Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

rano budeme mudrejsie!som taka nedockava!dufam ze len doobreee spravy budu nas tu cakat!
No baby všetky vás čítam a držím vám palce 🙏
@snazilka19993 ahoj ;) my od dnes tiez Inofolico - Folandrolujeme ;)
@butterfly333 dakujem ;) uz som bola v Dr.Maxe dnes akurat tie 7€ kupit ;) alw dakujem za info urcite kupim aj od nej ;)
@maya261 to je na čo dobre??
@maya261 aj ja by som ho vzala 😊
@janulino ja som kupila na ebay 🙂 ne ich tam vela v balení 60ks plus 20ks tehotenských za par eur
Ako dlho pred plánovaním by sa mala brat kyselina listová? A teraz pozerám ten vitex môžem spolu s ňou tiež brat? 🙂
Zuzka nasa ako?zrobila si testik!?ako.dopadla?das sem foto aby sme si aj my mohli na to kuknut!drzim palceky
Ahoj mozem si spravit test ked spinim? Neukaze to zly vysledok?
@liliputka23 mozes kludne,nic na tom nezmeni"ved hcg sa vylucuje do mocu
@michhaela ludia a obzvlast my, zeny, sme hnusne. ja z tohto dovodu som ani pred rodinou nepriznala, ze sa snazime a pripadne otazky "prepocujem". manzel sa zdoveril iba jednej svagrine, prave tiez z dovodu, ze deti nemaju a vedia, ake zle to niekedy je... ja som sa priznala iba jednej kamaratke a ked sme neboli dlhodobo v kontakte, jej prva otazka nebola, ako sa mam, ale ci uz som tehotna... takze ja osobne si na tuto temu davam pozor a zbytocne sa ludom nezdoverujem... pokial viem, ze si nepresli niecim podobnym...
@nita216 dobre tak si spravim poobede muz pojde kupit a myslis ze ak budu // ciarky mozem si dat duphaston ci nie
@alilka tak teraz som vydrzala aj preto,ze sme u svokrovcov.Kebyze som doma tak testujem.Prve dobre znamenie prislo den pred silvestrom a na silvestra ked som mala ruzovkasty vytok a bolelo ma podbrusko ako den pred mrchou.Potom sa do toho 3.1 pridali krize a prsia plus bolest na lavej strane vajecnika ako pocas ovulky.A vcera biely vytok cely den.Snazit sme sa zacali hned po svadbe v auguste minuleho roku.Najprv sme si hrdinsky mysleli,ze to pojde na prvy sup.No neslo,tak som sa rozhodla,ze si skusim podat ziadost u nas v praci na vyssiu poziciu uz ked sa nam zatial nedari.Aby som myslela na ine veci.A aha ho.No uz len sa ten vysledok dozvediet 😉

@zuzu2901 ja vás tu čítam ale na teba som už fakt zvedavá 😁 šup rýchlo testovat 😁😁