Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@elizabetha905 Jeeeeeeej gratulujem az teraz som si precitala od teba spravu...tesim sa s tebou...konecne pozitivna sprava...drzkajte sa 😉 😀
@elizabetha905 no ja tiez dufam, ze ked ta moja nestastna MS konecne dorazi, tak to pojde ako po masle 😀 aj si pila alchemilkovy caj? Alebo nejake dobre triky? POdla coho si vedela, ze mas ovulku? BT? alebo nahoda? 😅 to je otazok, co ? 😀
@matula333 dakujeme pekne tak sa tesime,,a vam sa dari? 🙂
@elizabetha905 Ahoj🙂to je super..urcite prezivate krasne obdobie..a hned je ten svet o cosi krajsi,ze?no neviem ci sa nam dari ci nedari...ked otehotnieme tak sa nam bude darit 😀 Teraz nam zacina snazilkovacie obdobie...tak uvidime no...treba len verit 😉
nevadííí, aspoň si užijete ďalšie snažilkovanie :D
@matula333 budem drzat silni silno prsty,,,ano je to krasne take zvlastne ze uz nieco v tebe zije a rastie tesime sa a manzel sa o mna stara ako o princeznu :D zlaty je 🙂)
@elizabetha905 Tak nech mu to dlho vydrzi🙂 ved mu pod srdcom nosis najvacsi dar 😵 😉 Uzivajte si tie chvile co najviac.. 😵 ja dam vediet urcite ked sa zadari... 🙂
No takže tento mesiac z toho asi zase nič nebude. Už som začala cítiť pobolievanie v podbrušku ako pred príchodom MS. ☹ A tak som dúfala, že už snáď konečne tento mesiac sa to podarí... ☹
@larama ved to.... rok je dlha doba. Nie som sice este stara korcula, ale keby sa mi malo snazilkovanie o babo natahovat na 4 roky (ako mojim rodicom), tak pomaly mozem na druhe babo zabudnut.... A k tomu som este trosku nervozna, lebo z nasej strany mal snad kazdy par problem otehotniet a aj ked viem, ze to nie je dedicne, tak zacinam pomaly, ale isto stresovat, kedze sa nedari a nedari....
Ahojte dievcata aj ja by som sa k vam rada pridala, nakolko som po dvoch potratoch 2 celkom cerstvi, ale nevzdavam to, ze raz budem mama. Ovulku mam podla vsetkeho posledny den menstruacie, mate to niektora takto, moze to byt takto, otehotnela som takym to sposobom, ale do 4 tyzdnov som potratila.
Ahojte snažilky, rada by som sa k vám pridala, lebo sa s mojími starosťami nemám s kým podeliť. Mám 2 ročného syna, ktorý sa nám pošťastil po 8 mes. snaženia a už to mi prišlo, že to bolo dlho, mojím švagrinam sa to vždy podarilo na prvy, druhý krat, tak som to tažko niesla ked nam to chvílu trvalo, strašne som stresovala, viem, že to nebola až tak dlho, iné ženy musia čakať aj ovela dlhšie, aj roky, za čo ich obdivujem, ja by som to nezvladla ☹ Teraz od januára sme sa začali znova snažiť o sestričku 🙂 , no a práve mám mrchu! 😠 Viem, že na prvý krát sa to málo kedy podarí, že to ešte nič nie je ale aj tak ma to trápi, najradšej by som bola už hned tehu! 🙂 Ide o to, že sa bojím či sa nám to podarí a ak tak ako to dopadne lebo mám zdrav. problémy ☹ Vyše roka mám sústavne bakter. zápaly až v krčku mater. (enterocok, ecoly) Sustavne som brala atb aj mes. v kuse avpbec mi nezabrali. imunitu mam v poriadku aj horm. profil, len stale tie zapaly ma trapia ☹ tak sa bojím, že koli tomu sa nam mimi nepodarí... Nemáte niektora podobnu skusenosť?
A ešte som sa chcela opýtať, nemáte niektorá skúsenosť s Inofolicom? je to nejaká novinka, vraj to pomaha aby lepšie dozrievali vajíčka, vraj to pomáha aj ženam s PCO.
ahojte baby, aj ja cakam ci dorazi mrcha... snad nie ... uz som zufala, ale myslim este pozitivne 😎
v sobotu... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kalianka/gra... takyto mam graf, ale test je cirobiely....
@blcha76
@kalianka ja sa do toho teda moc nevyznám, nám šli detská na prvý šup 🙂 a teraz si užívame snažilkovanie, takže bazalku som si nemerala, ale nemá byť okolo 37? či záleží na vzostupe? od ovulky si ešte relat. málo, test ešte nemusí ukázať. možno sa ešet len ukladá to perinky maternice 🙂 vydržkaj ešte týždeň.
Kočky, tak ja podávam hlásenie, že si dávame s manželom od snažilkovania 2 mesiace pauzu. Manžel si nahodil nejakú 21 dňovú detox. kúru, pri ktorej sa mu z tela vylučuje tujón (nervový jed), tak nechceme mať nervového jedoša 🙂 Ovulku som mala včera (podľa hlienu), takže ďalšie snažilkovanie až v apríli 🙂 Prípadne, ak mi bude MS meškať, tak ešte stihneme aj marec 🙂
@mrva ja prave nemam problem s kvasinkami,len s tymi crevnymi bakter. Dr.nevedia co maju so mnou robit,ze s takym pripadom ako som ja sa este nestretli☹ Zacala som skusat bylinkove tinktury,tak uvidim... Uz len aby sa nam to babatenko podarilo a potom skusim autovakcinu. Ty si ako na tom?
@salo este sa nesnazime velmi dlho, len od jula... ale vcera som bola na preventivke a doktorka sa pytala, ci neplanujeme babo, ze vek na to mam a do kedy chcem cakat, tak jej hovorim, ze sa snazime, ale zatial sa nam nedari, tak mi toto odporucila s tym, ze ak sa do 3 mesiacov nepodari, ze mam dojst.

@11miuska11 jeej si zlata,,,vies co druheho januara mi zacala menstruacia a po nej sme sa snazili takze hned na prvy krat a som za to velmi vdacna 🙂