Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
spermiogram urobi aj urolog,len kvoli spermiogramu netreba ist do car..., nech ti lekar spravi hormonalny profil... mozno ti ho robil,ked robi folikulometriu...
Let ked sa chceme objednat,je tam podmienka krvnych testov ,ktore mame poslat a este ich nemame. A potom je tam aky postup?
To fakt, ten helios je v matrine ? My chceme ist do martina takze sa mame uz objednat a nic nepotrebuejem? super dakujem za info
No jasne to mame kusok, preto sme si vybrali Martin ,dufam ze nam tam pomozu, tak sa ideme teda objednat,som sama zvedava, dakujem
ahojte..ja som dnes 21dc a mam bolestive prsia..hoc beriem duphaston,mam pocit ,ze ma bolia viac ako obvikle..BT som dnes mala 37,1 a mam aj dost silny hlien..na test je este asi skoro,vsak??myslite,ze by som mphla byt tehu??
@riana12 jaaj s tym mojim doktorom on ma uplne vsetko v pazi ,len ma pozrie a to je vsetko, asi musim prejst k inemu,ani krv mi nikdy nezobral, a manželovi nikto nechce urobit spermiogram, ked mi nikto nedal odporucanie, proste to je tu hrozneeeeee, ideme zajtra do CAR tak som sama zvedava
ahojte dievcata, ak mozem, chcem sa k vam pridat a podelit sa o svoje skusenosti a pod. s tym spermiogramom mate pravdu, my sme tiez boli u urologa a vysiel na spermiogram ukazkovy a zobralo nam to 2 roky casu a mozno zbytocne moje vysetrenia, lebo ja som v poriadku. ked sme prisli do car, akoby sme dostali facku, vysledky spg. boli uplne ine :( keby som to vedela skor, hned by sme to riesili, teraz hladam mm urologa, len je to komplikovane, lebo pracuje v zahranici.
ahojte kocky, chcela by som sa aj ja k Vam pridat a hlavne by ma zaujimalo, ako ste dopadli ci sa uz niektorej z Vas podarilo otehotniet. Ja uz 3 roky velmi tuzim po babatku, zacali sme sa vsak snazit o babatko len minuly mesiac, teda v decembri a na prvy krat to nevyslo...bolo to pre mna velke sklamanie a myslim na Vas ake ste to museli mat tazke, ked sa to nedarilo nieze mesiac, dva..ale niekolko rokov 😢 od 15 rokov som mala nepravidelnu menstruaciu, caste vytoky a zapaly...brala som aj antikoncepciu, ale zhruba 4,5 rokov neberiem...teraz mam 27, uz asi rok pijem alchemilkovy caj, a musim pripustit ze sa ta menstruacia upravila...mykozu nemam uz asi 3 mesiac a som za to strasne stastna, pretoze uz ma chcel doktor liecit na chronicku mykozu...cize som mala brat pol roka nejake lieky a na tie lieky sa nesmie otehotniet..dal mi poslednu prilezitost😀 akonahle sa objavi musim sa liecit...ale ja verim tomu ze nie...kedze mam nepravidelnu menstruaciu...je tazke odhadnut moje plodne dni...v decembri som to nehala tak ale...tento mesiac skusim ovulacne testy...doktor mi povedal ze u mna to je zhruba 19 az 25 den MC...tak uvidime...baby drzim Vam velmi palce a ozvite sa niektora ako ste dopadli....
@matula333 ahoj, to máme troška podobné. My sme sa s manželom začali snažiť tiež v decembri, tiež to najskôr nevyšlo... tiež som si myslela, že to bude raz-dva ale nie vždy to je tak a pritom nevyšlo to iba prvý mesiac, teraz skúšame znova. Tiež mám nepravidelný cyklus, takže ovu mám tak okolo 17. teho dňa. ale asi sa to nie vždy presne dá zistiť. Podľa hlienu to tiež niekedy neviem a čítam tu rôzne fóra a rozmýšľam nad tým, že to asi vypustím z hlavy a nechám to všetko tak... 🙂 to bude asi najlepšie. Dnes mám také tlaky v podbrušku a som 16.ty deň cyklu. že by to bola ovu? má niekto takéto príznaky?
