icon

Snažilky 2012/2013

miminkova
30. okt 2012

Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem

voskovka
23. jan 2013

niekto tu nieco spominal o sukromnej???kto ju zalozil?

voskovka
23. jan 2013

@mrva inak sa tesim synatori pojdu k segre a my sa pojdeme kupat a milovat cely vikend hahahha

mrva
23. jan 2013

@voskovka súkromná už je založená na základe tejto verejnej. ja som zástancom verejnej 🙂

mrva
23. jan 2013

@voskovka júúúj, tak tomu hovorím ideálny víkend.. 🙂

11miuska11
23. jan 2013

@mrva tak budeme cakat obe, ze co a ako 🙂 A ty mas tiez problemy s cyklom, ked si musela ist na vyvolavacku? Mamatesty si mala negat?

mrva
23. jan 2013

@11miuska11 mamtesty som si nerobila, vždy mi vyšli negat. aj keď som bola tehu. S cyklom som mala problémy, ms som mala naposledy 24.11.'12, ale ja som mávala iba každý druhý mesiac. Tak ak som tehu, tak sme to počali niekedy okolo nového roku 🙂 k dr. pôjdem v utorok, tak uvidím. Ale začínam mať silný pocit, že to asi bude nejaká klíčivá fazuľka 🙂

11miuska11
23. jan 2013

@mrva no bodaj byyy...silno ti to prajem 😉 urcite daj hned vediet, nech nas trosku potesis 😀

mrva
23. jan 2013

@11miuska11 jasne, že dám 🙂

evijan
24. jan 2013

Ahojte! Práve dnes ráno mi vyšiel test pozitívne! Takže som tehotnáááááá!

evijan
24. jan 2013

@mrva Dúfam, že sa Ti podarilo! Daj vedieť! Ja idem k dokimu 1.2.2013

mrva
24. jan 2013

@evijan júúúj, blahoželám 🙂 kedy ste plodili? že by som si skúsila aj ja spraviť tehu test? my sme plodili okolo Nového roka 🙂 MS nikde a ani chýru ani slichu, že by sa mali blížiť 🙂 ale dostala som zápal močových ciest, len neviem, či z neustáleho cikania z tehu al. stále cikám zo zápalu :D žeby som aj ja skúsila ten test? :D Keby som bola ja tehu (podla testu) tiež idem až vo februári k dr., ísť skôr je zbytočné 🙂 ešte uvidím :D

evijan
25. jan 2013

@mrva
My sme plodili prvy januarovy tyzden, sprav si test - ak si tehotna - isto Ti uz ukaze! Drzim Ti palce!
Daj mi vediet!!!!!
Odkial si?

11miuska11
25. jan 2013

@mrva tak bola som na sone, vsetko v najlepsom poriadku, vystelka, vajecnicky, vajickovody 😀 takze my od februara ideme naplno do toho 🙂 Vraj ta meskajuca MS moze byt zo stresu, ze sa moc sustredim na babo a bojim sa, ze to nevyjde. Som ja ale trdlo.. 😠 10DC idem na folikulometriu, nech vieme, ci ovulujem 😎 ja sa taaaaak tesim, mam tusaka, ze sa nam zadari najblizsie :D

PS: Chod do toho testu 🙂 nech sa mozem tesit aj za teba :D

@evijan GRATULUJEEEEM!!!! to je jaka super skupina toto :D

parker36
25. jan 2013

Ahojte zienky, ja by som sa k Vam tiez chcela pridat, ak ma vezmete medzi seba. My sa pokusame o babo treti mesiac, tento mesiac sme to vzali uz "ozaj vazne" 😀 , tak by som chcela dufat, ze sa zadarilo. Vam vsetkym snazilkam tiez drzim palce. Ako sledujem, tak tento vikend bude riadne "testovaci". 😉

mrva
25. jan 2013

@11miuska11
@evijan
takže, kočky, dnes som začala špiniť. neviem či prichádza MS, alebo štrajkuje mimi. Pri všetkých tehu som v 6. tt. bola pre krvácanie v nemocnici. Tak sme boli kúpiť test a ráno sa testnem, ak s v noci MS nerozbehne.

mrva
25. jan 2013

@evijan Ja som z Ladie, okres Ilava, trenčiansky kraj. a ty?

mrva
25. jan 2013

@11miuska11 júúúúj, supeééér. mne ak zajtra ráno vydu //, tak letím na pohotovosť po Duphaston a na sono.

