Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
@nivea93 do tyzdna. Bola som u gynekologicky mam vysoko sliznicu ze do tyzdna dostanem ak teda niesom tehu. Ale tesim sa ziadne cysty maternica vajecniky absolutne v poriadku. Len musim opat nasadit lieky na stitnu zlazu lebo ze mi to môže sposobit uplnu neplodnost. Ja som ich vraj nemala ani prestat brat. Ze musim byt stal pod drobnohladom endokrinologa lenze unas endokrinolog nieje v meste zrusil sa
Aj ja som tu ešte stále 😔 a aktuálne 4 DC 😭
@velamon ja nečakám až 21.ale skúšali sme zdá sa mi ze plodné dní som mala hneď po menštruácii aj podľa hlienu. Začínajú ma bolieť prsia už teraz tak uvidíme. Nevieš kedy najskôr môžem testu? Potom určite napíš ako si dopadla držím palce. Tak musíš co najskôr nájsť nového a papať ďalej tabletky.
@snazilka1004 najbližšie vyde 😉
Ja som tu tiež ešte stále .... Aktualne tiež 4DC ako
@snazilka1004 😔😔😔
Pridam sa k vam..dnes 20DC a to cakanie kazdy mesiac ci pride novy cyklus alebo nie je hrozne..snad rok 2018 bude pre vsetky z Vas tym stastnym a najdete si coskoro vsetky // ❤
@antonia08karabin
@nikuska111
@nivea93
@snazilka1004 babi my to dame vsetky budeme mat čoskoro kolajnicky 😏. Ja som uz niak rezignovala. Ze keby mam len toto jedno tak mito neprekaza. Mam aspon jednu babiku moju krasnu. Inak dnes som mala dostat zatial nic. Tak uvidime. Testnem najskor pondelok.
@velamon držím titeda palce nech ku babike pribudne ešte jedna 😊😊
@nivea93
@nikuska111 dakujem a v pondelok sa hned hlasim ako dopadol test teda ak nedostanem dovtedy
Nuz, aj ja som tu, 16dc ☺
Ja dnes 11DC a mam pocit že ovu už bola alebo bude každú chvíľu najneskôr zajtra, tento cyklus prišla skôr, súdim podľa výtoku a bolesti v podbrušku ... tak tento cyklus verím ze bude naš aj ked som estét stále trosku chorá 😊
@velamon a tebe testik ako dopadol? 🤞
26dc, stale nic, tak cakam..niekto je tu uz tehotny? ;)
Ahojte som tu nova velmi malo sem chodim ale uz asi potrebujem trosku pokecat...mame dve deticky a chceme este jedno no nedari sa nam uz od augusta 2107...viem ze pre niekoho je to malo ale ja uz som z toho velmi nestastna a potrebujem asi pokecat s niekym kto ma podobny problem...dufam ze tento mesiac sa to podari...a samozrejme to prajem aj kazdej zienke co sa snazi...pa
@veronika1306 jeeej, aj my sa snazime o 3. Od januara 2018 ale nechranime sa nejak extra od novembra 2017... som cakala, ze uz budem tehu..cyklus mam nepravidelny, zacina kedykolvek medzi 25-30 dc, takze furt neviem na com som..zacala som pit alchemilku-ked nezabudnem ;)
@zimmi1
@veronika1306 ahojte baby tak aj ja sa pridávam ku vám o snahu o 3. 😊😊😊 Snažíme sa od novembra 2017. Koľko ročné máte detičky 😊😊 ja mám 6rocnu dievku, 4 ročného synceka. Držím vám palce nech sa čím skôr zadari
Kocky, aj ja sa pridavam. Snazime sa od maja 2017, koncom roka som potratila a teraz sa opat snazime od januara a zatial nic 😢
@nikuska111 no o chvilu budu mat 4 a 2 roky..chcem stihnut retazovy porod..v podstate ani neviem, ako by sa mi ratala materska, keby to nestihneme :D
@tinni držím ti palce veľmi moc ... Ja som potratila v 26tt minulý rok 31.jula. snažíme sa od novembra tak uvidíme ... Veľmi tiež túžim ešte po jednom bábätku ... Pevne verím že sa to aj vám podarí ... Ktorý týždeň si bola
@zimmi1 no bolo by načase aby sa zadarilo ... A si zamestnaná normálne
@nikuska111 dakujem velmi pekne 🙂 napodobne aj tebe, dufajme, ze rok 2018 bude nas 🙂 ja som potratila v 11.tt - nebilo srdiecko :( bolo to velmi tazke, ale neviem si predstavit ake tazke to muselo byt pre teba v 26.tt, co sa stalo ak sa mozem spytat? :(
@nikuska111 ano, zamestnana. A je mi velmi luto tvojej straty, 26tt, to muselo byt strasne.. Nech ti to dalsie babatko dvojnasobne vynahradi 🙂
1.dc, tak zas o mesiac..
@zimmi1 @nikuska111 my mame 2 chlapcekov jeden bude mat 6 uz coskoro a druhy ma 2.5r...a velmi chceme este jedno babatko no nedari si akosi a neviem cim to je uz som zufala nechce sa mi naspat do prace a v podstate ani manzelovi (obaja sme na materskej)rozbiehame svoje podnikanie....a babatko nie a nie prist...a to nikdy sme nemali taketo ani pri jednom😔dufam ze teraz to uz pojde
@nikuska111 a to babtko mi je luto ja som toto nikdy nezazila a neviem ako by som sa s tym vyrovnala ale nech sa ti to cim skor podari ale vlastne vserkym co cakaju na babatenko😊
@tinni pevne verím že tento rok budeme najšťastnejšie na svete ... Tak isto prestalo byť srdiečko ... Vina. To bola ale doktorky pri pitve mu zistili chudokrvnosť ... Nemal dostatočný prísun železa a s ním som mala aj ja problém počas tehu.pri prijime som mala hodnotu železa len 56. A mala byť hodnota aspoň 110.

Kto tu este zostal zo snaziliek?