Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@mrva tak budeme cakat obe, ze co a ako 🙂 A ty mas tiez problemy s cyklom, ked si musela ist na vyvolavacku? Mamatesty si mala negat?
@11miuska11 mamtesty som si nerobila, vždy mi vyšli negat. aj keď som bola tehu. S cyklom som mala problémy, ms som mala naposledy 24.11.'12, ale ja som mávala iba každý druhý mesiac. Tak ak som tehu, tak sme to počali niekedy okolo nového roku 🙂 k dr. pôjdem v utorok, tak uvidím. Ale začínam mať silný pocit, že to asi bude nejaká klíčivá fazuľka 🙂
@mrva no bodaj byyy...silno ti to prajem 😉 urcite daj hned vediet, nech nas trosku potesis 😀
@11miuska11 jasne, že dám 🙂
Ahojte! Práve dnes ráno mi vyšiel test pozitívne! Takže som tehotnáááááá!
@evijan júúúj, blahoželám 🙂 kedy ste plodili? že by som si skúsila aj ja spraviť tehu test? my sme plodili okolo Nového roka 🙂 MS nikde a ani chýru ani slichu, že by sa mali blížiť 🙂 ale dostala som zápal močových ciest, len neviem, či z neustáleho cikania z tehu al. stále cikám zo zápalu :D žeby som aj ja skúsila ten test? :D Keby som bola ja tehu (podla testu) tiež idem až vo februári k dr., ísť skôr je zbytočné 🙂 ešte uvidím :D
@mrva tak bola som na sone, vsetko v najlepsom poriadku, vystelka, vajecnicky, vajickovody 😀 takze my od februara ideme naplno do toho 🙂 Vraj ta meskajuca MS moze byt zo stresu, ze sa moc sustredim na babo a bojim sa, ze to nevyjde. Som ja ale trdlo.. 😠 10DC idem na folikulometriu, nech vieme, ci ovulujem 😎 ja sa taaaaak tesim, mam tusaka, ze sa nam zadari najblizsie :D
PS: Chod do toho testu 🙂 nech sa mozem tesit aj za teba :D
@evijan GRATULUJEEEEM!!!! to je jaka super skupina toto :D
Ahojte zienky, ja by som sa k Vam tiez chcela pridat, ak ma vezmete medzi seba. My sa pokusame o babo treti mesiac, tento mesiac sme to vzali uz "ozaj vazne" 😀 , tak by som chcela dufat, ze sa zadarilo. Vam vsetkym snazilkam tiez drzim palce. Ako sledujem, tak tento vikend bude riadne "testovaci". 😉
@11miuska11
@evijan
takže, kočky, dnes som začala špiniť. neviem či prichádza MS, alebo štrajkuje mimi. Pri všetkých tehu som v 6. tt. bola pre krvácanie v nemocnici. Tak sme boli kúpiť test a ráno sa testnem, ak s v noci MS nerozbehne.
@11miuska11 júúúúj, supeééér. mne ak zajtra ráno vydu //, tak letím na pohotovosť po Duphaston a na sono.
@mrva tfuj tfuj tfuj na dve ciarocky a ziadne spinenie. Myslim na teba silno 🙂
@11miuska11 ďakujem Miuš 🙂 takže zas nie som o nič múdrejšia 🙂 tehu test vyšiel neurčito: duch na teste citlivosti 25. Asi som si mala kúpiť citlivejší 🙂 Špinenie mám stále. Zvažujem, či ísť na pohotovosť sa dať pozrieť, alebo počkám do utorka, kedy mám ísť k môjmu dr. Ale teraz v sprche pre umývaní som prišla na to, že mi z pŕs ide pri stlačení biela tekutina. Prsia bolia stále 🙂 Takže keď to zhrniem nie som o nič múdrejšia ako včera. Uvidíme v utorok.
@mrva ja by som skocila asi na pohotovost radsej, alebo do prvej lekarne, kde maju citlivost 10 a ak vyjde pozit, tak hned na pohotovost pre ten duphaston, ci co to predpisuju. Drzim palec 😉
Takže kočeny. Skončili sme tak, že som začala brutalne krvácať, bolesti ako blázon, dostala som teploty. Považujem to za neskorú MS. Včera sme skončili s mladšou dcérou na pohotovosti, praskol jej bubienok v ušku, nepočuje naň a má zápal stredného ucha. Takže teraz to doma máme neveselé ... V stredu ideme s dcérou na kontrolu na ORL, lebo nebolo dobre vidieť kvôli opuchnutiu, nakoľko je bubienok poškodený. Bolo iba vidieť, že tam časť chýba a zápal... Takže teraz MS neriešim... Ale o 2 týždne snažilkujeme o sto dvesto :D
Jooj asi z toho nic nebude :( vyhadzala som sa,a bolesti bruska ako pred MS,ci nemam stracat nadej? 🙂
@elizabetha905 Ahoj ak mas mat 2.2. a teraz ta boli brusko tak to este nemusi znamenat bliziacu sa menstruaciu..ci byva to tak u teba,ze ta aj 5 dni boli vopred?mna boli max.1 den vopred..tak este nezufaj... 😉 a vyhadzat sa mozes aj tak no nie? 🙂
@matula333 ahojky vzdy sa pred menstruaciou vyhadzem,,a ano v sobotu mi maju prist,,,mna tak aj tyzden pred tym pobolieva brucho,,,tak ja stale dufam :D kym nedostanem tak budem verit ze sa podarilo 🙂
@elizabetha905 tak budem drzat palceky nech je to co si prajes....a daj potom vediet ako si dopadla... 😉
jasne ze dam 🙂 a potom aj ty dobre?
@elizabetha905 urcite neboj dam vediet... 😉
kočky, budeme snažilkovať budúci mesiac 🙂 mna osobne vždy najviac baví tešenie sa... najskôr na tehu 😎 potom na pôrod 😎 potom na sedenie mimča 😎 potom na samostané chodenie 😎 ... ja som proste stále nespokojná a z cieľa sa viem tešiť iba chvíľočku... takže nech žije snažilkovanie 🙂 to napätie a čakanie ma bavíííí 😉
@mrva ty si super pozitivna osobka, ako je mozne, ze este nie si medzi nami, v skupine pozitivne mysliacich snaziliek, co zalozila taja27? 😀

niekto tu nieco spominal o sukromnej???kto ju zalozil?