Snažilky 2016 snažiace sa viac ako 6 rokov o bábätko
Ahojte žienky, snažilky 😎 . Týmto otváram diskusiu a prosím Vás, prispejte svojimi pocitmi, názormi a podobne... ak čakáte na baby dlhšie ako 6 rokov a zatiaľ sa nedarí, ALE NEVZDÁVATE SA! <3 Ja som v septembri 2009 vysadila HAK a odvtedy čakáme na ten zázrak. Užívala som Duphaston, Clostybegit, 2 x IUI, 1x IVF (neúspešne). Testy máme v poriadku. Žiadna evidentná príčina, prečo by sme nemohli mať dieťatko. V januári 2016 som bola na laparoskopii, teraz od mája mi zas lekár asi po roku nasadil Clostyl kvôli progesterónu. Vybrala som 2 balenia Inofolicu...zatiaľ. Už aj ťažké stavy boli,..ale držíme sa a povzbudzujeme navzájom + máme zlatých ľudí okolo seba, ktorí na nás myslia...
Takže, prosím, prispievajte a nech nám bociany 2016 prinesú vytúžené babuliatka 😵 !!!
@marculik máš pravdu, aj by som na ten sex zabudla - tam musí byť abstinencia. Ja sa bojím, že mne zistia milión chorôb - lebo ja mám veľmi slabý imunitný systém, a tiež sa mi teraz nejaká vyrážka vyhodila na tvári. Ale nebola som u kožnej. Natieram si to krémom Solaris od Dr Nona - to je super kozmetika, ktorá pomohla tiež babám k otehotneniu. Ale sú to baby len z Ruska, Ukrajiny, bohužiaľ nepoznám žiadnu Slovenku - a to je obrovská škoda. Díky moc za cenné info. Prajem tebe všetko dobré.
Caute baby, v piatok som mala brutalne silnu ovulaciu a pripisujem to vcelej materskej kasicke. Plodny hlien som mala 5 dni a bol naozaj hojny. Beriem ju prvy mesiac, tak budem referovat.
@butterfly333 aj ty si tu zlatko?
No čo babule, ..končíme? 😀 Už bolo asi všetko povedané, čo? Už len čakať na ten zázrak! Každej jednej prajem, aby mala v živote to šťastie a priviedla na svet dieťatko. A najradšej aby to prišlo odrazu, bez protokolov a dlhých rokov čakania! Krásny dnik... Dobré rady do života kedykoľvek dopíšte... 😉
baby ja sa s vami jednoznacne nemozem porovnavat,my sme sa snazili len rok a pol oproti vasim. nam pomohol gel conceive plus,tak skuste.doma mame 10mesacneho chlapceka a teraz je uz druhe na ceste.len nech vsetko ide ako ma.klop klop klop.tiez uz sme boli na pokeci v CAR a uz som bola v 5tt,takze vam vsetkym drzim velmi velmi palce,aby ste si co najskor nasli kolajnice.
@februar2017 mne nepomohol :-/ a minuli sme celu tubu. Ono je to asi iba vec nahody. Ale gratulujem k detickam 😉.
ahojte dievcatka, len pre info, niekedy nemusi byt problem v zene, ale v spermiach, tradicne testy nemusia ukazat abnormality, ale treba si dat skontrolovat DNA fragmentacie, a chromozomalne abnormality, ono to moze byt pricinou, preco sa nedari. Pri IVF sa potom daju vyselektovat zdrave spermie metdou MACS a PICSI. U nas tento problem je, a uvidime, ci to na treti krat pomoze. Udajne uz maju tento problem aj mlady muzi. A okrem metod selekcie, da sa stav krasne upravit silnymi antioxidantami, pripadne FSH pre muza.
@dena22 Ahoj dena🙂, dík za príspevok. Myslím, že práve tieto vyšetrenia robia v reprodukčno-imunologických centrách. Ja som veľmi zvedavá... Z car mi napísali základné vyšetrenia, ktoré robia a hradí to poisťovňa ( konkrétne protilátky proti spermiám , a trofoblastu ), a potom mi p. doktorka napísala do mailu tieto ďalšie (skvelé skratky, ktoré si musím vyhľadať na webe) : PGD aCGH stojí zatiaľ 1250 Euro, IBT 50 Euro - , ktoré ako vidíš sú pekne drahé... FSH tiež neviem, čo je 😀 . Najradšej by som bola, keby som to ani nemusela vedieť... Ale čo narobíme...Držím vám palce, nech to bude "do tretice všetko super, úspešné!!!!"
@februar2017 Ahojky moja..., to bola určite zásluha Božia a nie conceive plus gélu. Hovorila som o tom s lekárom ktorý sa špecializuje na páry, ktoré majú problém s počatím a jednoznačne mi povedal, že je to bussiness a že keď je v tele všetko nastavené, ako má, žena otehotnie a nepotrebuje na to žiadny gél (tvoje telo má svoj perfektný gél 😀 ). Apropo, to isté povedal o Inofolicu. Odvtedy si ho nekupujem. Kašlem na to. Buď ALEBO 😎
@renimac Čau kukulienka 😀 , čo ja viem..Zatiaľ sa držím,..snažím sa ignorovať, že ma zas začínajú pobolievať prsia a proste robím všetko preto, aby som sa príliš nekontrolovala. Mám teraz zamestnanú myseľ inými vecami, a to je dobre. Potom to preháňam 😀 . A ty ako? Už budeš testovať?? 😨 😉
@diva83 o inofolicu viem, tiez som ho brala len asi mesiac a ja som z neho mala traviace problemy. ale myslela som si, ze ten gel urcitym sposobom ovplyvni ph prostredie a umozni spermiam lepsie doplavat "do ciela" 😀 ale moze byt, ze je to tiez len bussiness tah firiem. ja som v podstate vtedy uz vypla hlavu, uz sme behali po vysetreniach na IVF plus som kupila tento gel a hned pri najblizsej moznosti to klaplo. drzim palce 😉 nech to aj vam rychlo klapne

@karmen007 chod k obvodnemu a vysvetli im,ze potrebujes vymenny a tvoj gyn.ma dovcu ,mne zistili som mala nizku hladinu vit. D a alergiu na spermie a nezabudni 3dni pred tym ako pojdete do Nitry ziadny sex