icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
21. feb 2017

@tamarka9
@simka2433
@linda1984 no nevadi co uz len marec asi moj nebude jedine zeby som ovulovala znovu z lavej strany co pochybujem. Ak budem z pravej tak si môžem piskat jedine😀 zeny moje mna tak boli hrozne brucho ze sa skriabem po stene😢

ikonica
21. feb 2017

dobre ze som ten inofolic folandrol a ovutesty este nepredala... asi som tusila, ze ich este budem potrebovat 😔

linda1984
21. feb 2017

@lala1501 och ja mávam také kŕče, zimnicu, potom teplo, 5x na WC co ma preháňa....všetko len prvý deň keď sa spúšťa, ale už posledných pár cyklov mam bolesti brucha celý týždeň pred... Starnem alebo co 😒

tanietqaa
21. feb 2017

@linda1984
@simka2433 Ahoj dievčatá, no prikladám svoju skúsenosť..1.jula 2016 MA v 11tt ... Radosť z pozit. Tehu testu..z bijuceho srdiečka, z budúceho bábätka vystriedal žiaľ, smútok, depresia, úzkosť.. Deň za dňom som sa tešila kedy uz prejde určitý čas a rany zahojí.... Reči okolia , že všetko bude oka si mladá (25) á bla bla tak v tej chvíli ma to vôbec nepovzbudilo...kto nezažil- nepochopí...od Dr. Stále len počkáme, počkáme.. Choďte na hematologiu...a zasa čakáme...no pani ak sa nepodari do decembra začneme liečbu.. Prišiel december a nič! MS vždy od Ma nepravidelná... Dokonca v decembri neprišla ani MS kde mi dr. povedala, že zrejme neovulujem a ak sa to zopakuje dame hormonalku..mesiac, čo mesiac hlava v smútku, testy negatívne...tu jedna známa tehotná, tu ďalšie..tu Vaša znamaa rodí henta rodí a vy nič...tak prišiel Január 2017 ..MS prišla ale nejaka slabá.. Vravím neriešim gyn stále len čaká na spásu keďže do roka nechcú nič riešiť..a tak som to vzala do vlastných rúk.. od 1DC alchemilkovy čaj 2x denne 0.5l do 8DC od 6DC som merala BT či vobec ovulujem alebo nie..ak nie skočím za gyn a priklonim sa na tu hormonalku...od 8DC na zaklade recenzii som si objednala Inofolic..jeden sáčok denne..testovanie ovulačnými testami aby som si ovu potvrdila čo aj vyšlo na 14DC tak hneď za muzičkom i keď chudák mal čerstvo zlomený členok, no ale čo neurobíme pre mrnouska.... a na 16DC prišla ovulka podľa BT..otrasne čakanie na testovanie.. Až na deň ked som bola 9DPO 25DC sedím na gauči, kukám do blba sem tam na TV a bleslo mi hlavou..test.. a tak mrknem na hodinky...je večer .. Niečo po 18tej..kuknem do kalendára ešte len 9DPO z toho este nič nebude.. Ale aby som sa zbavila nutkania šup na wc a skoro som odpadla ked na mňa hneď vybehli // ciarocky...este stále neverím.. dnes sme 5tt a dúfam, ze to dotiahneme v zdraví do konca.. :* Prikladám Vám aj svoje foto grafu a testika 🙂 dufam, ze čoskoro budete mať aj vy taký prekvapivý den ako som mala ja 🙂

lala1501
21. feb 2017

@linda1984 ja prve dva dni ale dnes to je extrem vrazdila by som.asi pojdem k drahemu do roboty nech mi nieco pichne lebo uz budem asi hryzt😵

linda1984
21. feb 2017

@tanietqaa to je krásne 😍 a moc pekne napísaný príbeh. Ci už pomohlo to alebo to, možno by to bolo aj bez toho, ale hlavne je ze je to tam. Gratulujem a želám veľa zdravíčka a síl 🙂 keby takto o mesiac aj ja sa vytesujem oooo to by bolo 🙂🙏

tanietqaa
21. feb 2017

@linda1984 ďakujem :* ja verím , že tento rok to už všetkým snažilkám výjde tak pekne ako nám. Keby sa dalo pošlem každej zopár tehu hormonikov hlavne tých spiacich :D :D 🙂 nech nie som sama v posteli :D

linda1984
21. feb 2017

Baby mate skúsenosť s týmto teplomerom, alebo nejaký iný overeny?

lala1501
21. feb 2017

@linda1984 ja som si dnes kupila normálny digitalny v lekarni omron vraj ywn je dobry

simka2433
21. feb 2017

@lala1501 ja som to mala vcera skoro som umrelaaa a take krce som mala ze dovi.. krize ma boleli strasno

simka2433
21. feb 2017

@tanietqaa moc moc ti gratulujem a prajem strasne vela zdravia!!!!! Ja som ten inofolic tiez brala jeden sacok kazdy den no nic:( nevadii skusame dalej nestracam nadej ja verim ze sa to podari🙂

sugarinka10
21. feb 2017

@tanietqaa Takýchto príbehov tu potrebujeme viac!!!! Držím palce 🙂

linda1984
21. feb 2017

@lala1501 haha som zistila, že my nemáme doma žiadny teplomer, ako ja som proti liekom dosť, takže okrem spreju do nosa a nalgesinu nemáme nič 😀 hlavne ale, ze som teraz kupovala 2x cez eshop v lekárni a teplomer nekúpim... Ťapa 😀

vbb21
Autor odpoveď zmazal
tanietqaa
21. feb 2017

@simka2433 ďakujem krásne...no neviem, či to bol prave on.. Myslím , že tak nejako všetko so všetkým súvisí a hlavne psychika... tak držím silo pršteky aby boli čoskoro // na testiku. 😘

lala1501
21. feb 2017

@linda1984 ja som na tom tak isto tiez sa liekom vyhýbam 😀

alilka
22. feb 2017

@adria88
@tifinka
@tamarka9 baby kuk..Niečo sa mi tam akoby zdá,ale neviem. Asi kanálik. 😊

nikoleta_rapko
22. feb 2017

toto som nasla na FB Odin - odkaz pre budúcnosť 🙂 tak kocky urcite aj na nas uz nejake caka 🙂

