Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nina4 skus este jeden testik naposledy a ked aj to bude / tak uz len cakaj na ms!ja ani neviem co je!dajak nic teraz (okrem vytoku)ale dnes uz ma aj unava presla mam tolko energie ze az,rozdavat mozem!prsia ako tak naliate ale nie je to uz take extra ako pred par dnami a uz len sem tam zaboli!podbrusko sem tam pichne no neviem
@germaniawerks vážne? To by nas nenapadlo....este ze nam to mal kto povedať 😁
Caute baby..tak zajtra ideme do Gf na 1. konzultaciu a nejake vysetrenia tak drzte palce 😃 snad to bude dobre..jaj trocha sa aj bojim ale aj tesim..dnes cely den na mna pravy vajecnik krici ze sa ovu blizi a my musime abstinovat(koli spg) 😂 dava mi to zabrat ignorovat to po tak dlhom case..ja len tak som vam chcela napisat 😏
@germaniawerks waw..diky za radu 😂😂
@sevcikovaanna akoze ti sleduje ovulku gynekolog ? Prepac vobec nicomu nerozumiem este som sa len ucila vypocitat si plodne dni doteraz som sa s tymto nestretavala tak som ako madar :(
Tak dnes uz mam za sebou 7tt 🙂
@butterfly333 ahoj,ja mam tiez tuto mutaciu,ale len heterozygot,myslíš ze tiez obyčajnú listovku nespracujem? Zvláštne lebo chodím aj na hematku a tam mi nikdy nic take nespomenula...
@germaniawerks si n s s tu vsetky pobavil/a 😀
@matuska133 gratulujem k rozhodnutiu a silno drzim palce 😉
@tamarka9 to som sa tu dozvedela ale aj na na nete je otom pisané. Možno aj preto sa nam nedari vyše 2,5r v juni 2016 som potratila a až vtedy ma poslali na hemato kedze to bolu už 5x a tam zistili mutacie tak som zistovala a našla som ten superfolin. Snad pomože.
@butterfly333 jááj no dost na prd :/ drzim prsty a nech sa podari 🙂 :*

vyserte sa na snaženie a normálne trtkajte vtedy sa to podarí