icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
germaniawerks
3. jan 2017

vyserte sa na snaženie a normálne trtkajte vtedy sa to podarí

nita216
3. jan 2017

@nina4 skus este jeden testik naposledy a ked aj to bude / tak uz len cakaj na ms!ja ani neviem co je!dajak nic teraz (okrem vytoku)ale dnes uz ma aj unava presla mam tolko energie ze az,rozdavat mozem!prsia ako tak naliate ale nie je to uz take extra ako pred par dnami a uz len sem tam zaboli!podbrusko sem tam pichne no neviem

tamarka9
3. jan 2017

@germaniawerks vážne? To by nas nenapadlo....este ze nam to mal kto povedať 😁

miminkavi
3. jan 2017

Caute baby..tak zajtra ideme do Gf na 1. konzultaciu a nejake vysetrenia tak drzte palce 😃 snad to bude dobre..jaj trocha sa aj bojim ale aj tesim..dnes cely den na mna pravy vajecnik krici ze sa ovu blizi a my musime abstinovat(koli spg) 😂 dava mi to zabrat ignorovat to po tak dlhom case..ja len tak som vam chcela napisat 😏

miminkavi
3. jan 2017

@germaniawerks waw..diky za radu 😂😂

miminkavi
3. jan 2017

@nina4
@nita216 babenky drzim palce aby to vyslo..uz by to tu niekto pomaly aj rozbehnut mohol 😙

vikusss
3. jan 2017

@sevcikovaanna akoze ti sleduje ovulku gynekolog ? Prepac vobec nicomu nerozumiem este som sa len ucila vypocitat si plodne dni doteraz som sa s tymto nestretavala tak som ako madar :(

sarah16
3. jan 2017

Tak dnes uz mam za sebou 7tt 🙂

miminkavi
3. jan 2017

@vikusss ahoj ja som aj na macu pocula dobre ohlasy..len kazdemu nieco ine smakuje..treba vyskusat..mne napr inofolic nepomohol k otehu, no to neznamena ze tebe tiez..moj doki neda na neho dopustit..drzim palce 😊

miminkavi
3. jan 2017

@sarah16 tfuj tfuj tfuj..nech sa len babenku a tebe dalej takto pekne dari..😊 a co nejake nove nalady, pocity??

sarah16
3. jan 2017

@miminkavi ďakujem krásne 🙂 vieš čo ani nie stále to je rovnaké

nita216
3. jan 2017

@miminkavi dakujeme snad to sa tu uz pomalixky sa rozbehne

miminkavi
3. jan 2017

@sarah16 nakoniec budes mat ukazkove tehotenstvo 😊 aspon si to mozes naplno uzivat.super, len tak dalej..

miminkavi
3. jan 2017

@nita216 uz by bolo na case 😊chcem uz len dobre spravy ☺

tamarka9
3. jan 2017

@butterfly333 ahoj,ja mam tiez tuto mutaciu,ale len heterozygot,myslíš ze tiez obyčajnú listovku nespracujem? Zvláštne lebo chodím aj na hematku a tam mi nikdy nic take nespomenula...

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@sarah16 gratulujem a drzim palce nech to dotiahnes do uspesneho konca 😘

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@germaniawerks si n s s tu vsetky pobavil/a 😀

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@zuzu2901 si nas tu vsetky pobavila 😀

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@matuska133 gratulujem k rozhodnutiu a silno drzim palce 😉

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@vikusss ahoj viki vitam ta medzi nami.Prajem ti co najskor uspesne snazilkovanie 😉

tamarka9
3. jan 2017

@miminkavi drž sa a daj vedieť ako si dopadla ☺

tamarka9
3. jan 2017

@sarah16 jej ty si nasa prva tehulka? Gratulujem ☺

zuzu2901
autor
3. jan 2017

@nita216 to ma mrzi moja .No nadej tu este stale je.Pri kazdom tehotenstve ti moze inak ukaz test ciarky .Aspon tak som tu na MK citala .Takze mozno az ked ti bude meskat ti ukaze // ciarky tak drzim stale paluchy 😉

nina4
3. jan 2017

@nita216 vies co skusim ale len kôli tebe 😄
@miminkavi inak fakt by to uz mohola niektora rozbehnut zatial najhorucejsi adeptky su nita a zuzicka 😉 kocky tak dufam ze budu len tie naj naj spravy ktore Vam tak veľmi od srdiečka zelám ❤ 😘

miminkavi
3. jan 2017

@tamarka9 jasne budem a dakujem

tifinka
3. jan 2017

@sarah16 drzim palceky aj paste nech vsetko dobre prebieha!!! 🙂

miminkavi
3. jan 2017

@nina4 ano ano..uz sa aspon jedna z nich musi pridat k sarah16 ..a postupne aj my..uz nech sa zacneme predbiehat s testikmi 😀 hadam ste nezabudli dievcence 😁

butterfly333
3. jan 2017

@tamarka9 to som sa tu dozvedela ale aj na na nete je otom pisané. Možno aj preto sa nam nedari vyše 2,5r v juni 2016 som potratila a až vtedy ma poslali na hemato kedze to bolu už 5x a tam zistili mutacie tak som zistovala a našla som ten superfolin. Snad pomože.

vikusss
3. jan 2017

@zuzu2901 ďakujem a vám prajem to isté ;)

kiki94
3. jan 2017

@butterfly333 jááj no dost na prd :/ drzim prsty a nech sa podari 🙂 :*