Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adria88 dakujem za lichvotky ale podla MBI mam 21.5kg nadvahu 😣😣 dost az moc :( no ja tiez pri malom upratujem denne tiez nenavidim bordel a zametam niekolko krat za den moj uz mi nadava az ze som chora lebo ani ovladac nemoze byt opacne otoceny nic vsetko musi byt tak ako ma 🖒😂😂 podla mna mas dobru vahu co by som ja zato dala ... ale sak podstatne je teraz moc nepribrat vlastne co najmenej a aby islo vsetko bez problemov ako ma len tie nevolnosti by ma mohli este opustit
@1236987 no ja ovládače napravujem ešte pred tým, ako idem spať, topánky, všetko musí byť na svojom mieste, to je moja choroba od malička 😂 a o umytých riadoch pred tým, než si ľahnem do postele ani nehovorím... ja sa jednoducho nemôžem zobudiť do neporiadku😨 a keď prídem do malej izby, fuuu, ona tam má toho za 3 súrodencov, ale chalanov 😀 taký výbuch.. normálne sa na to nemôžem pozerať... a keď jej upracem, alebo ona si uprace jeden deň, na druhý deň zase to isté... no čo, má to po tatovi asi 😂
a neboj, treba veriť a všetko dobre pôjde a narodí sa ti krásne zdravé mimčo 🙏🙂
@adria88 no ja som 10 dpo, teda podla bolesti a hlienu..minuly mesiac 3krat dusik a nic..tak teraz pockam na meskanie. Ak sa ho vobec niekedy dockam..lebo aj pri biochemickom prisiel menzes na cas, len som zacala krvacat dva dni po jeho skonceni. A priznaky este vyse tyzna som mala. Tak sa dost bojim kazdy mesiac, aby som bola ok a vobec schopna mat babatko..
@amelie2017 neboj, budeš ok... ako dlho sa snažíte? ja som mala biochemické v marci, ms mi meškala skoro 2 týždne a nakoniec aj tak dorazila a potom sme sa na to vykašľali, len sme si nedávali pozor, ale viem, že ani raz sme sa vtedy do ovu netrafili... až teraz to vyzerá 1000x nádejnejšie, znova meranie bt a to myslím, aj podľa hlienu a pichania v podbrušku, že sme sa už trafili, tak len čakať do pondelka už...🙏
@adria88 snazime sa od augusta, viem, ze to nie je vela, ale dostatocne na to, aby sa zacali vytvarat v hlave neprijemne otazky. No ale este nie tolko, aby som zacala s ovu testami a meranim bt. To pride na rad v lete, ak dovtedy nic nezamiesime. Dufam, ze ak sa teraz nepodarilo, tak na svadobnej to dame..🙂 akurat mi vychadzaju plodne dni. Povodne som chcela pockat az po nej, nech nejdem v 1. trimestri..ale co sa ma stat sa stane aj doma. A tebe strasne drzin palceky, isto budu // ciarky a potom male ňuňu..🙂
@adria88 mame rovnaku diagnozu ja sa ani nenajem ked neni upratane ked varim musim hned aj umyvat a ked manzel a ze nalozi donese nie ja idem umyt riad bo on neumyje a potom idem az jest proste som uz taka tiez neznesem bordel a malemu aj 8x za den upratujem a vzdy zbytocne 😂😂😂🖒🖒 som rada, ze som neni jedina bo moj adava stale ze este nevidel nikoho takto chorobne na poriadok ale tak jednoducho sa lepsie citim a aj fungujem 😂🖒
@1236987 no ja nerada chodím domov z roboty, keď má muž voľno, lebo on keď varí, tak tá kuchyňa je hrôza... on po sebe neumyje, minule sa nejakou náhodou stalo, že umyl, som normálne zírala, že čooo? :-O 😀 ale tak ano, ak sa tak cítime dobre, tak nech nám nikto nič nevraví... môžu byť radi, že majú poriadok a tak starostlivé a poriadku milovné baby, no nie? 😉
@adria88 v polke aprila ideme nakoniec.. sa uz nemozem dockat..odratavam asi kazdu hodinu..🙂 len som ai povedala, ze dovtedy treba trosku schudnut, ale mam pocit, ze robim presny opak..🙂
@danka92 Ahoj,aj ty si asi natom rovnako🙂 Ja som 10-11 DPO.Snažili sme sa osem mesiacov a dúfam,že to vyšlo.V nedeľu som skúšala testovať len tak.Nečakala som // a ani neboli.A teraz niečo ukazuje🙂
@martinsimona Ja som dnes 14 dp zajta cakam ms respektive necakam. Ja som.testovala prvy krat na 10dp necakala s tam nič a ono to tam bolo zajtra planujem spravit ďalší či ciarka silnie
@1236987 no ja neviem 😀 podľa mňa je vačšina na jedno kopyto 😝 joj, dnes som sa tak na neho nas*ala s prepáčením, som mu škaredé veci povedala ☹ až mi nembolo všetko jeddno... ale už je všetko OK... snáď aj bude všetko OK a tá ms nepríde 🙂 tak hormóny sa búria, či je to pms alebo nie...podaj by nie 🙏
Babeny, robím si prieskum 😀 posunula sa niekomu ovu z inofolicu? Ja som dnes 16 DC a ovu testy každým dňom slabšie, začala som testovať 13 deň lebo mam 29 DC. Neviem teda ci ešte testovať ďalej, mam už len dva testy alebo ovu nebude tento mesiac. V podbrušku ma boli od pondelka, vtedy sme sa aj snažili, chceli sme dnes tiež ale ovu nieje na obzore 😕
@linda1984 áno, posúva. Mám to overené ovu testami. Normálne mávam okolo 16DC, s inofolicom aj 19-20DC, navyše mi spôsoboval špinenie, tak som ho prestala užívať.

@1236987 no a pri prvom tehu som pribrala 22 kg, to si ma mala vidieť 😀 a to mi teraz ešte vyše 10 po pôrode ostalo a nie a nie to zhodiť... a tomu už je vyše 9 rokov...