icon

Snažilky 2012/2013

miminkova
30. okt 2012

Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem

Strana
z15
ercsikek
25. aug 2013

@lila17 Ahoj.Možné to je. 🙂 My sa snažíme tiež presne rok a včera mi vyšiel pozitívny testík.Robila som ho keď mi mrcha meškala 5 dní,skôr som nechcela,lebo toľkokrát som sa už sklamala.Žiadne príznaky tehotenstva nemám,iba trochu napnuté prsia.

ercsikek
25. aug 2013

@petronela1985 Ahoj.Urob si zajtra ráno testík,ja som ho tiež robila po piatich dňoch čakania a je pozitívny 😀 Daj zajtra vedieť ako si dopadla.

lila17
25. aug 2013

@ercsikek no tak blahozelam,ja tiez nechcem robit test lebo som bola velakrat sklamana

petronela1985
26. aug 2013

@ercsikek Hm, bol negatívny, tak ja už neviem... počkám pár dní. Keď mrcha nepríde, skúsim ešte jeden, či zájsť k ženskému. Ináč gratulujem k dvom čiarkam na testíku 🙂

ercsikek
26. aug 2013

@petronela1985 To je mi ľúto,a zvyklo ti takto dlho meškať?A cítiš nejakú zmenu?Ja som si tiež ilúzie nerobila,lebo žiadne tehu príznaky nemám,ani pri synčekovi som nemala.Držím ti veľmi-veľmi palce.A ďakujem 🙂

petronela1985
30. aug 2013

@ercsikek Uff, mrcha prišla, čiže môžem čakať ďalej. Už som z toho mierne zúfalá :(

tinika
5. sep 2013

Ahojte, kočky, ktore si merate bazalnu teplotu a pisete do programu fertility friend potrebujem jednu radu vdaka

potapka08
11. okt 2013

Ahojte tiez by som sa ku Vam chcela pridat z priatelom sa snazime o babetko🙂

zuzulka255
18. okt 2013

ahojte snažilky 🙂 chcem sa opytať že dnes som zacala spiniť ale urobila som si test poobede a je pozitivny...myslite že by to mohlo byť naozaj tehu??

k_veronika
15. máj 2014

ahojte baby, chcela by som sa spýtať, či tu má niektorá z vás skúsenosť s užívaním Lutenylu..doktorka mi ho dala na úpravu nepravidelného cyklu, ale chceme s priateľom aj bábo a čítala som aj také príspevky, ževraj to nieje dobré brať keď chcem otehotnieť a niektoré zas písali že to nevadí..neviete o tom niečo? díky za odpovede 🙂

Strana
z15