Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Nám sa nedarí necelé dva roky :/ merala som teplotu , robila som ovulačné testy jak šalená,, milovanie bolo tak ako kočky píšu hore vyžšie : Mám plodne dni ideme na to !!! A ked prišiel menzes tak som preplakala pol dňa, že som neschopná, dávala som si za vinu všetko.,,Moj sa naštval a povedal že sa nemam opovažiť už merať teplotu...skryl mi teplomer a ovulačne testy:D že sa ich nemam dotknuť 🙂 a nakoniec som v decembri aj otehotnela 🙂 lennže sa stalo to čo sa stalo a prišli sme o to :( teraz som tiež toho názoru nemerať , nestarať sa. ked máme chuť sa milovať -tak sa milujeme.. Aj ked mam plodne dni tak to nesílim 🙂 a pevne verím že sa to podaríí. Dajme si tu všetky kočky závazok že si nebudete merať žiadnu BT. a ani žiadne Ovu testy.. 🙂 a verme že tento rok je NÁŠ 🙂 🙂
Ahojte snazilky, moje stastne cislo je 7,takze verim ze tento rok 2017'bude mega šťastný nie len pre mna ale aj pre vas vsetky🙂 Min.rok som o babenko prisla. Davala som sa z toho dokopy istu chvilu ale je to omnoho lepšie.Mala som rozne stavy ze rychlo sa to podari opat ale to nas blokovalo este viac.Uz som v relativnom klude a ideme dalej.Ja si nemeriam nic ani ovu testy nerobim.Zatial 🙂dufam ze sa k tomu nebudem musiet ani dostat. Ironia pre mna je ked som sa tu po dlhej dobe prihlasila vyhodilo mi ze som v 40tyzdni...cele som to zmazala.Ide sa dalej a tesim sa na tento rok.drzime si palceky 🙂
@bubo27 no je to ťažko, no v dnešnej dobe si moc nevyberieš... čo by som dala za to, keby je o 8 večer už doma 😒no čo už... a hej, je to celkom fajn čas, len niekedy sa mi tak strašne nechce ani o takom čase vstať... ale oproti tebe... no neviem si to predstaviť, úprimne ti poviem 🙂
@majka010 to sa ti stalo? Teoreticky je to mozne, ak si len v skorom stadiu a pred testom si vypila strasne vela vody.
@adria88 bola som dnes u gyndoska...uz som aj naspat v praci 🙂 vsetko je ok. maternica cista, a mam plodne dni 🙂 povedal ze folikul je uz 10mm na pravej strane 🙂 ze tak mame co na robote minimalne do nedele 🙂 tak uvidime. bola som rada ze vsetko ok. este poobede idem na sono prsnikov 🙂 povedal ze ked do leta nic tak budeme dalej riesit 🙂 naozaj som rada a spokojna ze vsetko tam dolu je v poaridku...

@simka2433 blba nahoda sa tomu vraví 😂