icon

Snažilky 2016 snažiace sa viac ako 6 rokov o bábätko

diva83
7. jún 2016

Ahojte žienky, snažilky 😎 . Týmto otváram diskusiu a prosím Vás, prispejte svojimi pocitmi, názormi a podobne... ak čakáte na baby dlhšie ako 6 rokov a zatiaľ sa nedarí, ALE NEVZDÁVATE SA! <3 Ja som v septembri 2009 vysadila HAK a odvtedy čakáme na ten zázrak. Užívala som Duphaston, Clostybegit, 2 x IUI, 1x IVF (neúspešne). Testy máme v poriadku. Žiadna evidentná príčina, prečo by sme nemohli mať dieťatko. V januári 2016 som bola na laparoskopii, teraz od mája mi zas lekár asi po roku nasadil Clostyl kvôli progesterónu. Vybrala som 2 balenia Inofolicu...zatiaľ. Už aj ťažké stavy boli,..ale držíme sa a povzbudzujeme navzájom + máme zlatých ľudí okolo seba, ktorí na nás myslia...
Takže, prosím, prispievajte a nech nám bociany 2016 prinesú vytúžené babuliatka 😵 !!!

Strana
z11
bubinko1506
13. mar 2018

@skvarocka nam sa v oktobri 2016 narodili po ivf dvojicky - chlapcekovia. Uz budu mat 1,5 roka😉

ivankalaco
13. mar 2018

@bubinko1506 Gratulujem k toľkému šťastiu ❤ Ja tiež pôjdem na IVF, ale s DV..

skvarocka
13. mar 2018

@bubinko1506 tak predsa sa to podarilo. No super gratulujem🙂 a ideš aj na dalsii či dvojičky stačia!

bubinko1506
13. mar 2018

@skvarocka
@ivankalaco dakujem kocky. Este jedno babo chceme, nebranime sa ani dalsim dvojickam. Vklad planujeme ale az v novembri.

skvarocka
13. mar 2018

@bubinko1506 a ostali ti ešte vajíčka či odznova všetko?

bubinko1506
13. mar 2018

@skvarocka este ostali, ale kedze sme predtym riesili adopciu, uvazujeme, ze by sme si vzali cca 2rocne dievcatko ako osvojitelia. Alebo dievcatka, ak by mali sestricky

skvarocka
13. mar 2018

@bubinko1506 aha takze ste ešte stále v poradovníku?

bubinko1506
13. mar 2018

@skvarocka my sme cely proces pozastavili a kedze uz su to budu dva roky od pozastavenia, tak asi musime celu pripravu a papiere okolo toho absolvovat odznova

skvarocka
13. mar 2018

@bubinko1506 tak držím palce nech Vám jedno z toho vijde 🙂

ckatka
20. mar 2018

Baby ja vám poviem...my sme sa na to všetko vykaslali...spustili pestunsky proces....A dnes, keď máme toho malého sarvanca doma, tak si vravím, že chvalabohu, že to mám "bez roboty" 😂😂😂 bez toho tehotenstva, pôrodu, zničených bradaviek...😂 A občas by som sa chcela na chvíľu vratit, ísť na záchod sama, vyspať sa bez prerušenia, alebo len proste ísť kedy chcem kam chcem 😂
Ale je to super aj tak...taky malý poklad je to ❤️
Odporúčam...proste prijmite svoj stav, nech už je akýkoľvek. Nech vám neujde desať rokov, počas ktorých sa budete len trápiť a obmedzovať...
Ja neviem, ci budeme mat vlastne dieťa alebo nie. A je mi to jedno. Nechávam to na prírodu a zatiaľ sa budem venovať niečomu inému. A aspoň pomôžem vychovať jednu dušičku, ktorá sa nenarodila do správnej rodiny...

spisanka
24. mar 2018

@ckatka si úžasná 😘

dena22
25. mar 2018

@ckatka mas moju uctu a obdiv. Nie kazda to dokazeme.

ckatka
27. mar 2018

@spisanka
@dena22
dakujem dievcata, nerobime to pre seba ale pre neho 🙂 snad mu bude u nas dobre
a aj vam drzim palce!

Strana
z11