Snažilky 2016 snažiace sa viac ako 6 rokov o bábätko
Ahojte žienky, snažilky 😎 . Týmto otváram diskusiu a prosím Vás, prispejte svojimi pocitmi, názormi a podobne... ak čakáte na baby dlhšie ako 6 rokov a zatiaľ sa nedarí, ALE NEVZDÁVATE SA! <3 Ja som v septembri 2009 vysadila HAK a odvtedy čakáme na ten zázrak. Užívala som Duphaston, Clostybegit, 2 x IUI, 1x IVF (neúspešne). Testy máme v poriadku. Žiadna evidentná príčina, prečo by sme nemohli mať dieťatko. V januári 2016 som bola na laparoskopii, teraz od mája mi zas lekár asi po roku nasadil Clostyl kvôli progesterónu. Vybrala som 2 balenia Inofolicu...zatiaľ. Už aj ťažké stavy boli,..ale držíme sa a povzbudzujeme navzájom + máme zlatých ľudí okolo seba, ktorí na nás myslia...
Takže, prosím, prispievajte a nech nám bociany 2016 prinesú vytúžené babuliatka 😵 !!!
@bubinko1506 Gratulujem k toľkému šťastiu ❤ Ja tiež pôjdem na IVF, ale s DV..
@bubinko1506 tak predsa sa to podarilo. No super gratulujem🙂 a ideš aj na dalsii či dvojičky stačia!
@skvarocka
@ivankalaco dakujem kocky. Este jedno babo chceme, nebranime sa ani dalsim dvojickam. Vklad planujeme ale az v novembri.
@bubinko1506 a ostali ti ešte vajíčka či odznova všetko?
@skvarocka este ostali, ale kedze sme predtym riesili adopciu, uvazujeme, ze by sme si vzali cca 2rocne dievcatko ako osvojitelia. Alebo dievcatka, ak by mali sestricky
@bubinko1506 aha takze ste ešte stále v poradovníku?
@skvarocka my sme cely proces pozastavili a kedze uz su to budu dva roky od pozastavenia, tak asi musime celu pripravu a papiere okolo toho absolvovat odznova
@bubinko1506 tak držím palce nech Vám jedno z toho vijde 🙂
Baby ja vám poviem...my sme sa na to všetko vykaslali...spustili pestunsky proces....A dnes, keď máme toho malého sarvanca doma, tak si vravím, že chvalabohu, že to mám "bez roboty" 😂😂😂 bez toho tehotenstva, pôrodu, zničených bradaviek...😂 A občas by som sa chcela na chvíľu vratit, ísť na záchod sama, vyspať sa bez prerušenia, alebo len proste ísť kedy chcem kam chcem 😂
Ale je to super aj tak...taky malý poklad je to ❤️
Odporúčam...proste prijmite svoj stav, nech už je akýkoľvek. Nech vám neujde desať rokov, počas ktorých sa budete len trápiť a obmedzovať...
Ja neviem, ci budeme mat vlastne dieťa alebo nie. A je mi to jedno. Nechávam to na prírodu a zatiaľ sa budem venovať niečomu inému. A aspoň pomôžem vychovať jednu dušičku, ktorá sa nenarodila do správnej rodiny...

@skvarocka nam sa v oktobri 2016 narodili po ivf dvojicky - chlapcekovia. Uz budu mat 1,5 roka😉