icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
28. feb 2017

@bubo27 ano, treba ho navnadiť na prádielko, to zaberá maximálne 😀 a super teda, tak šup šup na to už dnes... snáď to už vyjde tento mesiac všetkým 😉

majka010
28. feb 2017

@daisylucky nie nestalo len som citala ze sa take nieco moze stat dnes som si kupila ovu testy a ich aj hned vyskusam tak uvydim uz by sa nam mohlo po roku a pol zadarit aj druhe babatko a zajtra som objednana k dr ci je vsetko v poriadku a poradit sa preco sa nam tak dlho nedary

alison11
28. feb 2017

@majka010 Ahoj držím palce 🙂

bubo27
28. feb 2017

@adria88 jasné musí 🙂 aj vám držim palcaky aby boli // 🙂) tfuj tfuj.....🙏❤

adria88
28. feb 2017

@bubo27 Vďakaaa 🙂 juj bodaj by už o týždeň nájdem na teste // 🙏 kríže ma bolia, bruško, zima mi je, spať sa mi chcem... och, domov chodím pešo cca 20 minút, ani to sa mi nechce, nejaká som skapatá dnes... snáď to veští niečo dobré 🙂

bubo27
28. feb 2017

@adria88 čo bodaj. budú tam 🙂 a hotovka! ani inak nezmyšlaj !

adria88
28. feb 2017

@bubo27 ale zase nechcem zmýšľať tak, aby som nebola sklamaná, ak náhodou, ešte je predsa len skoro 6dpo... aj keď niekomu už na 7 dpo ukáže //, ale ja to riskovať necem

martina1614
28. feb 2017

@bubo27 presne tak, netreba to sílit🙂 príde to samo od seba keď budeme najmenej čakať🙂

19mirka90
28. feb 2017

Ja som mala pocit,ze som..som to tak citila,ze sa to vydarilo..a nic. Ale tak neprestavam verit 🙂

matuska133
28. feb 2017

Baby tak sme doma z ISCARu...zaver polycysticke vajecniky ..... :(
Predpisane hormony aby mi vibec prisla MS a dalsie aby sa vajicka tvorili a na 12 den mam prist na folikulometriu....
Ze s nasim spermiogramom kt je vyborny by sa to malo podarit.
Mate skusenosti???

tifinka
28. feb 2017

@matuska133 nezufaj s PCO mozes mat kludne deticky 🙂 a ako prebiehalo vysetrenie, kolko to trvalo? ak ti nevadi o tom pisat 😉

zuzi010893
28. feb 2017

Ahojte Kočky myslíte že mi dá zajtra dr.tehu knižku ? Zajtra budem 9tt 4D . Ďakujem 🙂

matuska133
28. feb 2017

@tifinka no bola to facka teda...
Vies co dr velmi prijemna,najprv sme sa rozpravali,povedala ze mame prioritu upravit moj cyklus a spravila mi sono.a ked tam tu kopu vajicok/cyst zbadala sa ma pytala ci mi to uz niekto hovoril.
Predpisala hormony a na 10az12 den cyklu mam prist.
3 mes budeme skusat toto ak sa nepodari asi IUI :/

1236987
28. feb 2017

@zuzi010893 neviem kazdy lekar inak ale myslim ze uz da . Daj vediet je idem 13nasteho a to tiez budem okolo 10tt 🙂 ides na prvu?

tifinka
28. feb 2017

@matuska133 robili ti iba sono? a co ti dali?clostil?

zuzi010893
28. feb 2017

Nie už na druhé vyšetrenie bola som v 6tt3d a už bolo krásne vidieť srdiečko . Bola som už aj na odberoch .

danka92
28. feb 2017

@bubo27 Takže bola som tam nezobral mi ani len krv ale prezrel ma a spravil sono pobedal že podľa všetkého som tehotná ale nepotvrdil to uplne že je toto esteje ťažko tak skoro. Pobedal že mam vysoko sliznicu a na sonenu aj daco videl len vravel že to môže byť genatycny vak ci co alebo ak cievka že teras ešte presne nevie. Ale robila som este jeden test dnes cez den inej značky. Ale dosť ma bolí brucho ako by som to mala dostať

matuska133
28. feb 2017

@tifinka a este mi brali krv.snad na vsetko 🙂
Na 10 dni mi dala norethisteron aby som dostala MS. Ked pride ms clostil a po ovulacii ak bude utrogestan

tifinka
28. feb 2017

@matuska133 a vysledky krvi si cakala hned? no to ta pekne zasobili 🙂 ..ja som tiez mala tri mesiace clostil..ale nezadarilo sa..teraz mam mesiac pauzu a este jedno balenie mam tak uvidim..a tiez by som mala ist na UIU ale najskor na laparku asi..ale toho sa bojim, tak to oddialujem 😒

