Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@michhaela super, tak ste to rozbehli 🙂 "nemysli na to, ono to pride" vacsinou hovoria tie, co otehotneju do polroka. ktore ani v naznakoch netusia, ako to cele funguje... ja tak obcasne aj v robote spomeniem nieco o chodeni po doktoroch a tak a to su mi pohlady. velmi prekvapene, sokovane... tak 99% kolegyn povazuje zalozenie si rodiny za nieco automaticke. ze ked si povedia, bude to... takze aj pripadne otazky od neznalych beriem, ze to z ich strany normalne, nevyznaju sa...
@mariannamk Rodina to berie ok, oni ani netlacia bo mojho sestra "svagrina" ma PCO ale im sa zadarilo dost rychlo aj druhé ale to jej museli zobrat nevyvijalo sa to,a tretie hned ked lekári povedali že môžu...Ale horšie je to u kamosiek tie sa tvária zvláštne až mi príde že su namyslene že sa väčšina na prvý šup a par bab do pol roka...Už mi naznačili aj povedali že "vemen chlapa" to čo ma byť aspoň som zistila čo sú to za kamoski...Skončila som snimi a už pred vianocami boli otravne,vypisovali ci som už konečne "tehotná"...Ani sa nedozvedeli ci som nie som a furt sa pýtajú okolo ľudí...Nie aby sa starali o seba 😠 😠 😠
👍
Ahojte kt.ovulacne a tehot. testy kupujete?teda ktore su naj?pocula som ze z Dr.Maxu,ale aky to ma prosim Vas presny nazov?lebo mi minule ponukla lekarnicka asi aj 10 :( zufalstvo..
Baby..ja mam den do kramavo...a brusko,krize neskutocne bolia uz teraz ...fnuk
@janulino kúpila som si klasické dr Max je ich tam 7ks... Su fajn vyjdu oko 7-8€
@janulino kup tu u bab na mk napr.korytnacka1982 tusim ona ich ma kus po 0,20centa.
@janulino korytnacka1981
Ahojte baby tak my sa tiez snazilkujeme o prve babo 🙂 .. bola som u gyn. mam anovulacne cykly bez vysvetlenia takze stale neviem o com to je :D .. ms mam pravidelne kazdy mesiac bez vynechania.. teraz to ideme skusit s inofolicom snad sa zadari ;)
ja este stale nic vytok.je a stym zhaslo!sem tam prsia ale nebolia stale podbrusko nic,neboli aj to len sem tam zacitim!ale vsetko v pohode!u mna asi budu zblaznene hormony este po potrate!

@nita216 no,2 dni mi nechodila menstr. tak manzel skocil kupit test..a vysiel... priznaky-bolesti-v podbrusku-take slabe...a prsniky mam citlive.mam strach dost,ci bude vsetko v poriadku,kedze 10,10.2016 sme prisli o babo. mame uz skoro 6rocneho synka... tak snad vsetko dobre dopadne..