Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka aj ano, ale mam pocit ze sa to zase vracia..no ja som brala 2x1 na 3-7 DC a potom som na 12ty den bola na folikulometrii. ale asi sa radsej spytaj, mozno ti da inu davku. ale ak mas vsetko v poriadku asi by som urcite sla na tu folikulometriu v tvojom pripade, lebo sa moze stat, ze ti dozrie viac vajicok a budes mat aj dvojcata, alebo patorcata 😉
@tifinka no praveze on mi povedal, ze chodit nemam. Ani by mi nepichol pregnyl, ci ako sa to vola. Proste len clostil a hotovo. Tak ja neviem.
@myskahryzka tak neviem, mne hned povedal, ze mam prist, ze mi povie ci je tam jedno a mome skusat, alebo 5 a nemame lebo by mi hrozili patorcata..a pri clostile je vyssia pravdepodobnost viacpocetneho tehotenstva 😎
@tifinka No neviem co to mam za doktora. Dvojicky by som este prezila? ale viac asi nieee.. Ty si teda bola a videl tam jedno vajicko?
@myskahryzka ano bola som..prvykrat na 12ty a 15ty den a druhykrat 13ty a 16ty..a mala som vzdy len jedno dominantne 🙂
zuzka podla mna je to tehu!
@myskahryzka ahpj hore si pisala ze po kyrete sa ti zmenil cyklus.mohla by som sa spytat kedy si mala kyret a aky mas cyklus
Ahojte som tu nova a prosim o názor. 16.12 som absolvovala laparoskopiu a odstranili mi pravy vajcovod kvoli Mimo.nerobili mi ziaden zasah do maternice lebo nebolo treba takze žiadna kyret.kedy by som mala asi dostať menzes?a kedy sa mozem opat snažiť?jeden dr mi povedal ze za 2 mesiace a druhy ze kľudne môžem aj za mesiac keďže mi nerobili zasah do maternice. Prosim mate niekto skusenost ?
@nita216 Ahoj. Pred kyretom som mala cyklus 28-30 dni z toho 7 dni ms. Po kyrete ... na obrazku. Celkovo ten menzes je iny. Inak ma boli brucho, inak krvacam a najma ovela viac. Ale kratsie. Myslim, ze posledny menzes tam nemam naznaceny, no ten teraz trval 7 dni. Dnes som 25dc, takze zajtra cakam menzes, ktory mozno pride uz dnes, lebo ma uz vydatne boli brucho.
@myskahryzka dakujem za odpoved!takze z 28 dni mas na 26-27?ja teraz cakam skor necakam 2ms po potrate no 1 som mala po 5 tyzdnoch od potratu teraz neviem!pred potratom som stale vedela kedy mam ovulku teraz to necitim
@nita216 cyklus mam teraz 25 dni. Ja som si prave preto kupila ovu testy a cely mesiac testujem, aby som vedela kedy je ovulacia. A az teraz po piatom menzese sa zacinam citit fit. Preto sme doteraz cakali, aj ked dr povolil skor. No ja si myslim, ze mam velmi kratku lutealnu fazu ak mam 25 dnovy cyklus a ovulaciu 15.dc.
Babule ja zajtra 10DC a idem na folikumetriu..dnes som dobrala clostylbegit tak som zvedavá či mi tam niečo narastá alebo ani nie,lebo akosi nič tam necitim..😊 minulý mesiac som cítila,ale síce je pravda že až v nejak 12-13dc..😁 teraz sme taký rozlietany vybavovaním nového bývania že áno nemám čas myslieť na folikuly,ovu testy atď všetko kolo toho 😊
Tak baby mne dnes došla mrcha 😥 tak musíme snazilkovat ďalej ale zatiaľ to bol prvy mesiac. A vy ako ?
@m_i_s_k_a_2 je mi to luto ale ber to tak ze mozte si nadalej uzivat jeden druheho a nemusite si davat pozor!uzivajte aj nadalej sexik a potom pridu aj pekne //
@nita216 dakujem no budeme sa snažiť ďalej dufam ze sa to tento rok podarí a ty ako ?
@m_i_s_k_a_2. no po dvoch neg.testoch teraz cakam ms!dnes som mala dostat ale dajak este meska!cakame dalej
Ahojte žienky 🙂 takže pridávam sa k Vám , ale s tým že pre mňa rok 2016 bol veľmi stratový a smutný , prišli sme o bábätko v júni , prestalo biť srdiečko v 8tt MA ... Teraz sme sa začali snažiť po pol roku znovu tak hádam sa nám podarí 🙂 týždeň do menzesu tak čakám či sa na nás šťastie usmeje 🙂 príznaky , pri prvom hrozná bolesť prs .. teraz žiadna , ale silná bolesť podbruška a krížov až som sa na to zobudila až skoro 3 týždne pred menzesom , točenie hlavy , stavy ozaj na odpasnutie ... A únava len čakám čo bude ;)
@nita216 tak ti držím palce az nepríde 😊 Mne prišla o dva dni skôr 😢
@nina4 fuuu ďakujem..Ale neviem ani ako na tom som..Ovu testy som nerobila,BT som nemerala az dnes ráno,že aa tá zmeram..Bola 36,5..takze netuším ..Až dnes ako píšem ten hlien ..Veľa a vodnaty..A teraz pozerám že je do biela ako bielok a naťahuje sa ako ovu 😮😮 žeby som mala mať už ovu??Včera som ešte len dobrala clostylbegit a som 10dc..Minulý mesiac som mala ovu 16 DC s clostylbegitom..Dúfam že ešte neje ovu,lebo sme včera nesnažilkovali 😮😮😮
@alilka ja byt na tvojom mieste tak uz snazilkujem takyto hlien je najlepsie aby spermusky mohli prejst a preziju urcity cas tak bude vyssia pravdepodobnost trafit ovu .mi sme tak pri tom minulom cykle ako som zbadala ten hlien a to ho nebolo veľa tak sme skusali kazdy den a ovu test mi vysiel pozitivny 3 dni po hliene a ostala som tehu aj ked len kratko .
ahojte dnes ms nic neprisla len sem tam bolest krizov,ale nic extra.takze cakame.a vy ako?
@alilka ahaa...no ja podla testov PCO nemam, tak neviem..uz sa v tom stracam...ale tak snad by sa to mohlo podarit aj za tychto podmienok 🙂 ..ja mavam hlien vacsinou 4-5 dni ale tento mesiac ako som dostala pregnyl tak som mala iba jeden den (den po pregnyle) a to tak ze zo mna vyslo toho straaaasne vela naraz (toho hlienu - cireho priesvitneho) a potom uz nic..a skusali sme den pred..tak uvidim..zatial nemam ziadne priznaky a ako vravim vcera strasna migrena a padol jeden paralen ☹

@tifinka A ved ten paralen sa moze aj pocas tehotenstva, takze s kludom. A zabralo ti to na migrenu?? Asi zajtra zbehnem ku gyn, lebo si nepamatam davkovanie a aj cyklus mam iny po kyrete.