icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
eobf
6. jan 2017

@nita216 no,2 dni mi nechodila menstr. tak manzel skocil kupit test..a vysiel... priznaky-bolesti-v podbrusku-take slabe...a prsniky mam citlive.mam strach dost,ci bude vsetko v poriadku,kedze 10,10.2016 sme prisli o babo. mame uz skoro 6rocneho synka... tak snad vsetko dobre dopadne..

tifinka
6. jan 2017

@eobf drzim silno paste nech vsetko dobre dopadne!! 🙂

nita216
6. jan 2017

@eobf jeeeej gratulujem!!!!!!!!neboj sa vsetko musi byt v poriadku!aj ja som mala potrat v oktobri 2dni meska ale v den ms neg.

eobf
6. jan 2017

@nita216 dakujem velmi pekne!!! 🙂 Drzim Ti prsty,nech dostanes oneskorene darcek 🙂
...ano,prajeme si,aby bolo vsetko v poriadku...🙂

janulino
6. jan 2017

@tifinka Dakujem pekne..snad bude tento rok stastnejsi pre nas vsetkych ;)

nita216
7. jan 2017

@eobf veru bude vsetko ok.inac nemoze byt!pozitivne myslienky a vsetko dobre dopadne!

mariannamk
7. jan 2017

@michhaela super, tak ste to rozbehli 🙂 "nemysli na to, ono to pride" vacsinou hovoria tie, co otehotneju do polroka. ktore ani v naznakoch netusia, ako to cele funguje... ja tak obcasne aj v robote spomeniem nieco o chodeni po doktoroch a tak a to su mi pohlady. velmi prekvapene, sokovane... tak 99% kolegyn povazuje zalozenie si rodiny za nieco automaticke. ze ked si povedia, bude to... takze aj pripadne otazky od neznalych beriem, ze to z ich strany normalne, nevyznaju sa...

michhaela
7. jan 2017

@mariannamk Rodina to berie ok, oni ani netlacia bo mojho sestra "svagrina" ma PCO ale im sa zadarilo dost rychlo aj druhé ale to jej museli zobrat nevyvijalo sa to,a tretie hned ked lekári povedali že môžu...Ale horšie je to u kamosiek tie sa tvária zvláštne až mi príde že su namyslene že sa väčšina na prvý šup a par bab do pol roka...Už mi naznačili aj povedali že "vemen chlapa" to čo ma byť aspoň som zistila čo sú to za kamoski...Skončila som snimi a už pred vianocami boli otravne,vypisovali ci som už konečne "tehotná"...Ani sa nedozvedeli ci som nie som a furt sa pýtajú okolo ľudí...Nie aby sa starali o seba 😠 😠 😠

nadiaz
7. jan 2017

👍

nita216
7. jan 2017

@zuzu2901 ahoj no co u teba?robila si este. test?

janulino
7. jan 2017

Ahojte kt.ovulacne a tehot. testy kupujete?teda ktore su naj?pocula som ze z Dr.Maxu,ale aky to ma prosim Vas presny nazov?lebo mi minule ponukla lekarnicka asi aj 10 :( zufalstvo..

19mirka90
7. jan 2017

Baby..ja mam den do kramavo...a brusko,krize neskutocne bolia uz teraz ...fnuk

janulino
7. jan 2017

@19mirka90 ja mam tiez den do ms 😢

19mirka90
7. jan 2017

@janulino uz aj prislamrcha jedna 😖😖😖 .. a ja ju vzdy prosim aby si dala pauzu a nejak ma neposlucha :(

zuzu2901
autor
7. jan 2017

@nita216 poobede ideme s manzelom kupit test.Zatial mrcha neprisla.Dnes 30 DC.Testnem vecer a rano ak nedojde a potom supnem em aj foto.

zuzu2901
autor
7. jan 2017

@nita216 ale bude to sranda ak budem fakt tehu,lebo v den mrchy test nevativny(i ked bol asi zle urobeny).Tak ja som zvedava.

sevcikovaanna
7. jan 2017

@janulino kúpila som si klasické dr Max je ich tam 7ks... Su fajn vyjdu oko 7-8€

butterfly333
7. jan 2017

@janulino kup tu u bab na mk napr.korytnacka1982 tusim ona ich ma kus po 0,20centa.

butterfly333
7. jan 2017

@janulino korytnacka1981

tamarka9
7. jan 2017

@zuzu2901 sledujem a silno držím paste! ☺

zuzu2901
autor
7. jan 2017

@tamarka9 dakujem Tamarka.Keby sme neboli u svokrovcov tak uz testujem,ale nechcem to nejak este zoficialnovat ak by to bola pravda.Takze musim tak nenapadne to nejak urobit 😉

nina4
7. jan 2017

@nita216 mi tej zuzicke nasej tie dve tam aj vycarujeme aj ja tak cakam ked sem jedna z Vas da tu dobru spravu. 😉 Ty ako moja aj sa nieco zmenilo ?

snazilka19993
7. jan 2017

Ahojte baby tak my sa tiez snazilkujeme o prve babo 🙂 .. bola som u gyn. mam anovulacne cykly bez vysvetlenia takze stale neviem o com to je :D .. ms mam pravidelne kazdy mesiac bez vynechania.. teraz to ideme skusit s inofolicom snad sa zadari ;)

nita216
7. jan 2017

@nina4 ahoj tak este len prsia sem tam citim ms teraz idem skontrolovat,ale asi ani to .manzela som teraz poslala kupit test tak bud vecer alebo rano si to urobim!
zuzka tak by to bolo ozaj sranda keby nam to naraz vyslo //ale ja sa na to necitim!klud na palube!😀

nina4
7. jan 2017

@nita216 no ja dnes 47 DC a ak do pondelka nic nebude teda MS tak v Utorok aj ked nerada pojdem na vyvolavacku lebo mam blby pocit ze tento mesiac by MS ani neprišla .A potom nasadim ten Gynex 😉

zuzu2901
autor
7. jan 2017

@nina4
@nita216 baby dnes biely husty vytok na gatkach.No ale boli sme na 10 km ture brodili sme sa 20 cm vrstvou snehu a podarilo sa mi spadnut na rit,nastastie do snehu.Sice pod snehom boli schody ale ani som ten pad necitila.Ak by som bola ozaj tehotna mohlo sa nieco stat s plodom?

nina4
7. jan 2017

@zuzu2901 Myslim ze nie drobcek je este malinky.Skor ty sisi mohla narazit trtacovu kost.A ten vytok je slubny .Jaj drzkam palcoky 😍😘

zuzu2901
autor
7. jan 2017

@nina4 dakujem za odpoved.Nie v pohode vravim ani som necitila,ze som spadla rehotala som sa jak tava.Tak to je dobre dufam,ze vsetko je ok a ze testik bude pozitivny.Zial nestihli sme lekaren len 4 hodiny sme turovali.

nita216
7. jan 2017

@zuzu2901 ja som taka nedockava. xe kedy zrobis testik ake budu vysledky!mne dnes manzel nedoniesol test vraj v bille uz nemali. no super zajtra mizem ist do tesca si kupit!zuzi si nadejna?

nita216
7. jan 2017

ja este stale nic vytok.je a stym zhaslo!sem tam prsia ale nebolia stale podbrusko nic,neboli aj to len sem tam zacitim!ale vsetko v pohode!u mna asi budu zblaznene hormony este po potrate!