ĎAKUJEM kočky za odpovede, som tu nová 🙂
Ahoj mimi,a tie ovulacne testy si neskusala?ci tomu moc neveris? skus si ich teraz kupit a uvidis...ja mam mat ovu az okolo 19.1. a vyskusam ich...sesterka mi poradila, vyskusat ich len pocas dvoch mesiacov a ze to uz budem potom vediet kedy mam ovu,tak uvidim...ale dufam ze sa to teraz podari...inak tie tlaky v podbrušku to môže byť ovu...a mas aj taky hlienik,trochu ako soplik? 😅 a snazite sa kazdy den ci kazdy druhy? som rada ze si napisala..aj ja som tu nova..aspon sa mozme spolu podporovat🙂
Pridala som ta mimi aj do surkomnej diskusie neviem ci ju vidis...ale dufam ze ano..vola sa" 2013 nech už sme buduce mamičky "nasla som este dve kocky co su na tom podobne ako my...tak aj ich som pozvala🙂
Mne poradil doktor snazit sa kazdy druhy den...spermie su kvalitnejsie a rychlejsie 😀 zevraj🙂 o tom hlieniku som sa docitala ze pocas ovulacie moze byt aj hustejsi aj vodnatejsii, ale obidva by mali byt take ze soplikove 🙂 /neviem musis vyskusat /pri vodnatejsom je vacsia pravdepodobnost otehotniet, a pri hustejsom kusok mensia, ale stale je🙂 drzim ti palce aby sa to podarilo...som rada ze sme spojili🙂
Ahojte kočky. Aj ja sa pridávam. Tiež začíname snažilkovať. Volám sa Ivana, mám 27 rokov, manžel 29 a sme z okresu Ilava (trenčiansky kraj). Máme 2 kočky (takmer 5 ročnú Cintiu Izabelu a takmer 7 ročnú Sofiu Viktóriu). Tatino si zmyslel, že chce aj syna, tak začíname makať 🙂 Myslím, že to tak ľahko nepôjde, lebo mám polycystické vaječníky, v maternici myom a ak mám náhodou MS, tak veľmi nepravidelne. Naposledy som mala 24. 11. Odvtedy nič. Každá MS je veľmi slabá, stačia mi intímky. Takže výhľad nič-moc. Zatiaľ to nechávame na náhode. Môj gyndy mi kázal prísť 10. deň cyklu, na folikulom. Brala som aj Duphaston na úpravu cyklu, ale musela som ho vysadiť, skončila som na chirurgii s obrovskou cystou na prsníku vzniknutou z hormónov. Nemohla som ani ruky pripažiť. Hrozná bolesť :(
Ahojte tiez by som sa chcela k vám pridat 🙂 práve začíname 🙂
Ahojte kočky!
Pridávam sa k Vám. Mám jedného 6 ročného synčeka a snažíme sa opať otehotnieť 2 mesiace, ale teraz v januári sme na to išli naplno.... a mám nejaké zvláštne pocity. Stále a stále ma bolí bruško, keby sa to náhodou podarilo, tak by som bola v skutočnosti len na začiatku druhého týždňa.....mohla by som to cítiť tak skoro? Veď sa ešte nemusí vajíčko ani uhniezďovať.....som zmetená. Žeby som si dieťatko tak priala, že by som si to len nahovárala?----- aj to je možné :D
ahojte dievcata aj ja by som sa rada pridala mam skoro 3 rocneho synceka a nejakych 9 mesiacov sa nam vobec nedari otehotniet ....mate nejake rady prosim .....cajiky alebo nejake tablety .....uz som zufala lebo prve tehotenstvo sme neplanovali a otehotnela som a teraz by sme chceli a nedari sa .. 😒 .velka vdaka za pomoc

@miminkova ahoj skus sa objedant do caru mozno mate zly spermiogram 😉