Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sevcikovaanna a ty si kolky DC?
@alilka dnes 17 dc a 22mm
ja som si tera vypocitala zuzka datum podla poslednej ms a podla dni. ako som mala naposledy ms takze nie 30 ale 38sim zadala tak tak to mi vyslo ze zajtra bude len inplancny den! http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
@alilka aha teraz robeny vrchny ten podnim je z poobedia dnes.
ahojte, pridavam sa do tejto skupinky 🙂 v maji bude 5 rokov, co sme sa zacali snazit, vajecniky mam na urovni cca 40/45-rocnej zeny, takze asi skor pride menopauza ako tehu 😀 nech sa ale deje, co chce 🙂
aktualne som 3 DC a budem dufat, ze dojde k ovu...
@mariannamk ahoj tak držím palce aby sa aj vám zadarilo.
@butterfly333 dakujem, podobne aj tebe (aj vsetkym ostatnym) zelam, aby to uz tento rok vyslo 🙂
@nita216 len ja este musim pockat.To by bola sranda keby sme obe robili v sobotu test a boli by negativne.Tak to ti teda nezavidim.To musia byt nervy ci pride mrcha a kedy vobec.Mne sa len raz v zivote stalo,ze mi mrcha meskala tyzden,ale to som bola chora.Dnes ma cely den boli hlava a krize stale neprestali boliet.Tak uvidime.Dolezity den bude zajtra a pozajtra.Tak uvidime.Inak bola by to sranda,lebo v decembri som si povedala,ze ked to nejde tak rychlo(otehotniet) ze si skusim podat ziadost u nas v praci(na kvalitarku).Som si povedala,ze ked nic tak aspon nech karierne sa vyvijam.Takze ak sa hned nato podarilo tak to by bol gol.
@alilka to je sranda, kazdy lekar vravi inak o velkosti folikulu..teraz som vyguglila toto: Pri ultrazvukovej folikulometrii vidíme na vaječníku len folikul - cystickú štruktúru s tekutinou, v ktorej by malo byť vajíčko. Či je vnútri vajíčko a akej je kvality, je možné zistiť až pri umelom oplodnení pri odbere vajíčok. Za zrelý folikul sa považuje folikul veľkosti 18-23mm, ale aj vo folikule o priemere 15-16mm môže byť zrelé vajíčko. Pokiaľ má žena len jeden vaječník, ten je zvyčajne schopný plne prebrať funkciu aj druhého vaječníka, menštruácia je teda každý mesiac a je možné prirodzene otehotnieť. Šanca na otehotnenie potom závisí aj od ďalším faktorov /spermiogram, priechodnosť vajíčkovodu.../.
MUDr. Martina Cuľbová, PhD.
Ja ked som mala 19mm tak mi povedal, ze mam skusat od dalsieho dna nasledujuce tri dni..tak uz neviem..ale to je jedno..ked to skusate nonstop tak to urcite trafite!!!!😉👶
@tifinka tá vidíš každý inak..Ja som spokojná so svojou tak nemám dôvod neveriť čo hovorí 😁 a tak skúšame,no sexujeme kedy máme na to chuť..Nechcem aby sme boli ako "roboti' ..Zatiaľ nie..Možno kto vie ak by sa dlhšie nedarilo brala by som to inak .Zatiaľ mi to tak vyhovuje 😁 my nie sme pár ktorý by spával spolu raz do týždňa 😂😂😂
@zuzu2901 ja som si teraz napustila vanu s horucou vodou a som si sadla do toho,no moj syncek si to vycigil ze mamka oddychuje a letel zamnou do. kupelky. sa uz bol aj nahy ze ide somno. kupat sa takze relax je prec!uvidim po tej kupeli ci pride ci nie!no zuzi bola by sranda keby sme spolu tehulkovali! 😀 u teba to je jednoznacne ale u mna no necitim uz!
@zuzu2901
@tifinka
no hej jedna na jednej konci druha na druhej ale to nie je problevm!Vies Zuzka niekedy by som rada dopriala relax sama vo vani a nie tak ze tam mi huci moj maly certik .lubim ho ale niekedy treba taky relax pre seba bo on je dost nezbednik a hlucny a treba mi ticho!no nevadi som rada ze aspon jehp mam! no ms este nikde a biely vytok mam ale tolko ako na ovulku!som velmi zvedava!
@nita216 furt som cakatelka na mrchu ale teraz ked je sneh uz mi aj vyhovuje ze este cakam teraz možno pri tom jaseni to aj rozbehnem .
@zuzu2901 tak to mas dost vysoku sancu na dvojčiatka 😍 som zvedava na sobotu rano .
Baby moje keby ste ma dnes videli porazalo ma pustit na sankach a jeden kamen bol aj na ten som narazila a tak krasne som preletela cez sane len som nevedela co skôr ci sa prestať smiat ci zdvihat este teraz ked si to predstavim sa chechcem 😂😄😄

@tifinka mne vtedy dala vitamíny a brala som ich 5dni a potom tam nebola...nastastie
Ja chodim k nemu kazdy 3den ...snad tam po tom vyšetrení ostanu nejake schopné spermie na oplodnenie...