icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
yanka9
20. mar 2017

su to vraj tablety ktore vtaj predpisuje urolog na potenciu .... nuz neviem ci mam hladat inde kedze uz aj dovolenku mame na leto zaplatenu ... sam povedal ze ak bude neplodny je medzi nami koniec ....

pupu6
20. mar 2017

@yanka9 moja draha, toto poznam a prezila som to aj ja. Moj muz bol neplodny a obvinoval mna. Zrutil sa mi svet ale teraz je vsetko v poriadku. Co sa tyka tych pocitov pred ms, to mam vzdy aj ja. Mam pocit ze som v tom ale mrcha nakoniec vzdy dorazi. Psychika je silna vec..:

yanka9
20. mar 2017

tak zasa on mi to nemoze dat za vinu pretoze ja som sa vysetrenia bola a som v poriadku povedal pan doktor ze problem s otehotnenim by nemal byt ze neni dovod z mojej strany

sonazitnanova
20. mar 2017

@lilien1914 no ja tam vidiiiiiim

lilien1914
20. mar 2017

@sonazitnanova uz len aby silneli, stvrtok cakam mrchu resp. necakam

montblanc
20. mar 2017

@yanka9 hmm, miluje ta vobec ked ma takyto postoj. Ak by ta miloval a chcel byt s tebou, tak by navrhol aj umele s darcovskymi spermiami len aby si s nim ostala. Kasli na dovolenku. Su to len peniaze. Najdes si lepsieho chlapa a s nim si splnis sen mat babo 😉

lilien1914
20. mar 2017

@pucca144 poslednu mrchu som mala 27.2. a appka mi ukazovala ovu na 9.3., snazili sme sa aj 5.3. aj 7.3., v ten den(9.3.) ma aj podbrusko bolelo a spravila som test, bol pozitivny resp testovacia ciarka rovnaka ako kontrolna - tak sme sa posnazili v ten den, ovulka mala prebehnut do 48h a od 12.3. si pocitam DPO, tak dnes som som 9DPO....este tolko ze zhodou okolnosti som bola 9.3. u lekara odovzdat papiere zo sona(bola som na sone prsnikov, mali sme v rodine rakovinu prsnika a radsej chodim na sono kazdy druhy rok) a tak som sa nechala kuk doktorovi, mala som 20mm folikul, este neprasknuty, takze tie ovu testy naozaj dobre ukazali, aj bolesti to potvrdili....jedine co som tento mesiac zmenila, ze som pila alchemilku az do 9.3. a beriem od zaciatku cyklu femibion 🙂 ak sa postastilo naozaj neviem vdaka comu, pri malom mam stresu az-az, psychicka pohoda to naozaj nebola, resp nie je ani jeden mesiac 😀

yanka9
20. mar 2017

@montblanc luubi ma viem to lebo neraz mi to dokazal ,, len chce v lete vyzerat dobre aby som sa za neho hambit nemusela pricom sa za neho ani nehambim ,,, ale to je jedno uvidíme co bude a ako bude

pucca144
20. mar 2017

@lilien1914 vďaka skúsim aj ja piť keby nahodou nič nebolo tento mesiac 🙂

alilka
20. mar 2017

tak asi je to mimomaternicove..ze bud ma zoperuju v stredu,alebo pre pokoj mojej duse ma este mioze tento tyzden sledovat a v pondelok o tyzden pooperuje..ze o vajcovod pridem tak ci onak..

simka2433
20. mar 2017

@yanka9 prepac citala som tvoju spravu toto ti povedal tvoj priatel ze ked je neplodny je medzi vami koniec?? To je divod na rozchod?? Pre boha ved su ine moznosti ako mat dieta🙂 este on bude urazeny a ty aby si trpela... celee zle

nikusiak9
20. mar 2017

@alilka, to mi je luto a aj ho vedia najst? ja by som na tvojom mieste v stredu, nech sa rychlo zregenerujes

yanka9
20. mar 2017

@simka2433 ano tak mi povedal lebo vie ze tuzim po babatku a zeby som sa netrapila ked ich nebudeme mat a nevytykovala ze vsetko kvôli nemu .... ze pre neho ich nemame ...

alilka
20. mar 2017

@nikusiak9 ved mi nikto ani sono nerobil..vraj ho tam nebude vidiet..strasne pochybnosti vo mne hlodaju neviem si pomoct..

nikusiak9
20. mar 2017

@alilka, kolko si mala naposledy HCG?

