ked sa zatial snazime "len" pol roka, je to uz o nervy... tak verim ako si sa musela citit ty...
@tixx ahoj, no veru, chlapske ego "no comment" 😀 ale teraz mam aj trosku nervy, lebo ked sme prisli odtial, tak bol hrdina, stale vravel, ze v nom chyba nie je, ze je stastny a podobne... 😒 ako na mna nic nepovedal, len ja som mala zo seba taky blby pocit... ☹ ale uz som ok 🙂 dalsi krok bude o tyzden, mam si prist po vysledky z HP a zaroven odniest tieto vysledky zo SPG 😅 a uvidim, co povie lekar, aky postup nam odporuci... dufam, ze aj ja budem mat ok vysledky a ze tiez nasadi len lieky a bude to 😉
Takze si zacala s Clostilom? tak som zvedava... aj na folikulometrii, aspon mi povies ako to prebieha 🙂 ja sa chcem tiez teraz spytat dokyho, ci mi to moze robit, bo mam pocit, ze mam ovulku trosku posunutu, resp. mavam cca. 26 DC a ovu citim na 14 DC a pozit ovu test mam na 13 DC, tak to by tak vychadzalo... ale podla cyklu by som mala mat ovu 12 DC... lepsie, keby to monitoroval...
Teraz silno drzim palce, bo kamoska zistila, ze je tehu a teraz prave ide k lekarovi... tak som zvedava ako dopadne 🙂
Kam idete do Rakuska?
@lina129 no to si viem predstavit, ako si sa citila, ale tak nemozes to brat tak,ze je to niekoho "chyba" - jednoducho je to fakt mozno zlym nacasovanim, a ked pojdes k lekarovi, urcite vam povie co a ako, ak aj ty si ok, tak zalezi od neho, ale myslim,ze nebude mat problem dat ti lieky a spravit ti folikulometriu. Inak za tu sa plati 5 € aspon u mojho Dr, je to v podstate len sono, ako ked si na preventivke - akurat ze tam pozera na tie foliky, ich velkost, a podla nich vie povedat, kedy asi bude ovulka. Ja mam pocit, ze uz netusim,ako to moje telo funguje, ovu testy su zvlastne, mam pocit, ze este ani raz som podla nich nevedela,kedy ju mam, viem to skor podla toho,ze ma vtedy vsetko boli, a podla BT sa uz tiez tusim neda orientovat, vcera som mala 36,7 a dnes 37,1 - tak nechapem tie skoky, mozno je to tym Clostilom... tiez dufam,ze mi povie kedy, nech to "nepresvihneme" 🙂 Ideme na ladovec do Korutanska, Molltaler Gletscher - dnes som pozerala fotky, je to tam neskutocne. Bola som tam raz, v 2005 ale to uz je fakt pekne davno, tak si to tam tento rok zopaknem, vcera sme si zabookovali celkom v pohode apartman kusok odtial, tak to urcite bude fajn dovca. Aspon fakt dojdeme na ine myslienky ako na toto snazenie... normalne zacinam rozmyslat,ze ma to nebavi vsetko to sledovat stale, a ci sa na to nevykaslem, na testy, meranie BT - mozno je to fakt tak,ze to ma stresuje, a tym padom na to fakt stale musim mysliet...
Dufam,ze tvoja kamoska je OK, mne dnes moja kamoska pisala, ze boli u lekarky a uz vedia,ze cakaju dievcatko, druha kamoska zas chalana, same deti naokolo teraz, s kym budem kocikovat ja ? :D :D
@tixx ahoj tak kontrola dopadla super, cista vraj uz nie je a nic nebrani tomu aby sme sa o babetko pokusali, len ten postup... treba pol roka skusat a ak sa nepodari potom vysetrenia... tak som mu povedala ze ako to bolo pri prvom babe a potom zmenil nazor... takze od buduceho cyklu mi ide pozriet ci mam vobec ovulku ak hej budeme sa pokusat ako nam to sono ukazene a ak sa nepodari posle muzika na vysetrenie spermii a potom znovu IUI, co uz vsak nechceme. s muzikom sme sa dohodli ze bud to pride prirodzene alebo ostaneme pri jednom dietatku. tak dufam ze sa nam to podari 🙂
@kveetiinka jeej tak super, to su dobre spravy 🙂 hlavne,ze je vsetko v poriadku a tym padom sa mozete snazit o dalsie babo. a jasne, je to na vas, ako velmi to druhe babo chcete, ak by ste ho chceli velmi velmi velmi, tak urcite podstupite hocico,aby ste ho mali, ci nie? A to IUI - s tym bol nejaky problem,ci az v tehotenstve potom?
