Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Tak baby, ani druhe iui sa nepodarilo 😕 mrcha prave prisla. Ani test zajtrajsi som nestihla co som mala v plane. Ja to uz fakt nechapem preco to nejde. Obaja sme ok. No nic, tento cyklus uz idem na IVF v Brne. Ja uz nebudem cakat na zazrak. Ale ak ani to nevyjde, tak ma slahne. Kopec penazi v keli bude a babo nikde. Dufam ze to sa uz zadari.
Ahojte zienky, prosim poradte. V novembri 2016 som mala MA, odvtedy sa snazime, nakolko mi lekarka vravela, ze to bolo v prvom mesiaci tehu, ze maternica pripravena....do februara nic, tak som sa rozhodla, ze si dam doporiadku telo. Absolvovala som preventivky, aj so stitnou zlazou som bola, vsetko ok, zeleza dost, srdiecko.ok.Rozhodla som sa, ze schudnem. Mala som nadvahu. Prihlasila som sa do fitka.3 krat tyzdenne, novy jedalnicek. Vylucila som tuky, jedla mesiac len ryby, nizkotuc. Jogurty, tvaroh, orechy, vlocky, mozarelu, parafajky, ovocie. Za mesiac 5 kil dolu slo. Teraz dva tyzdne dozadu sme raz tyzdenne zacali chodit behavat, narocna trasa do kopca, dva kilometre, sprint, inac vo fitkuu, step, kardio, kickbox, proste makacka. Dnes je to treti den co mi meska menstruacia. Rano som si robila test, tak z tej druhej palicky taky len tienik milimetrovy...... spravim o tri dni este raz.... ale som velmi nepokojna, lebo stale myslim na to, ze ked konecne som, ci som behom a zvysenym tepom neublizila babatku..... a aj tou dietou.... po potrate vsak.uzivam vitaminy aj kys. Listovu stale ..... poradte prosim, ak je tu nejaka sportovkyna....ako to riesit a zosuladit sport, chudnutie a snazenie sa....a jasne, ze ba treningu skacem aj cez svihadloo 😢 mam dost strach kedze som uz po jednom MA
Gynekolog ma poslal do centra v ziline ma niekto skusenosti? Idem tam na vyserenie..mam odporučení prefuk a nejke dierky do vajecniku alebo ako sa to vola..
@montblanc
Ja som dnes 14DPO
Som sa rozhodla, ze v utorok pôjdem zaniesť moč, zajtra mi to nevychádza 😒 a uvidím. Ked bude zápal viem prečo mešká a ked nebude zápal počkám tento týžden a objednam sa na gyndu. Aké tehu testy požívaš ? Ja Lady MAX taká ružová krabička test citlivosť 10mlU/ml.
Kocky idem so smutnou spravou. Nas anjelik nas opustil,mala som byt v 9tt, dnes slabé spinenie a na Sone uz ani akcia srdiecka,ani pohyby. Je mi veľmi smutno,bola som kryta aj liecbou,myslela som si,ze tentokrat sa to podarí. Ale uz ma zlatíčko v nebicku dvoch súrodencov,tak mu aspon nebude smutno ☹ teraz čakám kym sa spusti mrcha,mam to skúsiť nechat na spontánne vyčistenie,ale ak budem moc krvácať a moc mat bolesti,mam ist do nemocky na kyret. Tak sa modlím nech sa to rychlo spusti a mam to za sebou,myslite na mna kocky ☹
Ahoooojte prosim Vas o radu nazor ..... Mam 5 dni do MS ale uz vyse tyzdna pocitujem mierne pichanie v podrusku sem tam prsniky ma nebolia dnes trosku zacali bradavky ale to je nezvyk kedze mna pred MS bolia prsniky velmi ....Mam aj chut na jedlo ale to moze byt pms ale aj nemusi ....a dnes som sa zbadala ze mam biely vytok myslite ze som tehu alebo je to len klasicke PMS dakujem 😊
@tamarka9 to nemyslis vazne...je mi to strasne luto..😢 to co sa uz deje..zelam Ti, nech sa coskoro zotavis, aj ked telo sa asi da doporiadku skor ako dusa.. ja uz asi vazne koncim s MK..len sa este viac stresujem..
@amelie2017 áno telo sa nejako da do poriadku,ale je to akoby z teba zakazdym niekto odisiel. Tak veľmi to boli a dáva hlave pocit strachu do budúcna. Ty sa drž,prajem vsetko dobre,áno MK dost zeny stresuje,ale nam,co mame smutne zážitky trochu pomáha. Zena na materskej,komu sa vyplačem? Manzelovi áno,ale on je chlap,nevie a necíti co my zeny...ale chápem tiež ze sa potom človeku ťažko teší,ked vidi,co vsetko sa moze stat...
@tamarka9 moc ma to mrzi😔 veru,fakt baby,to co sa tu deje???stale nejaka smutna sprava,ja uz fakt zacinam verit tomu,ze nieco je vo vzduchu😔...aby kazda druha,tretia zena zazivalo tu bezmocnost a prazdnotu😔...najhorsie su potom tie obavy z dalsieho tehu,aby nedopadli zle😢... viem to,prezila som dva krat😢....v kazdom pripade,drz sa a vela sil prajem❤
@tamarka9
Je mi to luto co musis prežívať...presla som si tým raz a stále to mam v hlave,srdiečku...najhoršie je že to zanechalo nasledky a nemôžem otehotnieť..musime sa s tým zmieriť a bojovať raz to dotiahneme do konca a budú s nas skvele maminy...je smutne tie baby co potom tuzia nemozu mať hneď mimino a niektoré deti odkladaju do decaka:(
@sevcikovaanna a ake nasledky ti to zanechalo? Kvoli kyretu? Áno zmieriť sa s tým treba,ale este je skoro,viem ze sa musím vyplakat,vysmútiť,rozlúčiť...potom začať opat...
@butterfly333 nie este nie..ono sa to predlzilo aj celkovy cyklus duphastonom...lebo ved na 32dc som MS dostavala.
@tamarka9 och to je strašné..... je mi to ľúto, prajem skore zotavenie a nech Ťa Tvoji anjelikovia z hora ochraňujú a ľúbia tak silno, že Ti zo dodá silu a odvahu a určite príde uzlíček, ktorý budeš mať v náručí!

@tamarka9
Ja som komplikovaný prípad najskôr ma zle vycistili a nechcela my dorastat sliznica teraz cysty na vajecnikoch ..vo stvrtok idem do centra v za sa objednať na prefuk a urobiť nejake dierky do vajecnika to my odporuca lekár tak som zvedava ci to pomoze
@krajcovicka
@19mirka90
@trinka
@montblanc ďakujem kocky za podporu,len nech sa to uz rozbehne lebo to čakanie je hrozne. Zatiaľ bohužiaľ nic 🙁

@kotatko1232 a už si mala tako neskoro ovu??