icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
2. jan 2017

@kiki94 myslim ze nie je šanca,resp uplne minimalna. To ti bezne tak všelijako chodi ms?

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@kiki94 v pohode rado sa stalo 😉

zuzu2901
autor
2. jan 2017

@adria88 ahoj,vitam ta medzi nami.Ja som to zatial skusala bez tychto veci.Som si povedala,ze az ked sa nam nebude darit viac ako rok potom sa do toho pustim.Drzim ti palce aby si mala silnu volu a aby sa Vam co najskor postastilo 😘

nita216
2. jan 2017

@adria88 vitaj vitaj!suhlasim treba si dat volny priebeh ono pride ked najmenej cakas

adria88
2. jan 2017

@zuzu2901 Ďakujem a no aj ja som najskôr skúšala bez a potom som sa na to namotala a išlo to len dolu vodou, stresy, že či som stihla-nestihla ovu a teraz čo... a nakoniec som aj pred Vianocami ochorela, boli aj horúčky dosť vysoké, tak je lepšie, že sa aj nezadarilo tento krát... no najlepšie je ísť obdeň a nový rok - nové šance a nádeje 😉 uvidíme, ako to pôjde a držím nám tu všetkým palce, nech je tento rok pre každú jednu šťastný v podobe tehu bruška a úspešného donosenia bábatka 🙂

nita216
2. jan 2017

@zuzu2901 joj tak ma ten test taha!v hlave viem ze teraz keby som urobila moze to byt este neg. a zajtra rano mozno by bol + ale certik sa mota a sepka co ked uz teraz by bol +

mirka779
2. jan 2017

@nita216 uvidim zajtra mu zavolam ak zas bude niečo vymyšlat tak zmenim ineho lekara

sevcikovaanna
2. jan 2017

babenky ja som podla gynekologa pred ovulaciou a uz ma tri dni bolia prsia a su naliate...nikdy pred tym som to nemala iba ma trochu bolel vajecnik...mate tu niektora skusenost

tamarka9
2. jan 2017

@nita216 vydrž,potom budeš sklamana a povieš si,ze si mohla počkať. Veď to uz par hodin 😉

tamarka9
2. jan 2017

@sevcikovaanna a lekar ako vie,ci videl folikul? Mna prsia bolia len cez ms,cize v tomto neporadim. A vajecnik ta boli tiez v case ked dr povie ze je ovu?

sevcikovaanna
2. jan 2017

@tamarka9 hej jedna ma 16 a druha 18 ... vo stvrtok mam ist na krv a pocita ze praskne ...po potrate som mala raz ovulaciu a to ma riadne bolel vajecnik to som vedela na 100%..

nita216
2. jan 2017

@tamarka9 no ved vydrzim uvidim zajtra rano ako som na tom !este mar hodin a. testik bude bud // alebo./!rano drzkajte palcocky!

kiki94
2. jan 2017

@tamarka9 heeeej :( ale uz mam agnucaston. Vraj pomaha suprovo 🙂

livuska25
2. jan 2017

Neviem ci sa to tu niekto pytal ak ano tak pardon ale vedeli by ste mi dat navod kedy zacat meriat ovulaciu alebo ako to je najlepsie? Mm bude este januar doma a potom pride az v Marci tak by som nerada nieco zmeskala 😀

nita216
2. jan 2017

@livuska25 jednoznacne po ms stale rano vtom istom case

tamarka9
2. jan 2017

@kiki94 tak verím ze aj tebe zabere ☺

tamarka9
2. jan 2017

Určite budeme držať paste,nech to dopadne akokoľvek,tak to ma byt ☺ ale verím v // a super začiatok @nita216

nita216
2. jan 2017

@tamarka9 velmi pekne dakujem!uz nech je rano!hned ako urobim dam sem foto ci bude s/ alebo s //!bude ako ma byt!

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@nita216 noo moja uz vstavaj rychlo,sme zvedave 👶😲

nina4
3. jan 2017

Ahoj aj ja som oci otvorila hned tu pozeram že co a ako .a inak Dobre ranko dievcence 😘

19mirka90
3. jan 2017

Ahojte baby..podľa vás môžem cvičiť erobik pokiaľ neviem či prídu alebo neprídu //?
Môžte to mať nejaký vplyv pokiaľ by som už teraz bola tehu? Testovať sa nechcem nakoľko mám ešte 6 dní do nepríchodu mrchy -čo dúfam :P
Ďakujem za rady :-*

nita216
3. jan 2017

ahojte babenky moje!test som si zrobila a bol / cista beloba!den pred ms!no zajtra cakame ms!

tifinka
3. jan 2017

@nita216 ale nebooj.ked len zajtra ti ma prist este to nemusi nic znamenat.este ti to nemusi ukazat 😉 , drzim paste aby to tak bolo, ze este sa objavia // !! 🙂👶

kiki94
3. jan 2017

@19mirka90 neriskovala by som, ak by som nevedela na com som 🙂

nita216
3. jan 2017

@tifinka dakujem za povzbudzujuce slova .zajtra ma prist ms ale v oktobri uz den pred ms som mala pekneho dusika!po spontannom potrate som ms dostala na 5 tyzden a ja som tak pocitala ze nabehnem na klasicku 30dnovu mozno mi este habruje vsetko a mozno tak isto dostanem neskorsie alebo pride zajtra.momentalne sa necitim ani na ms ani na tehu!len vytok mam ako na ovulku

19mirka90
3. jan 2017

@kiki94 tiež som tak premýšľala... keby som už mohla testovať..jooooj ..no musím vydržať..aby som vedela či ma čakajú krajšie povinnosti ako cvičenie xi :-*

miminkavi
3. jan 2017

@nita216 este je aj moznost, ze prave teraz mas ovu ked mas taky hlien..ms zatial nie je tak sancu stale mas.. Drzim paluchy ✊

miminkavi
3. jan 2017

@19mirka90 podla mojho nazoru by si sa nemala obmedzovat ked stale nevies na com si..nie je to dobre na psychiku..viem o com hovorim..spravaj sa uplne normalne, rob to, co ta bavi a nechaj to na osud..bat sa podla mna nemusis, priroda je mocna carodejka a ona to uz zariadila aby bolo vsetko ok kym zena nezisti ze je tehu..to som citala a poznam osobu, ktora netusila ze je tehu, zacala cvicit dost narocne cviky, pretoze jej z nicoho nic zacalo rast brucho( test mala neg. ked mala podozrenie) no ked jej to nedalo a ludia na okolo sa jej zacali pytat ci je tehu, tak isla k dr. a ten jej oznamil ze je v 5-tom mesiaci..takze podla mna kludne aerobik cvicit mozes, ale s mierou 😊

tamarka9
3. jan 2017

@nita216 skoda,ale nic nie je stratene. Aj ked ten ovu hlien je zvláštny,uz by mal byt bud žiadny,alebo taky kremovy,aj mna napadlo,ci to nemáš este rozhadzane . Mali by ste to aj teraz skúsiť,ovulácia sa kludne mohla posunúť alebo prišla ďalšia...

19mirka90
3. jan 2017

@miminkavi vaaaaaaaav 🙂 To je krásne 🙂 Moje okolie hovorí presne to čo mi píšeš ty a ostatok hovorí teda moja blíza rodina,že cvičiť by som nemala...už som mala dilemu 🙂 tak preto som sa obrátila aj na váš názor 🙂