icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nita216
31. dec 2016

@nina4
@zuzu29
BABY STASTNY NOVY ROK!NECH SI NA TESTIKU UZ NAJDEME TIE CIAROCKY!!!!CMUK

livuska25
1. jan 2017

Ahojte. No planovana mrcha mala dnes prist ale zatial nic tak snad je to tam drzte palce zajtra spravim test lebo sme na chate 😉

zuzu2901
autor
1. jan 2017

@nita216 aj tebe stastny novy rocik 😘

zuzu2901
autor
1. jan 2017

@livuska25 ahoj tak to drzim aj na nohach 😉

nita216
1. jan 2017

@livuska25 Drzime drzime nech su tam //

nina4
1. jan 2017

@livuska25 no co su // ? Drzim vsetko aby boli

nina4
1. jan 2017

Dievcenče moje tak my sme do rana do 2 oslavovali este aj najmenši Adamko vladal a o 2 mi hovori maminka maš vyzutu poplsenku a ja ze ano. A on tak daj mi mlieckovo idem spat 😂😄 uz rok je odstavenh ale to mojkanie s dydy si neodpysti no chlap co budem hovoriť 😉

zuzu2901
autor
1. jan 2017

😂 pobavila sivma,ale ako vravis chlap.My sme zurovali do pol 5 rana.Ale asi od druhej smepozerali Sam doma. 😉 To je taka nasa mala uchylka 😂 ...a teraz skapaty lezime a oddychujeme pred telkou 😉 ...a inak aj my ako d ecka sme dlho vydrzali s brachom a so sestrami,vzdy do nejakej 1 sme tahali ☹

nina4
1. jan 2017

My by sme z drahym tiez este lenosili no popri detoch sa volako ta doba spanku skracuje 😄

zuzu2901
autor
1. jan 2017

@nina4 to si vjem zivo predstavit 😉

nita216
1. jan 2017

@nina4 zlateho synka mas!pobavila si ma!a co ms?dostala si ?ja si zajtra kupim testik a mozno 3.skusim

livuska25
1. jan 2017

@nina4 az zajtra prideme domov tak spravim test.ale je to nádejné 🙂 🙏🤰

nita216
1. jan 2017

@livuska25 priznaky ake mas?drzim ti palcocky

livuska25
1. jan 2017

@nita216 neviem asi len to ze nemam mrchu. Je mi zima. Prsia uz nemam ani navrete a taky biely výtok ked sa to tak vobec da nazvat vytokom abo len take zaspinenie prádla by som skor povedala. A unavena som ale dnes sme lyzovali tak to pripisujem tomu aj tu zimu.

nina4
1. jan 2017

@nita216 jaaj budem ns teba mysliet budes mat urcite krasne kolajničky 😍
Ja stale nic 😠 A tak by som sa chcela vyhnut vyvolavacke .Ak nedojde asi to neham na prirodu nech si telo same povie kedy je cas a potom zacnem s tym Gynexom.
@livuska25 tak drzim palce nech su // 😉

nita216
1. jan 2017

@nina4 neskusis este jeden testik?vies co ja uz sama neviem ci budem mat//alebo ms!prsia uz nemam naliate ani nebolia len mam vlhko ako keby som mala mat ovulku a vecer mi je tak zima ale to asi.z unavy!v oktobri ked som cakala ms a som 8.10nasla //uz podbrusko bolelo ak krize aj prsia teraz vsetko odislo!ale aj tak si kupim testik a si urobim .viem ze ked test bude doma tak to nevydrzim a si zrobim!

nita216
1. jan 2017

@livuska25 Daj nam potom vediet ako si dopadla!nech odstartujes testiky s 2//!!!!

miminkavi
1. jan 2017

Dievčata prajem vam do noveho roka vsetko len to najlepsie a nech si vsetky najdete tie vytuzene 2// na testoch..aby sme si uz takto o rok pisali o nasich malych anjelikoch 😘

miminkavi
1. jan 2017

@livuska25 zajtra rano som tu ako na koni..nezabudni nas informovat..a aj foto testiku poprosim...drzim palce..rano nas bude dufam cakat dobra sprava od teba ❤

livuska25
1. jan 2017

@nina4
@nita216
@miminkavi dam vam vediet hned ked pridem domov aj foto bude 🙂 manzel uz je cely happy ze mrcha neni joj pódareny bol jak sme lezali sa mi opieral o brucho a mu vravim ze nerob ze ho zapuci tak sa zlakol chudatko 😂

nita216
1. jan 2017

@zuzu2901 a ty ako? spinenie?nerobila si testik?

zuzu2901
autor
1. jan 2017

@nita216 ahoj no testik som zatial nerobila,nemala som kupeny.A vcera som 2x spinila.Prvy krat po laskani s manzelom som mala na servitke krv(cistu,ziadna zrazenina) a potom neskor okolo 10 znova.Tak neviem ci to je dobre alebo zle.Ci si kupit test a sklamat sa? Dnes to je 9DP a na teste by mi aj tak asi nic zatial neukazalo.Skusim vydrzat do (ne)prichodu mrchy.Nechcem sa sklamat.Mozno sa rozbehne aj mrcha,mozno to spinenie bol zaciatok.I ked pride mi to divne,lebo bezne sa mi takto mrcha nerozbieha. Tak neviem.

nita216
2. jan 2017

@zuzu2901 a nemohla si mat ovulku skorsie?ja by som aj tak robila testik bo to nie je normalne spinenie

nita216
2. jan 2017

@livuska25 no testik???sme nedockave!

sevcikovaanna
2. jan 2017

cawte babenky bola som dnes u gynekologa sliznica je 6mm, ovulacia je na spadnutie (pocita ze vo stvrtok uz ma 1,6) takze vo stvrtok zase aj na krv ....snad uz to bude v poriadku a mozeme sa snazit ....lieky zabrali a sliznica sa pozbierala

19mirka90
2. jan 2017

Ja este musim vydrzat este 7 dni ..a ak nic nepride tak testujem..dlheee cakanie to bude 🙂

nina4
2. jan 2017

@nita216 ahoj myslim ze by to bolo zbytočne uz testovat ked mi neukazalo ani na 14 DPO tak tehu nebudem zas to bude jeden s tych dlhych cyklov .
@zuzu2901 moja na 9DPO ti uz môze ukazat mne minuly cyklus ukazalo krasneho ducha dobre viditelneho a hentake špinenie by som povedala ze sa drobciatka zahniezduje tak silno držim palce aby sa poriadne zabyvalo a coskoro nam ukazes // 😘.

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nita216 mam si urobit test? Teraz ale z ranneho uz nestiham lebo na ec som uz bola.

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@19mirka90 Mirka to ti verim,ale silno drzim palce😘

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@nina4 ked ja sa bojim sklamania.No mozno to predsa len skusim.Idem na nakup tak sa mozno cestou zastavim aj v lekarni.Len teraz to spinenie uz nemam tak neviem.