icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
18. feb 2017

@simka2433 mma len obcas ale este to nie je tak predkramovo

alilka
18. feb 2017

Baby mám takú otázku..Používate niektoré nejaké "praktiky" na lepší prechod spermií,ako napr.zahlsvcek pod panvu,alebo nohy zdvihnuté vyvýšené alebo tak?😊

adria88
18. feb 2017

@alilka ja sa snažím aspoň hodinu po ani nepohnúť 😂 ležím len na chrbte, pod zadok si dám vankúš alebo kus paplóna, a nohy pokrčím... neviem, či to má nejaký význam, no za pokus mi to stojí 🙂

ema163
18. feb 2017

@alilka ja tak isto skúšam nohy si opriem o stenu a ležim si aspon 15minut jak na pláži 😀

alilka
18. feb 2017

@adria88
@ema163 tie nohy hore skúšam aj ja,no asi 3x som skúsila ale mňa by zaujímalo robíte to vždy či len počas ovu.?Ja vždy okolo ovu robím ,"všetko". A ako náhle mám už po tak na všetko kašlem 😂😂😂

ema163
18. feb 2017

ja to robím stále nie len pri ovu ... 😉 možno to raz pomôže a keď nie aspon je sranda 😂😂

adria88
18. feb 2017

@alilka ja to robím stále, teda keď sme už prichystaní na spanie a sme už pred spaním v posteli 😀 cez deň sa nedá, lebo máme tu malú a ak sa náhodou stane, že ráno, tak neriešim, lebo to musíme už vstávať, takže kašlem na celé nohy hore, ale to je málokedy, vačšinou noc, lebo miláčik mi prichádza z práce domov okolo 1-2 v noci a nasere ma, s repáčením 😂 vždy to, keď mi povie, prines mi pitie, mne sa už nechce ani pohnúť 😂

alilka
18. feb 2017

@adria88 tak my nemavame sex len večer alebo v posteli 😂 preto som bola zvedavá na názor vás tu bab 😁

adria88
18. feb 2017

@alilka tak nám to vačšinou inak nevyjde 😀 ale samozrejme, raz za čas, sa podarí, ale v prípade, že malá neni doma.. ale to už je iná téma 😀 vtedy tiež neriešim nohy hore...

alilka
18. feb 2017

@adria88 veď tak..No uvidím možno tento mesiac sa s tými nohami hore troška viac "prohram" 😂😂 dnes som 9,alebo 10dpo tak čo chvíľa príde ms a môžem skúšať 😛😛 a ty si ako na tom?😊

adria88
18. feb 2017

@alilka nejako s istotou píšeš, že príde ms... 🙄 prečo máš ten pocit? Alebo nechceš byť potom sklamaná, keď príde ms a radšej si povieš, že príde? ja som asi 1 alebo 2 dpo, takže ja mám ešte časuuu a časuuu... už nech je aspoň o týždeň viac 😀 ale to ubehne ako voda, ako v poslednom čase, všetko mi nejako rýchlo ubieha... 😔 hlavne tie dobré veci... ja mám ale tento mesiac pocit, že by to mohlo vyjsť 🙏 neviem prečo, alebo mi už z toho šibe 😂

alilka
18. feb 2017

@adria88 nie nie kvôli sklamaniu alebo tak ale proste to tak nejak cítim 😊 že to nevyšlo .Nič mi nieje..Ani brucho má neboli ani prsia proste nič..😊 skúšala som to s "metódou krčka" ,ale som z toho uplny jeleň 😂 ani neviem aký by mal byť teraz toľko DPO 😂😂 ale zacina a lákať testnut 😂😂 no ako nie že láka skôr akoby kazdomesacna rutina 😂😂😂

sevcikovaanna
18. feb 2017

Takže ms dorazila vcera bola len kvapka a dnes je slabucka len na intivku...dorazila o 5dni skor..som s toho trochu mimo keby bola aspoň normálna..mam z toho strach...ako ju rozbehnu

adria88
18. feb 2017

@alilka tak prsia, ako som tu už raz spomínala, podľa toho sa ja riadiť nebudem, lebo prvýkrát, keď som bola tehu, tak ma boleli prsia ako pred ms, čo ma bolia každý mesiac, som myslela, že príde, no nakoniec som bola tehuľka 🙂 ale samozrejme, akždé tehu je iné, takže nikdy nevieš... ty to máš ako pred ms? tiež necítiš nič ako teraz? a krčok, tak to ani ja s tým nemám skúsenosti a neviem, či by som nejako uspela, aj keby som vedela, kedy, čo a ako s ním je lebo ja mám otočenú maternicu, takže neviem, či by som ho vôbec nahmatala... takže to neriešim 😅 a aj keď si písala, že nechceš testovať, myslím si, že ti to nedá a testneš 😝

alilka
18. feb 2017

@adria88 mňa tiež bolia prsia pred ms ale väčšinou tak 3,4 dní..Ale teraz som brala 3mesiace clostylbegit..Prvý druhý mesiac som mala prsia bolestivé vyše týždňa pred ms a brutálne citlivé bradavky. A nič z toho nebolo..Teraz ms čakám 23.2 a zatiaľ prsia nič..Tak som už z toho salena..Ale už má začína bolieť pravý vajecnik ten má boli na intervaly skoro vždy 😊 je mierne PCO hajzlík jeden 😂😂

