icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
monii28
19. feb 2017

Asi sa k vám pridám, už to zvažujem niekoľko dní, a uvidíme čo sa stane... 😉

pucca144
19. feb 2017

@monii28 držím palce 🙂

pucca144
19. feb 2017

@miminkaaa3 fíha tak azda aj sa zadarilo 🙂

sweetlip
19. feb 2017

Ahojte baby môžem sa k vám pridať???

saninka33
19. feb 2017

Ahojky snaxilky prosim vas ako prebieha folikulometria idem prvy krat teraz v stredu a neviem co mam ocakavat vie to niekto podrobnejsie opisat,?

lala1501
19. feb 2017

@saninka33 normalne ako klasicke sono akurat ti odmeria folikul 🙂 teda aapon myslim ja som tak bola a nic ine mi nerobil

saninka33
19. feb 2017

@lala1501 ako casto tam budem chodit a pomohlo?

lala1501
19. feb 2017

@saninka33 tak ja som bola asi 3 krat a sluzi to na to aby sa zistilo ci ti dobre rastie folikul a ci dojde k ovulacii.no mne to pomohlo akurat tak k tomu ze som vedela ze mi rastie

alilka
19. feb 2017

@saninka33 normálny klasický vnútorný usg 😊 budeš brať asi clostylbegit že?Vstsinou od cca 10dc sa chodí a podľa veľkosti folikov asi každý druhý deň..Ale všetci lekári to majú inak zaužívane 😁

saninka33
19. feb 2017

@alilka pravexe robili mi hp a vysledky boli dobre a chce aby som isla na laparku no ja som di vydupala ze xhcem folikulometriu takze nic nevravela ze mam brat iba ze prist na 11den preto sa pytam co sa ma diat aby ma hned prec neposlala a povedala mi presne kedy sa mame snaxit

alilka
19. feb 2017

@saninka33 jaaaj tak uvidíš..Aký dlhý cyklus mavas?Pi alchemilkovy čaj ten by ti mal pomôcť k lepšej ovu 😊

saninka33
19. feb 2017

@alilka 28dni a problem je ten ze nemozem xiadne bilinky beriem len femibion a chcem pridat grepy 🤔

fialka1989
19. feb 2017

cawko babenky....pridavam sa k vam ..7mesiacov sa snazime intezivne 3mesiace a stale nic predtym bolo vsetko na prvy sup no po potrate to nejde...zevraj som uplne typ top ...muzicek ma strach ze ci sa mu nepokazili spermie a chce ist na spermiogram...myslite ze by sa mohli pokazit???

tamarka9
19. feb 2017

@simka2433 no skoda že prišla,ale fajn ked nie si mega smutná. Mňa by len zaujímalo s cim mohlo byt to spinenie spojene...a hlavne super,že sa cyklus napravil 😉

tamarka9
19. feb 2017

@pucca144 tebe este stale nedošla? To je vážne sila...a na sono si nebola ako to v maternici vyzerá?

tamarka9
19. feb 2017

@miminkaaa3 znamená to že áno 😉 gratulácia ☺ a koľko dni ti meska?

tamarka9
19. feb 2017

@monii28
@sweetlip vitajte kocky jasne že sa mozte pridať,aj ked držím palce,aby ste sa tu dlho nezdrzali 😉

tamarka9
19. feb 2017

@fialka1989 áno spermie môžu mat horsiu kvalitu,môže ich byt menej a kopa iných problémov,cize ak muz chce ísť,nech kľudne ide. Ale po troch mesiacoch intenzívneho snazenia to este nic neznamená,kľudne môže byt aj on ok,ja by som este počkala a skúsila zabudnúť na všetkých strašiakov. A ked to aj naďalej nepôjde,určite bude fajn skočiť na spermiogram 😉

trinka
19. feb 2017

Ja sa obávam, že ani tento mesiac nič... prsia naliate... bruch bolí... asi dojde mrcha :-/

tamarka9
19. feb 2017

Joj kocky mňa slák triafa,dnes koľajnice na ovu teste a môj mm mi zahlasi,že je unavený,boli ho telo (včera sme makali v záhrade) a na sex nema chuť ani nahodou 😞 no a mozem ďalší mesiac čakať,och ti chlapi...

lala1501
19. feb 2017

@tamarka9 vsak ale ovu tym padom prebehne az zajtra teda este nie je nic stratene preroze aj zajra je velka sanca 🙂

nadej1111
19. feb 2017

Ahojte, dnes som posledny den brala clostyl, zajtra prvykrat folikulometria...tak uvidim co nam prinesie tento mesiac...drzim vsetkym 👊👊

simka2433
19. feb 2017

@tamarka9 tak ho znasilni:D no ja to spinenie mam vzdy den predale teraz bolo tyzden pred asi z toho zapalu:-/ ale uz aj to je chvalabohu v poriadku. Mavam to hlavne cez zimu tieto zapaly:( ale vzdy tak dva tri dni a je to zase ok

didi2102
19. feb 2017

baby zase nic :( a to sme sa snazilkovali ale nie nasilu ale tak spontanne ako zajaciky 🙂 a zrazu prisla mrcha po 21dnovom cykle a to mavam 34dnovy :( nevadi pojdeme dalej aj ked 😢

miminkaaa3
19. feb 2017

tamarka9 no praveze este nemeska od 5ho sme mali plodne dni a o 5 dni ma prist menstruacia, tak neviem

sweetlip
19. feb 2017

@fialka1989 Ahoj.Mozno to nejde lebo sa na to velmi upinas.Skus pozvolnit

sweetlip
19. feb 2017

@saninka33 Viem ako sa asi citis.Ja som si tým prešla pred 2 rokmy.Skus inofolic aspon jeden mesiac po 2 sacky.Mne to dost pomohlo.Upravi to vsetko v tele.Laparkou by som este pockala.Uvidis ze vsetko pojde ked sa chce

adria88
19. feb 2017

@didi2102 to mi príde ozaj skoro na to, že mávaš 34 dňový... je to ozaj ms? môže byť, že sa zahniezďuje babatko...

lala1501
20. feb 2017

Tak ms nedosla ale test negativny🙄

simka2433
20. feb 2017

@lala1501 este jej teda daj chvilu cas🙂