Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@tixx cauko, tak uz zasa pondelok ☹ ale ty budes mat kratky tyzden, normalne ti zavidim 🙂 uz sa tesis, co? 🙂 A kde ste boli v Cechach? Ja Cechy celkom poznam, teda hlavne Moravu, vela sme tam pochodili, este ako decka 😀 veeelmi krasny kraj 🙂
Tak Clostil si uz dobrala? ...som zvedava, co Ti povie zajtra na folikule... potom napis, som zvedava 🙂 este nepocitujes priznaky ovulky? Ja by som mala mat tento tyzden vysledky z krvi na HP, tak sa tiez musim objednat na prehliadku... mam celkom nervy z toho, ale snad to bude ok... :-/
Tak super, ze uz v stredu ficite 😉 urcite si to tam uzijete a mozno sa vratite uz traja 🙂 tak musime to rychlo poriesit, nech mozeme cim skor kocikovat 🙂 ja ratam, ze v roku 2015 kocikujeme jedna radost 🙂
@tixx tak na HP idem niekedy na buduci týžden, počítam, že pojdem v pondelok, v sobotu by mala dorazit mrcha a lekár vravel aby som dosla na 3,-4,den cyklu, potom idem na HP v druhej polovičke cyklu, ale bola by som velmi rada keby mrcha vobec nedorazila, to by ma potešilo asi najviac
ahoj ..dnes som ju vazne necakala a znova prisla ...hnusoba 😝 ...(snazime sa od augusta uplne aktivne 😔 )
@zaira1407 ahoj, mozno, ze sa nesnazite v ten spravny cas? tj pre a v case ovulacie. sledujes si aj hlien krcku maternice? tu sa mozes pozriet, kedy su naplodnejsie dni v cykle
https://www.youtube.com/watch?v=8HBE8zhA5QM.. prajem skore otehotnenie 🙂
Ahoj babulky dufam, ze sa k vam mozem pridat.Tak my s manzelom sa snazilkujeme od septenbra.Mali sme aj 3 mesacnu prestavku v snazen a teraz od marca sa snazime dost intenzivne.22.3 by mala prist mrcha tak dufam, ze nepride.
@lina129 cau moja, no boli sme pri Brne, propast Macocha a Punkevni jeskyne, uplne paradny vylet, fakt doporucujem, plavili sme ta tam v tej jaskyni na lodkach, fakt sa mi to lubilo 🙂
V nedelu len klasika, upratovanie a vegetik. Zatial vobec nemam pocit, ze by mala prist ovu, ten Clostil som dobrala, tak od 15-24 DC mam mat Duphaston. Inak neviem,ako ta folikulometria prebieha, resp. ci sa nemusi robit viac krat v priebehu niekolkych dni...lebo co som tu citala, tak baby pisu, v ktory DC mali aky velky folikul, tak to asi musia chodit opakovane...lenze my akurat ideme prec, tak neviem,ci z toho nieco bude, ved zajtra sa opytam dokiho, a snazit sa mozeme aj tam 😝
Daj potom vediet, ako ti dopadli vysledky, a vobec sa neboj, urcite bude vsetko ok 🙂
@magnolia26 to by veru potesilo uplne kazdu z nas ;) ja som toto co ty absolvovala minuly mesiac, na HP som bola 3DC, vysledky boli v pohode. ale kedze mm nemal uplne naj spermiogram, tak mi lekar nasadil ten clostil, pred 2 dnami som ho dobrala a zajtra idem na tu folikulometriu. Polovicku poslali na spermiogram?
@rencici27 ahoj, no jasne, ze sa mozes pridat 🙂 my sa tiez snazime od septembra, a zatial nic, ja momentalne pijem alchemilku aspon do ovu, davam si 1x denne inofolic + mi lekar predpisal ten Clostil. Vraj to 12 mesiacov to ani netreba riesit, no my sme si povedali,ze co budeme cakat, a kedze bol lekar ochotny, spravil vysetrenia mne a mm poslal na spg. Jemu sme "naordinovali" nejake vitaminy, cajik, macu a uvidime, co to spravi. Ty si merias BT alebo si davas nejake vitaminky?