@tixx ja neviem, kym som otehotnela tak som brala dlho tabletky, najprv duphaston a potom clostil a potom dalsie ked sme isli na to IUI a moj dr. mi povedal ze to nie je dobre tak dlho brat a preto mi ich ani teraz uz nechce davat, pochopila som to tak ze som ich pred otehotnenim brala prilis dlho. Ono ked som mu prvy krat povedala ze kolko rokov to beriem tak na mna pozeral ako puk a ani uverit mi to nechcel a hned mi ich aj zobral s tym ze s takou nezodpovednostou s podavanim liekov sa este nestretol. S IUI som problemy nemala, ale bola som v Ba a bolo to narocne na dochadzanie. Neviem si to teraz predstavit ked sa treba malej babe venovat. Aj teraz ideme na mesacne liecenie...moj muzik povedal ze bude tak ako ma byt 😉 . Ja drzim vsetkym babam ktore sa snazia o babo palce. Viem ake to je ked sa nedari 😠 . Aj tebe drzim palce. 🙂
@tixx ahoj, konecne opat piatooook 😉 takze aj Teba vsetko boli pri ovulke? ja odkedy sa snazime pozorujem, ze tak na 13 - 14 DC ma strasne pobolieva dolu podbrusko - vajecniky, normalne to bolí akoby som mala nafuknute brucho alebo slepe crevo... myslis, ze to moze byt ovulka? citis to aj ty tak? len ma zaraza, ked mam kratsi cyklus, ze ci to mozem tak citit az tak neskor... 😨 u mna ovu testy celkom funguju, podla nich mi to sedi ako podla bolesti - pozitivny ho mam az na 13 DC, cize ovulka by mala prebehnut do 12 - 24 hodin... Len neviem, moja, ci Clostil neovplyvnuje vysledok ovu testov... 😒 skus pozriet v pribalovom letaku... a mozno aj tu BT 😕 neviem... a nemohla si uz mat PD, ked ta teplota stupla? Kolky DC si?
Jeeej na Molltaler Gletscher? Tam som bolaaaa 🙂 je tam kraaasne, to si urcite uzijete 😉 Kedy idete? A ako pises, mozno prides na ine myslienky a hups... podari sa 😉 drzim palec!
Inak, za tu kamosku velmi zle! Bol to tzv. zamlknuty potrat... uz je v nemocnici... musi ist na kyretaz ☹ chuda... uz 2. krat potratila do 10tt. Musi to byt hrozny pocit...
Ale inak, ja to mam podobne ako Ty, vsetky moje kamosky su tehotne alebo teraz rodia... 😒 dokonca mladsie odomna 😠 a ja stale nic... je to na depku... vies co? tak budeme potom kocikovat spolu 😀
Tak mi už máme kontrolný spermiogram za sebou, včera sme ho úspešne absolvovali, a výsledok znie nornozoospermia patologia 68%, kdezto pred mesiacom sme mali teratozoospermiu 80%patologia.Môžeme sa smelo snažiť a ked by to neslo tak sa máme ohlasit, síce ja este absolvujem HP a potom sa uvidí
Takže ked máte problém s teratozoospermiu, netreba zufat, ale veriť, priatel užíval zinok, selen, vitamímn C, kys.listovú, chróm, L-karnitin, kotvičník kvapky, koenzým Q10 60mg,vitamín E a pil čaj na obličky muži zo Serafinu
@kveetiinka Dakujem krasne 🙂 Urcite vsetko bude tak, ako ma byt, mozno ani nebudes musiet nikam dochadzat, a pojde to same, budem ti tiez drzat palce🙂
@magnolia26 ahoj, tak to je super, gratulujem 🙂 My sme mm tiez nasadili vsetky mozne vitamini, lebo vysledky zo spg neboli uplne najlepsie,ale zase ani najhorsie, vraj je to v norme a otehotniet by sa malo dat 🙂 daj vediet, ako ti vysiel HP, kedy ides?

@tixx noo ja prave pozeram ako puk,isla som na wcko a pozeram ze mi zostal nepouzity posledny tehu test a len tak ze spravim si aj tak tam zasa nic nebude...a k tomu meska mi to len 3 den ze aspon ho miniem...a teraz pozeram na //... :-O no ale nerobim paniku,spravim dalsie a uvidim....
ale pocit zvlastny,toto este na mna z testu veru nikdy nepozeralo.. 😀
verim tomu ze aj my sa aj tak dopracujeme k spg a hp..dufam ze budeme ok...to je fajn ze ty si ok,muzovi nejake vitaminy a bude dobre 🙂 aj ja toho mojho presviedcam ze tak preventivne by ich mohol papat 🙂
hobby?vyrezavam a malujem drevenne vecicky a teraz som zacala s muzom chodit do lesa na prechadzky aj s nasim hafom..tak ma vytiahol ze aby mi tolko nesibalo 🙂
gynex kukni tu,je tu toho cela kopa
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/gynex-a-vase-skusenosti/