Milá mama,

dnes priletí bocian. Vedelo som, že priletí, už pred týždňom som bolo pripravené. Ale povedalo som si, že musím zosilnieť a zdržalo som sa. Mami, prosím nehnevaj sa, viem, ako veľmi na mňa čakáš a aká si z toho nervózna. Preto som sa rozhodlo napísať ti list o tom, ako tu čakám na bociana. Drahá mama, nemusíš sa báť, nie som tu opustené, je nás tu veľa, nedá sa to ani spočítať. Všetci čakáme na toho svojho bociana. Niektoré bábätká sú také netrpezlivé, že prehovárajú tých najrýchlejších bocianov. A bociany nedokážu odmietnuť, sú veľmi láskaví.

Niekedy sa stane, že rodičia sú sami ešte deti alebo sa mama necíti dobre a nemôže si vziať k sebe aj dieťa. Ani nechci vedieť, aké smutné bábätká sa potom vracajú. Snažíme sa ich utešiť a rozveseliť ich. Všetci vieme, že časom sa k rodičom dostanú, tí už budú na nich trpezlivo čakať. Ty si, mamička moja taká zábavná, veríš na hocijaké zázračné znamenia a kúpila si mi aj chmeľ. Predsa si nemyslíš, že má namotáš na nejaký chmeľ. Ale je to od teba krásne.

Skutočne som si už dávno vybralo teba, moja milá, najlepšia, najláskavejšia mamička! Narodím sa práve tebe. Už čoskoro. A ak je to pre teba lepšie, tak mi pokojne kupuj dopredu veci a dokresľuj druhé čiarky na testoch, možno to naozaj nášho bociana urýchli. Nerob si o mňa starosti a nebuď smutná. Neskôr už svojho bociana neprepasiem. To radšej prídem hladný a ty ma nakŕmiš.

Keď sa na bociana posadím, rovno pošlem do testu dve čiarky, aby si vedela kedy presne sa objavím. Ale aj tak sa ešte uvidíme na ultrazvuku. Ja ti zamávam, aby si sa nebála. A potom sa stretneme v tom dome, kde mamičky vítajú svoje deti. A hoci toho nenahovorím veľa, hneď ako sa na teba prvýkrát pozriem, budeš vedieť, ako ťa silno ľúbim, mamička moja!

Tak do skorého videnia.

Tvoje dieťa

https://www.facebook.com/odinodkazprebuducnost/...

trinka
22. feb 2017

@alilka ja som asi slepá ☹ neskúsiš aj zajtra... ale ja som fakt slepá na duchov...

alilka
22. feb 2017

@trinka 😂😂 niesi slepá 😁 je to veľmi slabé a skôr to asi bude kanálik 😁

mojezlate
22. feb 2017

@alilka skus zajtra niečo ako by tam bolo ale nieje to dobre vydiet skoro vôbec. Ale skus tak o dva dni radšej to už by mal byt silnejší ak tam niečo je😉

adria88
22. feb 2017

@tamarka9 to je hrozné s tými chlapmi... ale ešte včera ako som prišla z práce, sa ho pýtam, či chce druhé a on áno na 100... A večer už bol jak lemra 😂 fakt som sa rozrevala jak decko, čo nedostalo hračku 😀

adria88
22. feb 2017

@alilka no ne že kanál, duch tam je 😀aspoň ja tak vidím... skús zajtra, držím palce nech silnie 🙏

tifinka
22. feb 2017

@alilka zlatko aj mne sa zda..skus toho pepina este,mozno to lepsie ukaze 😊

alilka
22. feb 2017

@tifinka toto je pepino 😁 este mám doma dr.max..Tak jediné že by meškala ms tak skúsim urobiť 😊 mne sa vidí že či to nieje kanál 😂

trinka
22. feb 2017

@alilka držím prsty 👏

tamarka9
22. feb 2017

@alilka ja som zapla pc kvôli tebe,lebo na mobile prd vidim a mne sa tam tiež zdá duch. Kanalik ked vidíš tak je biely,mne sa ten duch zdá do ružova. Takže silno držím palce nech to zosilnie...

adria88
22. feb 2017

@simka2433 neboj, príde aj dušička, ktorá si Vás vyberie 🙂 ja si hovorím, keď nie teraz, tak bude Vianočkatko 😍 to by bolo super 🙂

alilka
22. feb 2017

@tamarka9 ty si zlata 😁😁 taky námahu si si kvôli mne dala 😁 no bolo by super a "nečakane" keby to bol fakt duch ale ja tomu veľkú šancu nedávam 😁 keď zajtra milostiva nedôjde skúsim test pozajtra. Ešte mám doma jeden 😁 čert ho ber 😂😂

katrin1987
22. feb 2017

ahojte dievcata... nenapisala som uz potom ako to dopadlo s duchom na testiku.
Na druhy den rano som si robila testik a bol pozitivny, nie uplne silna ciara ale bola. "La mrcha" stale nic, takze k dokymu idem bud. tyzden a potom uvidim. Test si uz robit nebudem, zbytocne by som sa stresovala, radsej sa tesim ze testy boli pozitivne a verim ze malinkemu sa v brusku bude pacit a zostane u mna 9mesiacov😊