adria88
18. feb 2017

@alilka ja mám tak 7-10 dní pred ms... a bradavky aj ja tento mesiac strašne boľavé a citlivé, prvýkrát v živote tak a to ani nič neberiem... neviem, čo sa dialo somnou... a viem si predstaviť šalenosť 😀 aj ja som nedočkavá, že čo a ako, ale ja mám ešte ďaleko aj do ms aj do testovania... chcela by som testovať tak budúcu stredu až... síce mi ešte ms asi nebude meškať, no ja som v tomto nedočkavá, mala by som byť tak 12-13 dpo, to by už niečo mohlo byť vidieť, ak by sa teda zadarilo 🙂 a ty ak by si testovala, tak kedy? či to nechávaš len tak, kedy ťa napadne, že teraz idem do toho?? 😀

nikusiak9
18. feb 2017

@sevcikovaanna, u mna vcera tiez dorazila ale je dost slaba....minuly mesiac som dobrala tabletky ale tiez sa mi vcelku nezda ako moc je slaba...prvy den na pol vlozky a druhy pol tamponu a akoby uz koncila

alilka
18. feb 2017

@adria88 asi tak najradšej by som netestovala..😁 minulý mesiac sa mi to podarilo a testovala som až keď mi meškala ms,lebo mne nezvykne meškať..a tým pádom mi doma ostali 2tehu testy..A aj ovu mám asi 10este 😂 takže neviem do kedy vydržím 😂😂

adria88
18. feb 2017

@alilka ja mám doma 1 tehutest z dvojbalenia pepino, no plánujem kúpiť, nech mám v zálohe ešte 1 dvojbalenie... ten mi je taký najsympatickejší a čo baby písali tak aj najspoľahlivejší 🙂 v tete to mali naposledy v akcii... no, ale tebe sa to už ozaj blíži a možno sa čoskoro dozvieš, že si tehuľka prajem ti to a už sa neviem dočkať, ako dopadneš teda 🙂

alilka
18. feb 2017

@adria88 tak ja som kúpila dr Max lebo aj tie baby chvália a aj pepino mám lebo s ovu testami z tejto značky s bola Max spokojná 😁 raz som kúpila mamstest a urobili mi falošnú druhu čiarku 😁 no neviem ani kedy skúsiť aj by som už bola nedočkavo zvedavá 😁😁 no blíži sa to minulý piatok som bola u doki a na usg už bola Tekutina preto presne neviem od kedy počítať ovu..Kuk môj graf čo myslíš? 😊

adria88
18. feb 2017

@alilka no tipujem, že toho 10teho v piatok, akurát bola ovulka, odvtedy ti aj teplota stúpla pekne... a teplota pred ms ti klesá? mne napríklad klesne až 2. deň ms

alilka
18. feb 2017

@adria88 mne ja meram tretí mesiac,prvý mi neklesla ..Vlastne ráno som ju mala hore a na obed došla ms..Druhý mi už ráno klesla a poobede ms a teraz uvidím čo sa bude diať 😊😊

adria88
18. feb 2017

@alilka no ja to podľa môjho grafu tipujem tak, že ovu prebehla včera podľa teploty, od štvrtka som mala špinenie, čo je u mňa bežné cez ovu a bolí ma podbruško už pár dní, takže by som mala byť 1 dpo... snáď sa nemýlim, ale tak aj hlien hovorí za všetko, ešte som aj strašne pažravá, čo mávam pri ovu aj pri ms, takže myslím, že ovu už prebehla, ešte dnes treba poistiť 😎

adria88
18. feb 2017
alilka
18. feb 2017

@adria88 tak šup šup poistuj 😁😁 dlho sa snažíte?

adria88
18. feb 2017

@alilka ešte nemôžem, čakám ešte, kým mi príde mužík z roboty 😒 tak "snažili" lepšie povedané, nechávali sme to na náhodu, prestali sme si dávať pozor od januára minulého roka, potom som si v marci našla // na teste, no po 2 tt prišla ms, takže biochem tehu, potom sme sa zase na to vykašľali a začali sme august-september, tak viac menej, no v novembri sme už šli naplno, alchemilka, listovka, grepy, len ten ananás som neskúsila na uhniezdenie... ty si skúšala?

alilka
18. feb 2017

@adria88 ja som skúšala minulý mesiac ale to sú pre mňa také veci ja stále na to zabudnem aj po ananásu som sa vyhadzala na stehnách..Asi takej kvality bol 😁 ale vždy si poviem že už najbližší mesiac budem podstivo všetko dodržiavať 😁 ahaaa istotne že 😂😂 my 3ti mesiac sa snažíme a jediné čo naozaj dodrziavam je kazdy deň tablety prednison a inj fraxiparin 😁

adria88
18. feb 2017

@alilka no ja grepy milujem, takže tie ú mňa nechýbajú 😀 a tiež som si pichala pred rokmi fraxik, no teraz beriem už len anopyrin... A vieš, ako sa hovorí, do tretice všetko dobré 🙂možnože tvoj prípad 😇

alilka
18. feb 2017

@adria88 veď len rada by som bola..Ten fraxiparin picham 2 mesiace ale dosť mi to robí problém keďže sa mi ťažko prepichuje koža na bruchu..A potom to pichá ešte celé tehu +6stonedelie 😎 a kto vie kedy otehu..😁 a s ovu testami v tehu skúsenosti nemáš?

adria88
18. feb 2017

@alilka ja som pichala do stehna...a s ovu testami mám naprd skúsenosti 😂 stále mi vychádzali negat a pritom som mala ovu potvrdenú od dr., aj bolesti aj hlien boli, takže raz som skúsila, to bolo v decembri a odvtedy nič...