Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojky snaxilky prosim vas ako prebieha folikulometria idem prvy krat teraz v stredu a neviem co mam ocakavat vie to niekto podrobnejsie opisat,?
@alilka pravexe robili mi hp a vysledky boli dobre a chce aby som isla na laparku no ja som di vydupala ze xhcem folikulometriu takze nic nevravela ze mam brat iba ze prist na 11den preto sa pytam co sa ma diat aby ma hned prec neposlala a povedala mi presne kedy sa mame snaxit
cawko babenky....pridavam sa k vam ..7mesiacov sa snazime intezivne 3mesiace a stale nic predtym bolo vsetko na prvy sup no po potrate to nejde...zevraj som uplne typ top ...muzicek ma strach ze ci sa mu nepokazili spermie a chce ist na spermiogram...myslite ze by sa mohli pokazit???
@fialka1989 áno spermie môžu mat horsiu kvalitu,môže ich byt menej a kopa iných problémov,cize ak muz chce ísť,nech kľudne ide. Ale po troch mesiacoch intenzívneho snazenia to este nic neznamená,kľudne môže byt aj on ok,ja by som este počkala a skúsila zabudnúť na všetkých strašiakov. A ked to aj naďalej nepôjde,určite bude fajn skočiť na spermiogram 😉
Ja sa obávam, že ani tento mesiac nič... prsia naliate... bruch bolí... asi dojde mrcha :-/
Joj kocky mňa slák triafa,dnes koľajnice na ovu teste a môj mm mi zahlasi,že je unavený,boli ho telo (včera sme makali v záhrade) a na sex nema chuť ani nahodou 😞 no a mozem ďalší mesiac čakať,och ti chlapi...
Ahojte, dnes som posledny den brala clostyl, zajtra prvykrat folikulometria...tak uvidim co nam prinesie tento mesiac...drzim vsetkym 👊👊
baby zase nic :( a to sme sa snazilkovali ale nie nasilu ale tak spontanne ako zajaciky 🙂 a zrazu prisla mrcha po 21dnovom cykle a to mavam 34dnovy :( nevadi pojdeme dalej aj ked 😢
tamarka9 no praveze este nemeska od 5ho sme mali plodne dni a o 5 dni ma prist menstruacia, tak neviem

Asi sa k vám pridám, už to zvažujem niekoľko dní, a uvidíme čo sa stane... 😉