11miuska11
25. jan 2013

@mrva tfuj tfuj tfuj na dve ciarocky a ziadne spinenie. Myslim na teba silno 🙂

mrva
26. jan 2013

@11miuska11 ďakujem Miuš 🙂 takže zas nie som o nič múdrejšia 🙂 tehu test vyšiel neurčito: duch na teste citlivosti 25. Asi som si mala kúpiť citlivejší 🙂 Špinenie mám stále. Zvažujem, či ísť na pohotovosť sa dať pozrieť, alebo počkám do utorka, kedy mám ísť k môjmu dr. Ale teraz v sprche pre umývaní som prišla na to, že mi z pŕs ide pri stlačení biela tekutina. Prsia bolia stále 🙂 Takže keď to zhrniem nie som o nič múdrejšia ako včera. Uvidíme v utorok.

11miuska11
26. jan 2013

@mrva ja by som skocila asi na pohotovost radsej, alebo do prvej lekarne, kde maju citlivost 10 a ak vyjde pozit, tak hned na pohotovost pre ten duphaston, ci co to predpisuju. Drzim palec 😉

evijan
28. jan 2013

@mrva
Ahoj, ja som zo Šurian (okr. Nové Zámky)....takže ďaleko :(
Myslím, že Ti to vyšlo....podľa toho ako píšeš. Kup si RAPI test. Ten ma citlivost 10. Odporucila mi ho sestra na gyňde.
Držím palce!

mrva
28. jan 2013

Takže kočeny. Skončili sme tak, že som začala brutalne krvácať, bolesti ako blázon, dostala som teploty. Považujem to za neskorú MS. Včera sme skončili s mladšou dcérou na pohotovosti, praskol jej bubienok v ušku, nepočuje naň a má zápal stredného ucha. Takže teraz to doma máme neveselé ... V stredu ideme s dcérou na kontrolu na ORL, lebo nebolo dobre vidieť kvôli opuchnutiu, nakoľko je bubienok poškodený. Bolo iba vidieť, že tam časť chýba a zápal... Takže teraz MS neriešim... Ale o 2 týždne snažilkujeme o sto dvesto :D

elizabetha905
29. jan 2013

Jooj asi z toho nic nebude :( vyhadzala som sa,a bolesti bruska ako pred MS,ci nemam stracat nadej? 🙂

matula333
29. jan 2013

@elizabetha905 Ahoj ak mas mat 2.2. a teraz ta boli brusko tak to este nemusi znamenat bliziacu sa menstruaciu..ci byva to tak u teba,ze ta aj 5 dni boli vopred?mna boli max.1 den vopred..tak este nezufaj... 😉 a vyhadzat sa mozes aj tak no nie? 🙂

elizabetha905
29. jan 2013

@matula333 ahojky vzdy sa pred menstruaciou vyhadzem,,a ano v sobotu mi maju prist,,,mna tak aj tyzden pred tym pobolieva brucho,,,tak ja stale dufam :D kym nedostanem tak budem verit ze sa podarilo 🙂

matula333
29. jan 2013

@elizabetha905 tak budem drzat palceky nech je to co si prajes....a daj potom vediet ako si dopadla... 😉

elizabetha905
29. jan 2013

jasne ze dam 🙂 a potom aj ty dobre?

matula333
29. jan 2013

@elizabetha905 urcite neboj dam vediet... 😉

mrva
29. jan 2013

kočky, budeme snažilkovať budúci mesiac 🙂 mna osobne vždy najviac baví tešenie sa... najskôr na tehu 😎 potom na pôrod 😎 potom na sedenie mimča 😎 potom na samostané chodenie 😎 ... ja som proste stále nespokojná a z cieľa sa viem tešiť iba chvíľočku... takže nech žije snažilkovanie 🙂 to napätie a čakanie ma bavíííí 😉

11miuska11
30. jan 2013

@mrva ty si super pozitivna osobka, ako je mozne, ze este nie si medzi nami, v skupine pozitivne mysliacich snaziliek, co zalozila taja27? 😀