Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sonazitnanova Ja som mala ovulku tiež 14.2 a test takýto a ani som to necakala mrcha my ma prist o 4 dni
@daisylucky Hej mam je s dvojvajecnuch tak ale neviem ci by som si trúfal hned na dve 🙂 A kolko si dp?
@sonazitnanova ahoj, niekomu ukáže dlhšie pred ms, niekomu až pár dní po meškaní ms... takže môže byť, že skoro si testovala, skús ešte o 2 dni, alebo potom počkaj do mrchy... držím palce
@danka92 poslednu menstruaciu som mala 3.2., ale neviem, aky mam cyklus. V novembri som potratila, odvtedy som mala 31 dnovy, 31 dnovy a 25 dnovy. Ovulaciu som nezistovala testami ani teplotu som nemerala, kedze v minulosti som bola viac-menej hned tehotna (mam dve deti). Takze ak mam mat tento mesiac 28dnovy cyklus, podla tehotenskej kalkulacky som 10 dpo a rano mi este test nic neukazal, aj ked sa mi chvilu marilo, ze je tam duch. Skusim znovu o dva dni...
S dvojickami to musi byt riadne tazke na zaciatku, najma ak este nemas s babatkami skusenosti. Ale potom to uz je urcite super. Ja mam medzi detmi rozdiel 16 mesiacov, teraz ma starsi 3 roky a su z nich partaci uz teraz, cele hodiny sa spolu hraju a ja si mozem robit co chcem.
@daisylucky Tak to ked máš nepravidelny je ťažko ja nastastie mam úplne pravidelny a ovu citim lebo mam vtedy bolesti. Držím palce nech to vide 🙏
@sonazitnanova ja som mala ovu 10.2 už mi mešká 3dni a kukni moj dnešny test 😊 do teraz skoro nič som nemala 😁
@daisylucky ak si 14.2 mala pozitívny ovu test,tak ovulka bola najskôr 15.2, ale je mlzne že az 16.2,cize môže byt naozaj moc skoro...
@danka92 áno áno videla som ale potom som kukala na internete ten test one a tam písali že neni až taký dobrý že veľa žien ukazuje druhu čiarku to som len pozerala reku aký to je test že by som kúpila.....Ale robila som test až poobede kolo mužovi nedockavemu 😉
@alilka no veď toto že sledujem vás stále každý boží deň každému držím palceky 😊.....Ešte dúfam že sa môže stať že môžem byť za 2 dní spravím druhý
Baby brali ste clostilbegyt a duphaston? Ak ano ako ste uzivali a zadarilo sa vam?
Ahojte baby zajtra si idem rano kupit test tak som zvedava pretoze mam take divne pocity je mi miestami zle ako keby na vracanie a boli ma v podbrusku
@michaela_lm Ahoj aj ja roky má PCO k prvému mi pomohol Duphaston a k druhému Inofolic,teraz mám už pravidelnejšiu ms do32dc- 37dc podľa toho či priberiem sa predĺži ak schudnem tak sa mi cykly skrátia.Uvažujem na tretím bábom,a neviem sa rozhodnúť kedy by bol najlepší čas na tretie keďže náš druhý syn je veľký mamičkár,tak zatiaľ sa obzerám po témach na plánovaní bábätka hrozne b som ešte raz chcela byť tehu a mať bábo ešte raz... Tak Ti držím palce aby sa Ti zadarilo,ja som žiaľ medzi dvomi synmi mala samovoľných potratov až tri ☹.Aj preto si najskôr musím vhodný čas zvoliť kedže ani z financiami by to až tak ľahké nebolo už,ako doteraz,kým mám rodičák.
@simka2433 @lala1501 baby ja som dnes 13 DC, dnes ovu test negatívny, počítam, že tak utorok streda by mohol byť pozitívny... Tento krát sa budeme snažiť nie v deň pozitívneho testu ale až ten ďalší deň, aj keď to je asi jedno 😀 už to moc neriešim, lebo neviem tomu dopomôcť viac. Nefunguje to tak ci tak 😀 Co bude to bude 😀
@linda1984 @lala1501 baby asi je to ok u mna alebo nie neviem:D ale uz kaslem nato. Kvapky davam rano vecer ale ine nerobim absolutne nic. Dnes sme mali navstevu tak som si supla domaci liker vcera pohar vina a uz nemyslim nato ci sa zadari alebo nie:-/ uz ma to nejako preslo aj ked mi navsteva dosla vobec som neplakala povedala som no tak prisla no a co?. Mozno robim chybu ale uz nie som do toho cela paf.. nechapem samu seba:D tak len toto som vam chcela napisat lebo trochu mam prave vycitky ci robim dobre alebo nie
@simka2433
@linda1984 ja som na tom tak isto tento mesiac testujem doberiem inofolic aj ked jw to vlastne zbytocne lebo tento mesiac som bez sance kedze je na rade prava strana takze ani nwbudem musiet pouzit ziaden test kwby aj meskala😀 no a na dalsi mesiac tomu nechám uplne volny priebeh ziadne testy ziadne meranie
@tifinka myslim ze teraz som mala 2krat po sebe z lavej .teda neviem ro urcite ale zda sa mi podla bolesti. Teraz aom mala určite ro mi aj lekar potvrdil.tak neverim velmi tomu ze by som zas z tej dobrej. Ale nevadí len keby sa mi aspon cyklus dal so normálnej dlzky a nie 34 dni🙂
@lala1501 @simka2433 ja tiež kvapky 2x za deň, inofolic tiež 2x a občas alchemilku, doberiem to a už nekúpim nič, ci budem alebo nebudem plakať pri ďalšej MS neviem povedať, lebo to sú hormóny, to ako sa správam celý týždeň pred MS radšej nehodnotím nijako 😀 stačí, že si to musím prežívať. Posledný cyklus ma ale rozplakal prvý príznak MS a to ze už som to vedela dopredu ze nič nebude a čakalo ma už len dlhé čakanie kedy dorazí. To bolo pre mňa asi horšie ☹

@danka92 no tak myslim, ze si jasna 🙂 teda ak je z dvojvajecnych (lebo tie sa dedia) a kedze ti tak skoro ukazalo... . Jaj, keby uz mne chcel test aspon ducha ukazat. Blbo mi je, furt musim vetrat, lebo by som sa bud povracala alebo odpadla. Ale ms mam dostat asi az v piatok a netusim, kedy som mala ovulaciu...