@zaira1407 no je to hnusoba, mna to tiez vzdy nastve 😖 ale tak co, vzdy si poviem,ze ideme dalej, novy cyklus mozno nieco prinesie 🙂 i ked to sklamanie tam urcite byva hlavne v ten prvy den, ale tak ja zase verim tomu,ze sa vsetky dockame a urcite coskoro 🙂 inak na ten hlien som sa tu docitala,ze pomaha jest grep,resp. pit grepovu stavu, podla mna by ti baby na fore poradili, ja v tomto nie som nejaky znalec :D
@tixx Dobre ranko .Tak som tajne dufala , ze mrcha nepride ,ale prisla dnes rano ;( .No a jedavam iba kys listovu.Ale dnes sme sa s manzelom zhodli , ze nebudeme cakat a hned po skonc Ms pojdem na vysetrenie a aj on .Len neviem kam ho mam poslat? Porad mi prosim .Dakujem.Neskutocne tuzime po babetku s manzelom a najhorsie su otazky okolia a sak ako to , ze este nemate, uz je na case a preco a podob stresujuce otazky. JAJ TO SOM UPLNE ZURIVA KED SA PITAJU LUDIA.
@tixx mm bol na spermiograme pred mesiacom,s výsledkom teratozoospermia a patologia 80%, kde nam lekar povedal ako jednu z moznosti umele oplodnenie.Teraz bol na kontrolnom po mesiaci a vysledok konečne nornozoospermia, patologia 68%, ciže zlepšenie, máme sa snažiť, a vzhľadom na moj vek 37 rokov mame zacat trosku riešiť aj mna, ale ja už jedno dieťa mám z predchádzajúceho vzťahu, dcéra bude mať v nedeľu 14 rokov, takže moj gynekolog zacal tým najjednoduchším vysetrením HP, potom ma možno caká laparoskopia ale uvidíme po HP.íce pred dvomi mesiacmi mi už predpísal Duphaston, ktorý ale teraz musím prestat užívať kvoli HP aby neboli výsledky sklreslené. Moj mm ale stale este užíva koenzým Q10 60mg, chrom, zinok, selen, ženšen, L-karnitin, kyselinu listovú, vit. E, kvapky z kotvičníka a caj muži obličky značky Serafin.
@rencici27 ahoj, no to poznam, aj nas sa pytaju, a co im mam pokazde hovorit,ze to proste nejde tak rychlo,ako by sme my ocakavali? tiez mi to obcas lezie na nervy, rodine som uz povedala, nech sa nepytaju,lebo mi to na nalade nepridava,ked mi to stale niekto pripomina - ze sa o tom dozvedia ako prvi,az sa tak stane 🙂
Co sa tyka vysetrenia, tak skus si zavolat gynekologovi, na vysetrenie (Hormonalny profil) sa chodi v prvych dnoch cyklu, pokial viem tak idealny je 3-4 den cyklu - este by si to mozno stihla. Na zaklade tvojich vysledkov potom tvoj lekar napise odporucaci listok pre tvoju polovicku na spermiogram. A az na zaklade oboch vasich vysledkov to bude riesit lekar dalej. takze v prvom rade musis ist na vysetrenie ty.
@magnolia26 no ja som na HP bola a vysledky ok, mm mal teda o nieco horsie vysledky spg, ale lekar mi uz naordinoval lieky. a kolko sa uz snazite vy? inak fajn,ze sa tie vysledky zlepsuju,nie? ja dufam,ze aj u nas budu po nejakej dobe lepsie ako naposledy, ono to totiz vraj moze byt sposobene fakt roznymi vecami (ake vysledky spermiogramu su) - takze verim,ze tie vitaminy - podobne ako tvoj mm berie aj moj - pomozu.
Inak na tu laparoskopiu kedy zvyknu posielat? co to vlastne obnasa, je to normalne operacia, ale za akym ucelom? spriechodnenia vajecnikov? lebo toto mi lekar spominal, ze to uz su zlozitejsie veci, len neviem, kedy ich akoze bude riesit, u nas asi az ked sa nam nepodari otehotniet po clostile a duphastone...
@tixx anooo 😅 tam to poznaaaam 🙂 macocha je krasna.... az zimomiavky, ze? nam ked hovorili o tych samovrahoch, tak to bolo strasneeeee 😔
Bola si rano na folikulometrii? Ako si dopadla??? 😕 Mne sa tiez tak zda, ze to treba chodit kazdy druhy den tusim, kym ten folikul dorastie do nejakej velkosti, ze?
