icon

Snažilky 2017 - spolu do roku 2018

misajelka
9. dec 2017

Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏

jaruskatt
8. jan 2018

Aj ja hlasim neuspesny start... 1.DC

lili3210
8. jan 2018

@jaruskatt to mi je ľúto. 😢 Ale hlavu hore a veriť ďalej. 😉

velamon
8. jan 2018

@misajelka ahoj tak ja ss pridam. Ja uz sice mamina som od novembra 2016 ale chcela by som co najskor druhe aby bolco najmensi vekovy rozdiel medzi detmi. Prva dcerka sa nam podarila... No hned... Povedali sme si ze uz si nebudeme davat pozor a o necele tri tyzdne sme mali dve ciarky. Ale to bola v soku prekvapena aj zenskalekarka vzhladom na moje zenske problemy ba ktore mi mali nasadit liecbu. A bolo to vsetko tak dokonale od stvorenia cez tehu a porod bol najdokonalensi ako z knihy a teb vyysledok drobcej malym juuj. Sa bojim aj druheho lebo to uz dokonalejsir ani nemohlo byt. Ale nie dufam ze to pojde tak lahko ako prvy krat a zelam to tu vsetkym maminam. Mna druhe drzi uz kd leta ale prvu mens som dostala az v novembri tak,e bez cyklu to ani neslo a teraz ked ju konecnr mam. Este mi chyba nabudit aj muza na druhe :-*

velamon
8. jan 2018

@jaruskatt ja tiez neuspesny mne uz pomaly mrcha konci

badimeria
10. jan 2018

@krajcovicka blahoželám toto som si našla ja 7.1 prosím ktorý deň po ti toto testu ukázal alebo kedy bola ovulka posledná ms nech to mam s kým porovnat

badimeria
10. jan 2018
krajcovicka
10. jan 2018

@badimeria posledna ms 17.12. a ovu bola 30.12.

velamon
11. jan 2018

@badimeria jeej myslim ze ti mozme gratulovat. Ja som pri prvej dcere mala takyto slabunky na 34DC. Mozno este slabsi

krajcovicka
11. jan 2018

Môj 12 deň ☺️

velamon
11. jan 2018

@krajcovicka Krasne no gratulujem pekne zosilnel. Tak prijemne tehulkovanie prajem😊 nech ide vsetko ako ma.

badimeria
11. jan 2018

@velamon ďakujem uvidíme ako to dopadne už mám dva Ma za sebou ale uvidíme co o osud prinesie v pondelok idem k Dr.

velamon
11. jan 2018

@badimeria tak drzim palce potom nas nezabudni informovat 😉 vsetko bude dobre

mata682
7. feb 2018

Ahojte. Nám trvalo 5 mesiacov, kým sa to podarilo. Ja som začala užívať kyselinu listovú. Neviem, či to nejako dopomohlo k tehotenstvu, alebo to nemalo žiaden vplyv.

krajcovicka
7. feb 2018

@mata682 áno, tá sa má užívať, už pred tehu...

velamon
13. feb 2018

@badimeria ahoj no ccako si dopadla

badimeria
13. feb 2018

@velamon ahoj úplne som zabudla som tehu 🙂 samozrejme pichám fraxiparin papám lieky ešte tak snáď babenka do nosím úspešne dokonca. Čakáme na test pohlavia mali by prísť výsledky v pondelok dali sme si spraviť chceme vedieť chlapček ci dievčatko. ❤️Ďakujem za opytanie

velamon
13. feb 2018

@badimeria tak drzim palce nech všetko dobre dopadne. 😍 A potom daj vediet co to bude prid sa pochváliť.
Mne práve konci mrcha. Takze nist. Ale niak ma upusta to mat druhe babo

ewik_
13. feb 2018

Pridávam sa my sa snažíme už polroka a teraz ide mať malá dva roky tak sme chceli stihnúť kým mi neskončí MD....

badimeria
14. feb 2018

@velamon nevzdávaj sa a ver tomu. Je krásne mat súrodenca.

podlaaa
3. mar 2018

13 DPO myslite ze je to adekvatne? Snazime sa od februara 2017. Toto bolo nase prve ale spomtanne IUI. Nakolko na Hyfosy zistili nepriechodnost praveho vajickovodu a sucasne som mala v lavom rastuci folikul. Nedokazem tomu uverit... myslite si ze je to tam?

vierusik5
3. mar 2018

@podlaaa mamatest .... Su najspolahlivejsie 😊🙂 gratulujem a drzim silno prsteky aby silnela ciarocka a aby ste to dotiahli az do konca v pohodicke 😊😊😊 ja som mala taky isty a uz som v 11tt 🙂

krajcovicka
3. mar 2018

@podlaaa áno opatrujte sa!

podlaaa
3. mar 2018

Dalujem vam v pondelok idem na krv tak pockam a potom oznamim manzelovi. Drzim vsetkym palce.☺️

velamon
4. mar 2018

@ewik_ ahoj ewik vitaj a este sa kojite? Moja mala ma 15 mesiacov a stalw kojime.
@badimeria dakujem za povzbudenie 🙂 tak nas sexualny zivot bude rovnaky, tak hadam to raz pride

@podlaaa gratulujem nech to potiahnete do uspesmeho konca

@vierusik5 v ktorej lekarni prosim zozeniwm mamatest.

vierusik5
4. mar 2018

@velamon ja som ho zatiaľ našla vo všetkých kde som bola 🙂

ewik_
5. mar 2018

@velamon ahoj nie nekojime 😊

ewik_
5. mar 2018

Konečne sa nám to podarilo...v stredu na krv a uvidíme čo a ako 😉

podlaaa
5. mar 2018

@ewik_ gratulujem tak dalsia novembrovka 👶👌