icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
trinka
30. mar 2017

Babulienky, ake OVU testy mi odporucate?😉

dagaz
30. mar 2017

@alilka ahoj...ako si dopadla? MS mas normalne kazdy mesiac aj ked nemas jeden vajickovod. Ja mam ale kratsiu ako som mavala ...tak 4-5dni

butterfly333
30. mar 2017

@husky48 podla članku ta pani majedneho partnera má snim dieta a dalšie sa im nedarí a zistili jej protilatky proti spermiám??ako je to možne ako može mat alergiu na mužove spermie ked už dieta spolu maju je to možne???

butterfly333
30. mar 2017

@alilka no skusim zajtra sa nato spýtat gyn,a ty si ho od ktoreho dc brala??

alilka
30. mar 2017

@dagaz no vcera mi robili zakrok...nakoniec to bolo mimomaternicove..pravy vajcovod ten bol PCOS a uz vcera bol prasknuty,krvacala som uz do brucha..ale dnes som uz doma..🙂

montblanc
30. mar 2017

@orechova_skrupina my sme mali termin u urologa presne na cas a a najviac 30 minut predtym sme mali do nadobky co nam dali zabezpecit spermie. Vysledok sme mali volat o dve hodiny. To je vsetko ☺

dagaz
30. mar 2017

@alilka. Ach...to je mi luto😒takze o pravy si prisla vsak? Ak si krvacala do brucha tak to uz bolo zle..o min.12 to v tom pripade zoperovali...prajem rychle zotavenie

kima1404
30. mar 2017

@pucca144 no dnes to palenie uz zazracne preslo😅..no aj tak,menzes mam mat cca streda,stvrtok takze casu doooost😇...v kazdom pripade dakujem😘

bevab
30. mar 2017

@butterfly333 ovu test bol takyto

butterfly333
30. mar 2017

@bevab to je dnešný test si 5dc?No aj tak je ešte slaby

kima1404
30. mar 2017

Kocky moje,este k tomu clostylu,ja som ho uzivala raz(oktober2016)a nikdy viac!!!!do dvoch dnoch uzivania slabe spinenie,potom nic,potom som zacala totalne krvacat,tt test pozitivny....no bolo to cele zahadne,cyklus pred uzivanim som mala ok,este som si spravila tt test pre istoto pred tym ako som si dala prvu tabletku a bol negativny...no a potom to zacalo tym spinenim....ani neviem,ci som bola fakt tehotna,lebo nedalo sa vidiet nic a hcg kolisalo od 140-200...potom kleslo po par dnoch uplne na nulu...plus sa mi vytvorili mega cysty,ktore som v zivote nemala....takze to bola moja prva a posledna skusenost s clostylom..tak strasne som chcela otehotniet,ze som si este aj takyto liek dala,pritom ovulka,vajicka,vsetko tak ako ma byt....

orechova_skrupina
30. mar 2017

@montblanc juj vdaka za info 🙂 mojmu muzovi kazali prist na urcity cas tak odber asi prebehne tam 🙂)a z toho ma tie nervicky ale tak co uz by pre mna neurobil 🙂) sama som zvedava co z toho bude..aj sa bojim ze co ak bude problem u neho ze co potom...ale tak nejdem na to mysliet 🙂

tuusfatum
30. mar 2017

@pupu6 skús ten čaj celkovo pôsobí na vajecniky a možno pomôže aj na prasknutie vajíčka. ? Určite vyskúšaj, neposkodi to. A navyše silnejšie pocítis svoju ovuláciu. Mňa začalo pichať vo vaječníkov takze ten čaj predsa pôsobil. Držím palce

sevcikovaanna
30. mar 2017

@alilka
Ak nedojde k ovulacii do 25mm vraj sa neda otehotnieť..to my dnes povedal gynekolog....uz som z toho jeleň

bevab
30. mar 2017

@butterfly333 ano je. Viem, ze je slaby. Len som bola prekvapena z toho hlienu. A aj vajecnik som citila....Nemala som take pocas ms.....dakujem za radu ....🙂

art1991
30. mar 2017

@krajcovicka to máš fajn, ja som od pondelka doma na PN, som chorá :( a čím je bližšie termín ms tým viac na to myslím a idem sa zblázniť 😒
Ináč ako dlho sa snažíte?

dudenka
30. mar 2017

@calmmeadow jeeeej dakujem pekne za odpoved, ja beriem teraz pyridoxin a listovku, no pyridoxid len 20 mg, bála som sa viac ( na krabičke píše že LF x denne). Čiže ty beries denne aj 60 mg pyridoxinu? 😲

art1991
30. mar 2017

@tinik20 ja som z toho už na nervy, ms ma prísť niekedy budúci týždeň, ale už by som najradšej testovala ale je moc skoro 😔
Ako dlho sa snažíte?
Ja sa tiež bojím, som 23 Dc, a zajtra 7 dpo a ty?

dudenka
30. mar 2017

@calmmeadow
Na krabičke ( 1 x denne)

domidee
30. mar 2017

@danko85 Tak to ma mrzí ....Snáď už budúce nedôjde ani tebe a ani mne 😊

montblanc
30. mar 2017

@orechova_skrupina vies, u teba moze byt kopec problemov, u neho len jeden. Tak treba najskor vylucit to jednoduchsie. A ak bude ok tak mozu patrat u teba. Nech sa neboji. Nic to neni. Mozno mu daju vo vedlajsej miestnosti casopis a nadobku a posnazi sa tam 😉

tinik20
31. mar 2017

@art1991 my sa snažíme už pol roka :/ mne mešká už týždeň aj 4 dní dnes si idem kúpiť test tak zajtra ráno spravím snáď tam budú dve čiarky 🙂) držím ti prsty aby nrcha nedošla 🙂

monkyrisko
31. mar 2017

Dnes mam asi 11.DPO a nasla som si na mamateste dusika! Hrozne sa tesim! Dufam ze ciarka bude silniet a uvidime co dalej. Musim si dnes kupit dalsie testiky 😁 Vy co myslite?

linda1984
31. mar 2017

@monkyrisko jeeej gratulujem 😊👌❤️ to sú super správy hneď ráno. Už len takých viac 😊

eva1984
31. mar 2017

@danko85 netáraj... ☹ škoda no....

krajcovicka
31. mar 2017

@art1991 my sa aktívne snažíme eštenlen od januára,ale po vybratí telieska takto bláznim od februára minulého roku.... A vy?

krajcovicka
31. mar 2017

@monkyrisko no toto nie je dušík,to je krásna ružová čiaročka.....Nech silnie, prajem usmiaty dník.

eva1984
31. mar 2017

@monkyrisko krásne viditeľná čiarka.... držím palce 🙂

kotatko1232
31. mar 2017

@butterfly333 pozri na moj Graf...asi bola vcera ovulka co?😨

monkyrisko
31. mar 2017

@krajcovicka. Toto je fakt krasny dnik. Neviem sa sustredit na nic ine. Aj sa mi volaco nezdalo, ked ma pred 3 dnami zacal tlacit opasok a chut som mala len na vyprazany syr, cipsy, zmrzlinu a ostatne hriesne veci... Ale radsej som si to nevsimala, aby som nebola sklamana...