1236987
28. feb 2017

@zuzi010893 jaaj lebo ja pojdem na prve okolo 10tt daj vediet ako si dopadla drzim palce

matuska133
28. feb 2017

@tifinka nie nie vysledky krvy mi povie asi potom ked tam pojdem.
Ani nehovor a to ja som este zacala jest chlerellu,vitex a shatavari tak nemusim uz ani ine jest :D
Tiez hovorila ze po 3 mes IUI..
Ja sa tiez bojim ale som ochotna ist do vsetkeho ked aj zajtra by to bolo.podla mna chod do toho babo za to stoji a ta laparka nemoze byt zas az tak bolestiva ci?

tifinka
28. feb 2017

@matuska133 haha...ja momentalne davam len inofolic combi a tiez agnucaston som nasadila.."zdrava strava" 😀 ..no ved uvidim ci sa odvazim, ale tebe drzim silno paste nech sa podari!!a hned prvy mesiac 😉

alilka
28. feb 2017

@tifinka Ahoj..Bola si už azda v centre?Že píšeš o IUI?Ako to teraz ide,kolky DC si?

tifinka
28. feb 2017

@alilka ahoj, nie nebola..bojim sa ☹ ..no tento mesiac som len na inofolic combi a vcera som nasadila agnucaston. dnes som 11DC a ovu testy zatial negativne..ale AK tak ovu mam az okolo 18-20DC..tak uvidime ..ty sa ako citis tehulka?😉

alilka
28. feb 2017

@tifinka joooj veľmi ti držím prsty aby prišla ovu 😊 a potom tehu 😊 aj drahému si nasadila folondrol,?Môj tiež tento mesiac pil a pozri 😁 ja fajn sa cítim len sa bojím či to bolo de dobré keďže som mala to na aké HCG .😐 Tak stále na to myslim .Ale verím že je to oka. 😊 Strašne ma bolia prsia😉 aj podbrusko ako na mrchu,občas vaječníky na striedačku 😊 a čo sa bojíš tak toho centra?Veď tam budete mať zatiaľ len konzultáciu 😊určite nečakaj a choď do toho..Čo ťa nezabije to ťa posilní a budeš bližšie v svojmu vytúženému bábätku 😇

tifinka
28. feb 2017

@alilka este nenasadila..ale ma kupeny, zvazujem ci mu to nasadit ci nie, on je diabetik a dost co uz berie vitaminy tak sa uz bojim, ze by mu to nieco neporobilo este..v podstate on ma spermiogram v poriadku..no kto vie..a dakujem..ja si ani neviem predstavit ze niekedy budem mat na tehu teste // ..a ty nestresuj, uz bude len dobre,,mysli pozitivne!!! 😉

alilka
28. feb 2017

@tifinka určite ich nájdeš 😁 neboj 😁 ja som si tiež tak myslela a dupľom tento mesiac som to nečakala aabsolutne 😊 veď vieš ako to bolo s tou mojou ovu 😊

tifinka
28. feb 2017

pozeram baby boom dievcata..ja osobne mam fobiu z porodu uz odkedy vnimam ze nejaky porod existuje 😂 ,akoze je chcem byt tehotna len neviem kto to za mna porodi 😂

tifinka
28. feb 2017

@alilka ja som sa nastavila ze sa to podari aj bez CAR a dufam ze to tak aj bude..verim tomu 🙂

tamarka9
28. feb 2017

@alilka a neskusis zajtra test ci stmavla ciarocka? velmi ti to prajem. Mna uz vcera zaćali boliet prsia, teda mrcha je na ceste. Presne na den...vzdy tyzden pred ms zacinaju a ms cakam buduci pondelok. Takze asi nevydrzali chlapci z piatka do pondelka...no uz ma to nastvalo, ideme nasilu sexovat 😀