Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzu2901 Ďakujem a no aj ja som najskôr skúšala bez a potom som sa na to namotala a išlo to len dolu vodou, stresy, že či som stihla-nestihla ovu a teraz čo... a nakoniec som aj pred Vianocami ochorela, boli aj horúčky dosť vysoké, tak je lepšie, že sa aj nezadarilo tento krát... no najlepšie je ísť obdeň a nový rok - nové šance a nádeje 😉 uvidíme, ako to pôjde a držím nám tu všetkým palce, nech je tento rok pre každú jednu šťastný v podobe tehu bruška a úspešného donosenia bábatka 🙂
babenky ja som podla gynekologa pred ovulaciou a uz ma tri dni bolia prsia a su naliate...nikdy pred tym som to nemala iba ma trochu bolel vajecnik...mate tu niektora skusenost
@sevcikovaanna a lekar ako vie,ci videl folikul? Mna prsia bolia len cez ms,cize v tomto neporadim. A vajecnik ta boli tiez v case ked dr povie ze je ovu?
@tamarka9 hej jedna ma 16 a druha 18 ... vo stvrtok mam ist na krv a pocita ze praskne ...po potrate som mala raz ovulaciu a to ma riadne bolel vajecnik to som vedela na 100%..
Neviem ci sa to tu niekto pytal ak ano tak pardon ale vedeli by ste mi dat navod kedy zacat meriat ovulaciu alebo ako to je najlepsie? Mm bude este januar doma a potom pride az v Marci tak by som nerada nieco zmeskala 😀
Ahoj aj ja som oci otvorila hned tu pozeram že co a ako .a inak Dobre ranko dievcence 😘
Ahojte baby..podľa vás môžem cvičiť erobik pokiaľ neviem či prídu alebo neprídu //?
Môžte to mať nejaký vplyv pokiaľ by som už teraz bola tehu? Testovať sa nechcem nakoľko mám ešte 6 dní do nepríchodu mrchy -čo dúfam :P
Ďakujem za rady :-*
ahojte babenky moje!test som si zrobila a bol / cista beloba!den pred ms!no zajtra cakame ms!
@tifinka dakujem za povzbudzujuce slova .zajtra ma prist ms ale v oktobri uz den pred ms som mala pekneho dusika!po spontannom potrate som ms dostala na 5 tyzden a ja som tak pocitala ze nabehnem na klasicku 30dnovu mozno mi este habruje vsetko a mozno tak isto dostanem neskorsie alebo pride zajtra.momentalne sa necitim ani na ms ani na tehu!len vytok mam ako na ovulku
@19mirka90 podla mojho nazoru by si sa nemala obmedzovat ked stale nevies na com si..nie je to dobre na psychiku..viem o com hovorim..spravaj sa uplne normalne, rob to, co ta bavi a nechaj to na osud..bat sa podla mna nemusis, priroda je mocna carodejka a ona to uz zariadila aby bolo vsetko ok kym zena nezisti ze je tehu..to som citala a poznam osobu, ktora netusila ze je tehu, zacala cvicit dost narocne cviky, pretoze jej z nicoho nic zacalo rast brucho( test mala neg. ked mala podozrenie) no ked jej to nedalo a ludia na okolo sa jej zacali pytat ci je tehu, tak isla k dr. a ten jej oznamil ze je v 5-tom mesiaci..takze podla mna kludne aerobik cvicit mozes, ale s mierou 😊

@kiki94 myslim ze nie je šanca,resp uplne minimalna. To ti bezne tak všelijako chodi ms?