Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@bubo27 ahoj, ovu testami som nerobila ani som nemerala. Na začiatku decembra som vysadila ant, a keď som zistila ze sa teda moc nedarí tak až vtedy som začala študovať kedy je ovu a tak, sledovala som podľa aplikácie a sledovala som sa, ze naozaj mam vtedy ovu keď píše, mala som bolesti. Ovu som mala a aj tutu mutu 😄 okolo 25.2
tak dievcata,bola som zasa na to kontrolne hcg..a to sa znova zvysilo..dnes 124..nikto mi nic dokopy nepovedal,len ze mam prist zasa pondelok a zas nalacno,zbalena a uvidi sa..salena som z toho celehho..😨
@alilka a ako ti to ide hore? Vtedy v nedeľu na pohotovosti si mala koľko? Vážne si nemohla opat otehu? Toto je hodnota cca na 16 dpo,skus zalovit v pamäti,ci vtedy niekedy nebol sex. Skoda že ti nic nepovedali,ktovie ako sa to hcg sprava pri mimomaternicovom. Rastie pomaly ake mne sa zdá,že teraz ti to rastie az moc rychlo. Akože zena,myslím na teba...
@alilka no nechapem, tak drzim paste, aby to bolo normalne tehu a prajem vela sil, ved to si uz skoro dva mesiace v neistote, vsak? V tehotenstve by sa malo kazde dva dni hcg zdvojnasobovat, niee? A tebe za den narastlo o polovicu, teda ak dobre sledujem. To znamena, ze by si mohla byt normalne tehotna. Fuha, to je ako akty x.
@alilka bože moja čo sa to s tebou deje? Dufam že to bude všetko v poriadku myslim na teba a držím palčeky.🙏
@adria88
@pucca144
@tamarka9
@lala1501
@butterfly333 baby ja fakt neviem co si o tom mysliet...sex sme mali nechraneny vzdy,ved ma ani nenapadlo,ze by nieco mohlo byt ked som sa este nevycistila..nejde mi do hlavy len to,ze prv som mala pokles,potom to nebolo vobec sledovane a teraz hore..ako nevstuplo to tak ako by asi malo..v stredu mi brali krv o 15tej a mala som 83,5..dnes mi brali rano a 124,1..neviem ci vobec cas s tym ma nieco spolocne alebo nie..boze to co sa deje??nikto mi nic dokopy nepovie,nic nevylucuju..spinim este ale uz velmi slabo..fakt minimalne..
@alilka Ahoj, držim palce, aby sa to čím skôr vyjasnilo a ty si vedela, na čom si.
Ahojte dievčatá 🙂 dúfam , že nebude vadiť ak sa ku vám pridám 🙂 S priateľom , respektíve budúcim manželom sme sa rozhodli snažílkovať o babätko 🙂
Dobrý deň, som študentkou psychológie na UK v Bratislave a momentálne pracujem na svojom bakalárskom výskume. Chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka a zároveň vám ním ponúkame možnosť otestovať sa v oblasti spoznávania emócií a súcitu. Výsledok uvidíte hneď po vyplnení dotazníku a taktiež vám bude zaslaný na váš e-mail. Výskum je súčasťou riešenia výskumného grantu VEGA 1/0578/15 2015-2018. Zadaním svojho kontaktného e-mailu budete zaradení aj do súťaže o čítačku kníh! Za každé vyplnenie budem veľmi vďačná.
Link na dotazník: www.vyskumemocii.sk
Ďakujem! 🙂