kima1404
20. mar 2017

@luta13 dakujem pekne,akurat som zacala s testovanim ovu,pomalinkyyyyy sa tam nieco aj crta,teraz som 12DC,tak ratam take 3-4 dni a malo by to tam byt😉

alilka
20. mar 2017

@nikusiak9 dnes 185..

matrix87
20. mar 2017

ahojte, mne sa pomaly blizi ms, ale dufam, ze nedorazi... vcera mi bolo zle, som si myslela, ze ms dorazila, ale nakoniec este nie, a dnes mi zase bolo doobeda zle... dufam, ze je to dobre znamenie....

lala1501
20. mar 2017

@alilka ja by som to asi velmi neodkladala mne vajcovod praskol a krvacaka som uz do brucha bolo ro len len ze sa mi nestalo nieco vaznejsie

kima1404
20. mar 2017

@alilka
Moja,drzim ti moc moc moc palce..uz ta tu chvilku sledujem a ak ti smiem poradit,ak to je mmt,tak necaka.viem co prezivas,mna takto strasili 2krat,nakoniec to bolo biochem.nastastie,ale mimomater.tehoten.je velmi vazne,s tym sa nesranduje...moze to vo vajcovode aj nedajboze prasknut a to uz je fakt vazna vec...pokial spinis,hcg vselijake,podla mna nemas naco cakat...ja som tiez spinila,potom krvacala a aj v nemocnici polezala a vsetci lekari do jedneho vraveli,ze hnede spinenie pretrvavajuce dlhsiu dobu nevesti nic dobre....velmi ti drzim palce,hlavne nech si cim skor ok🙏

alilka
20. mar 2017

@kima1404
@lala1501 viem ze to nieje sranda..ale cim usudzuju ze je to mimo,ked ani sono mi nerobili?..ja len premyslam ci mozno niekde inde by mi to nevedeli vybrat tak aby vajcovod ostal..ved existuje aj taka moznost ci nie??

kima1404
20. mar 2017

@alilka no ono ak to je vo vajcovode,tak sono to zial neukaze😔..preto zvolili najskor takuto vyckavaciu metodu,ze ako sa bude spravat hcg...ja som mala najskor 250,potom 500 a potom o dva dni kleslo na nejakych 80 a tusim o dva tri dni bolo takmer na nule...viem ze je to velmi tazke a je mi to velmi luto😔..moja, s tym vajcovodom je to tazsie,nie vzdy sa musi zobrat cely ale toto vsetko vedia iba tak zistit,ze ti to pozru laparoskopicky...ja som bola v nemocnici vyse tyzdna,az ked bolo hcg takmer na nule,potom ma pustili...nechceli nic riskovat,kazde jedno pichnutie v bruchu som musela hlasit,furt som musela byt nalacno,ze keby ma museli okamzite operovat...preto vravim,ze to vobec nie je sranda....ultrazvukom ma kukali nonstop,no mimomat.je v tom zakerne,ze to jednoducho nevidia😔....

candies
20. mar 2017

@yanka9 a ako dlho sa uz snazite?

lala1501
20. mar 2017

@alilka no presne tak som uvazovala aj ja toez som chcela aby mi zaxhovali vajcovod ale bohuzoal sa nedal.ale primar mi vysvetlil ze jednoducho ten vajcovod bol zly a aj keby sa ho podarilo h9 zachovat je velka pravdepodobnost ze sa ro stane znovu a ze zas budes mat mimomaternicive lebo ten vajcovod je u jednoducho poskodeny.preto je lepsie ho odstranit aby sa tomu predislo

alilka
20. mar 2017

@kima1404
@lala1501 proste neviem,mam stale potrebu vypocut si nazor este nejakeho odpbornika..akosi mam pocit ze ma len tak odpinkali..:/

lala1501
20. mar 2017

@alilka mna pozerali 4 lekári a zhodli sa na jednom a vysledok uz vies a 2 z nich su ozaj kapacity

yanka9
20. mar 2017

@candies od novembra 😕 vravel doktor nech si kupim ovu testy a skusime podla nich tak sme to aj takto skusili kazdy druhy den sme mali pohl.styk ... ale akosi asi ani teraz nevyslo

alilka
20. mar 2017

@lala1501 ale teba pozerali..mne robili usg v stredu minuly tyzden..a potom uz nic..v piatok krv,dnes krv a to je vsetko..preto chcem este niekam skusit..

lala1501
20. mar 2017

@alilka urcite ta este pozru a vlastne aj laparoskopia je vysetrovacia metóda a tam budu uz vediet ktory ti vziat neboj sa

candies
20. mar 2017

@yanka9 joj mojko to sa netrap 🙂 to je este kratko, ak ste obaja zdravi urcite to pride v dohladnej dobe