icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
7. jan 2017

@zuzu2901 ja vás tu čítam ale na teba som už fakt zvedavá 😁 šup rýchlo testovat 😁😁

tifinka
7. jan 2017

@alilka @zuzu2901 aj ja uz som zvedava a strasne dufam ze to budu // !!! 👏👏👏

nita216
7. jan 2017

rano budeme mudrejsie!som taka nedockava!dufam ze len doobreee spravy budu nas tu cakat!

livuska25
7. jan 2017

No baby všetky vás čítam a držím vám palce 🙏

janulino
7. jan 2017

@snazilka19993 ahoj ;) my od dnes tiez Inofolico - Folandrolujeme ;)
@butterfly333 dakujem ;) uz som bola v Dr.Maxe dnes akurat tie 7€ kupit ;) alw dakujem za info urcite kupim aj od nej ;)

nita216
7. jan 2017

@livuska25 dakujeme!aj tebe drzime palcocky bo uz coskoro sa ti konci ms a mozete dalej snazilkovat

maya261
7. jan 2017

Ahojte baby. Predam Vitex - jahnaci exktrakt komplet neotvorene balenie. My uz nepotrebujeme 😍
Povodna cena 12, posuniem za 10 + postovne.

butterfly333
7. jan 2017

@maya261 to je na čo dobre??

mooojko
7. jan 2017

@maya261 Mám záujem o kúpu Vitexu 🙂

123choco123
7. jan 2017

@maya261 aj ja by som ho vzala 😊

123choco123
7. jan 2017

@janulino ja som kupila na ebay 🙂 ne ich tam vela v balení 60ks plus 20ks tehotenských za par eur

maya261
7. jan 2017

@mooojko
Ahoj. Bola si prva, tak sa dohodneme cez spravu. Ok? 😊

vikusss
8. jan 2017

Ako dlho pred plánovaním by sa mala brat kyselina listová? A teraz pozerám ten vitex môžem spolu s ňou tiež brat? 🙂

nita216
8. jan 2017

Zuzka nasa ako?zrobila si testik!?ako.dopadla?das sem foto aby sme si aj my mohli na to kuknut!drzim palceky

nita216
8. jan 2017

@zuzu2901 cakame moja!foto aj to aky je vysledok

liliputka23
8. jan 2017

Ahoj mozem si spravit test ked spinim? Neukaze to zly vysledok?

nita216
8. jan 2017

@liliputka23 mozes kludne,nic na tom nezmeni"ved hcg sa vylucuje do mocu

mariannamk
8. jan 2017

@michhaela ludia a obzvlast my, zeny, sme hnusne. ja z tohto dovodu som ani pred rodinou nepriznala, ze sa snazime a pripadne otazky "prepocujem". manzel sa zdoveril iba jednej svagrine, prave tiez z dovodu, ze deti nemaju a vedia, ake zle to niekedy je... ja som sa priznala iba jednej kamaratke a ked sme neboli dlhodobo v kontakte, jej prva otazka nebola, ako sa mam, ale ci uz som tehotna... takze ja osobne si na tuto temu davam pozor a zbytocne sa ludom nezdoverujem... pokial viem, ze si nepresli niecim podobnym...

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@alilka vecer prideme domov.Budem hned testovat.Sice neviem kedy presne,ale moj odhad okolo 11-12 vecer.Hned testnem.Mrcha stale neprisla takze to uz by malo byt jj,ze sa zadarilo 😉

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@nita216 ahoj moja vecer budem robit ked prideme k nam domov.Tam mam test a hned budem testovat.Mrcha stale neprisla takze myslim si,ze sa zadarilo,ale nechcem sa este vytesovat velmi.Takze vecer baby cakajte,resp.rano.Lebo asi nie vsetky tu budete medzi 11-12 vecer.

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@tifinka
@livuska25 baby dakujem.Vecer bidem testovat ked dojdeme domov.Mrcha stale neprisla takze si myslim,ze sa zadarilo.Uz nech som doma a nech to test potvrdi 😉

alilka
8. jan 2017

@zuzu2901 tak čakáme v noci dobré správy 😁 držím palce 😃

nita216
8. jan 2017

@zuzu2901 ja tu budem cakat na dobre spravicky!ani mne este ms neprisla ale mam pocit ze dorazi

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@alilka dakujem.Stale sa mi,ale nechce verit.No 3 dni meskania su pre mna viac ako jasny dokaz.Pretoze ja mam cyklus pravidelny 😝

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@nita216 ja uz som asi jasna,len to musi este test potvrdit.Pretoze 3 dni meskania som nikdy nemala.Tak verim v pozitivny trst ked pridem domov 😉

alilka
8. jan 2017

@zuzu2901 fuuu tá obdivujem že si vydržala netestovat 😛😛 a príznaky nejaké máš?Ako dlho sa snažíte?

tifinka
8. jan 2017

@zuzu2901 juuuuj, to by bolo supeer!! Nech to suu //!!! 🙂, ja mam este tyzden do testovania..ale kto vie..som v tom uz nejaka pesimisticka..

liliputka23
8. jan 2017

@nita216 dobre tak si spravim poobede muz pojde kupit a myslis ze ak budu // ciarky mozem si dat duphaston ci nie

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@alilka tak teraz som vydrzala aj preto,ze sme u svokrovcov.Kebyze som doma tak testujem.Prve dobre znamenie prislo den pred silvestrom a na silvestra ked som mala ruzovkasty vytok a bolelo ma podbrusko ako den pred mrchou.Potom sa do toho 3.1 pridali krize a prsia plus bolest na lavej strane vajecnika ako pocas ovulky.A vcera biely vytok cely den.Snazit sme sa zacali hned po svadbe v auguste minuleho roku.Najprv sme si hrdinsky mysleli,ze to pojde na prvy sup.No neslo,tak som sa rozhodla,ze si skusim podat ziadost u nas v praci na vyssiu poziciu uz ked sa nam zatial nedari.Aby som myslela na ine veci.A aha ho.No uz len sa ten vysledok dozvediet 😉

zuzu2901
autor
8. jan 2017

@tifinka ja som natom bola takto minuly mesiac sklamana.No potom sa sustredila na vianoce,pracu a to co ma bavi a ono sa to asi zadarilo.Vravim asi lebo este neviem vysledok testu 😉