Ale mas pravdu, ze si teraz nerob stres a pekne si uzite dovcu 🙂 a mozno prave preto sa podari... ja si tiez teraz hovorim, ze nejdem to silit do svadby a potom ideme riadne na to... 😉 😅 a neboj nic, 2015 rodime o 106 😅
@tixx tak aj u mňa laparoskopia bude tá posledná vec lebo môj gynekológ nechce hneď začínať tak zložito,pri nej mi zistia či mám priechodné vajickovody a ked tam bude nejaký problém tak to hneď poriesia.Teraz po HP má určite čaká uzivanie clostylu a duphastonu
@lina129 no presne, ta story bola hrozna pri Macoche... ale ten nadherny vyhlad z jaskyne smerom hore na Macochu, jazierko, no proste nadhera. a tie lodicky v jaskyni,cista romantika 🙂
No rano som bola u dokiho, hovoril, ze tam mam nejake 2-3 pekne foliky, okolo 20 mm, takze sa mame snazit, vraj by mali prasknut kazdu chvilu. A ked som odchadzala,tak hovori, ze bud sa vidime o mesiac opat na folikulometrii alebo o nieco skor, lebo budem tehotna :D Uplne super naladena som od neho odchadzala, bodaj by mal pravdu 🙂 haha, no a s tym ratam, ze 2015 je NAAAAS! ;)
@magnolia26 No presne ako ja postup asi... mam dojem, ze to je to,co robia ako prve, HP /pripadne spermiogram/ a potom clostyl a duphaston. Som zvedava, ci to ozaj pomoze, ja mam tuto kombinaciu teraz prvy mesiac, dnes lekar povedal,ze foliky su ok, aj dobra velkost, tak bodaj by to vyslo 🙂 Laparoskopiu aj moj lekar spominal ako jedno z poslednych rieseni,ked nic ine nevyjde, tak dufam,ze to ani v mojom ani tvojom pripade nebude nutne a ani potrebne ;) ja verim tomu,ze sa nam to proste podari , musi 🙂
Moja skusenost. Od septembra naostro bez davania si pozor, stale nic. Ale my sme nic neriesili, iba ked sme mali chut, zidne sledovanie, proste ako vzdy. Myslela som si ze na prvy sup budem v tom. A nebola. Vo februari som si vygooglila ze snazit sa znamena kazdy den / aj dvakrat. Oboch nas to rozosmialo. Som srandovala ze nech zavrie oci a predstavuje si Monicu Belluci 🙂 Povedal ze taku frekvenciu by ani tak nedal. Tak sme sa dohodli ze to dame do odvolania kazde 3 dni. Po troch razoch nas to omrzelo a vykaslali sme sa na to. A dnes om v 7t 🙂 Takze sme sa trafili 🙂
Ahojte, my sme sa s priateľlom zacali snazit na vianoce. Mam 33 rokov a mala som dost casto zapaly a dost som sa bala ze nebudem moct otehotniet. Prvy mesiac sme sa milovali naozaj skoro kazdy den a nic. Druhy mesiac sme v intenzite pokracovali, ale s tym ze po kazdom milovani som si dala dva vankuse pod zadok a nohy o stenu alebo si podomna lahol, a lezali sme tak aspon 20 minut, aby to tam vsetko riadne stieklo a vychádza to, ze priblizne na Valentina sme splodili baby, teraz som cca v 6. tyzdni. Takze tych 20 minut denne stalo za to. Pre spermiu je aj par cm velka dialka, aby sa dostala kam treba, takze ak sa jej pomoze tym spravnym smerom, tak to ide naozaj rychlejsie. Skuste to, aj moj gynekolog mi hovoril ze naozaj to pomaha 🙂

@lina129 caaaau, no vikend uz pomalinky aj konci, ale nahodou bol super, boli sme na paradnom vylete v Cechach vcera - pri Brne, dali sme si turu, sice poco nic moc, ale tak zvladli sme to 🙂 dnes mame pre zmenu upratovaci den 🙂
No mna v polke cyklu boli vsetko tak nejake dva dni, ze mam pocit, ze mi ide vsetko z brucha vypadnut, a kedze je to vacsinou fakt v strede cyklu, tak si myslim,ze to je asi ovulka. Ja som akurat vcera dobrala ten Clostil, v utorok idem na folikulometriu hned rano- teraz som inak 10 DC, na 12 alebo 13 DC sa vacsinou robi. Inak tie teploty - pocas clostilu totalne skacu, testy som este nerobila, ani neviem,ci to teda ma zmysel, ak to clostil ma ovplyvnovat.
No a v stredu uz ficime do Rakuska, vratime sa potom v pondelok.
S tym kocikovanim ta beriem za slovo ;) Tak nech sa nam cim skor zadari, hm? 🙂