Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@husky48 podla članku ta pani majedneho partnera má snim dieta a dalšie sa im nedarí a zistili jej protilatky proti spermiám??ako je to možne ako može mat alergiu na mužove spermie ked už dieta spolu maju je to možne???
@alilka no skusim zajtra sa nato spýtat gyn,a ty si ho od ktoreho dc brala??
@orechova_skrupina my sme mali termin u urologa presne na cas a a najviac 30 minut predtym sme mali do nadobky co nam dali zabezpecit spermie. Vysledok sme mali volat o dve hodiny. To je vsetko ☺
Kocky moje,este k tomu clostylu,ja som ho uzivala raz(oktober2016)a nikdy viac!!!!do dvoch dnoch uzivania slabe spinenie,potom nic,potom som zacala totalne krvacat,tt test pozitivny....no bolo to cele zahadne,cyklus pred uzivanim som mala ok,este som si spravila tt test pre istoto pred tym ako som si dala prvu tabletku a bol negativny...no a potom to zacalo tym spinenim....ani neviem,ci som bola fakt tehotna,lebo nedalo sa vidiet nic a hcg kolisalo od 140-200...potom kleslo po par dnoch uplne na nulu...plus sa mi vytvorili mega cysty,ktore som v zivote nemala....takze to bola moja prva a posledna skusenost s clostylom..tak strasne som chcela otehotniet,ze som si este aj takyto liek dala,pritom ovulka,vajicka,vsetko tak ako ma byt....
@montblanc juj vdaka za info 🙂 mojmu muzovi kazali prist na urcity cas tak odber asi prebehne tam 🙂)a z toho ma tie nervicky ale tak co uz by pre mna neurobil 🙂) sama som zvedava co z toho bude..aj sa bojim ze co ak bude problem u neho ze co potom...ale tak nejdem na to mysliet 🙂
@alilka
Ak nedojde k ovulacii do 25mm vraj sa neda otehotnieť..to my dnes povedal gynekolog....uz som z toho jeleň
@butterfly333 ano je. Viem, ze je slaby. Len som bola prekvapena z toho hlienu. A aj vajecnik som citila....Nemala som take pocas ms.....dakujem za radu ....🙂
@krajcovicka to máš fajn, ja som od pondelka doma na PN, som chorá :( a čím je bližšie termín ms tým viac na to myslím a idem sa zblázniť 😒
Ináč ako dlho sa snažíte?
@calmmeadow jeeeej dakujem pekne za odpoved, ja beriem teraz pyridoxin a listovku, no pyridoxid len 20 mg, bála som sa viac ( na krabičke píše že LF x denne). Čiže ty beries denne aj 60 mg pyridoxinu? 😲
@orechova_skrupina vies, u teba moze byt kopec problemov, u neho len jeden. Tak treba najskor vylucit to jednoduchsie. A ak bude ok tak mozu patrat u teba. Nech sa neboji. Nic to neni. Mozno mu daju vo vedlajsej miestnosti casopis a nadobku a posnazi sa tam 😉
@monkyrisko jeeej gratulujem 😊👌❤️ to sú super správy hneď ráno. Už len takých viac 😊
@art1991 my sa aktívne snažíme eštenlen od januára,ale po vybratí telieska takto bláznim od februára minulého roku.... A vy?
@monkyrisko no toto nie je dušík,to je krásna ružová čiaročka.....Nech silnie, prajem usmiaty dník.
@krajcovicka. Toto je fakt krasny dnik. Neviem sa sustredit na nic ine. Aj sa mi volaco nezdalo, ked ma pred 3 dnami zacal tlacit opasok a chut som mala len na vyprazany syr, cipsy, zmrzlinu a ostatne hriesne veci... Ale radsej som si to nevsimala, aby som nebola sklamana...

Babulienky, ake OVU testy mi odporucate?😉