Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte. No planovana mrcha mala dnes prist ale zatial nic tak snad je to tam drzte palce zajtra spravim test lebo sme na chate 😉
Dievcenče moje tak my sme do rana do 2 oslavovali este aj najmenši Adamko vladal a o 2 mi hovori maminka maš vyzutu poplsenku a ja ze ano. A on tak daj mi mlieckovo idem spat 😂😄 uz rok je odstavenh ale to mojkanie s dydy si neodpysti no chlap co budem hovoriť 😉
😂 pobavila sivma,ale ako vravis chlap.My sme zurovali do pol 5 rana.Ale asi od druhej smepozerali Sam doma. 😉 To je taka nasa mala uchylka 😂 ...a teraz skapaty lezime a oddychujeme pred telkou 😉 ...a inak aj my ako d ecka sme dlho vydrzali s brachom a so sestrami,vzdy do nejakej 1 sme tahali ☹
My by sme z drahym tiez este lenosili no popri detoch sa volako ta doba spanku skracuje 😄
@nina4 neskusis este jeden testik?vies co ja uz sama neviem ci budem mat//alebo ms!prsia uz nemam naliate ani nebolia len mam vlhko ako keby som mala mat ovulku a vecer mi je tak zima ale to asi.z unavy!v oktobri ked som cakala ms a som 8.10nasla //uz podbrusko bolelo ak krize aj prsia teraz vsetko odislo!ale aj tak si kupim testik a si urobim .viem ze ked test bude doma tak to nevydrzim a si zrobim!
Dievčata prajem vam do noveho roka vsetko len to najlepsie a nech si vsetky najdete tie vytuzene 2// na testoch..aby sme si uz takto o rok pisali o nasich malych anjelikoch 😘
@nita216 ahoj no testik som zatial nerobila,nemala som kupeny.A vcera som 2x spinila.Prvy krat po laskani s manzelom som mala na servitke krv(cistu,ziadna zrazenina) a potom neskor okolo 10 znova.Tak neviem ci to je dobre alebo zle.Ci si kupit test a sklamat sa? Dnes to je 9DP a na teste by mi aj tak asi nic zatial neukazalo.Skusim vydrzat do (ne)prichodu mrchy.Nechcem sa sklamat.Mozno sa rozbehne aj mrcha,mozno to spinenie bol zaciatok.I ked pride mi to divne,lebo bezne sa mi takto mrcha nerozbieha. Tak neviem.
cawte babenky bola som dnes u gynekologa sliznica je 6mm, ovulacia je na spadnutie (pocita ze vo stvrtok uz ma 1,6) takze vo stvrtok zase aj na krv ....snad uz to bude v poriadku a mozeme sa snazit ....lieky zabrali a sliznica sa pozbierala
Ja este musim vydrzat este 7 dni ..a ak nic nepride tak testujem..dlheee cakanie to bude 🙂
@nita216 ahoj myslim ze by to bolo zbytočne uz testovat ked mi neukazalo ani na 14 DPO tak tehu nebudem zas to bude jeden s tych dlhych cyklov .
@zuzu2901 moja na 9DPO ti uz môze ukazat mne minuly cyklus ukazalo krasneho ducha dobre viditelneho a hentake špinenie by som povedala ze sa drobciatka zahniezduje tak silno držim palce aby sa poriadne zabyvalo a coskoro nam ukazes // 😘.

@nina4
@zuzu29
BABY STASTNY NOVY ROK!NECH SI NA TESTIKU UZ NAJDEME TIE CIAROCKY!!!!CMUK