icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
3. apr 2017

@tamarka9 určite sa opäť a čoskoro podarí, v to verím, a držím päste 🙏
Ja vás sledujem, neprispievam moc, lebo ani nieje čím. Práve marec bol 6 cyklus co sa snažíme. Pre niekoho málo, pre mňa už dosť, keďže robím a robila som všetko preto... Teraz som tesne pred MS, mam už aj príznaky, ale cítim sa taka nesvoja, neviem. Asi to na mňa dolahlo, ze ďalší mesiac fuč, ze už tento rok sa isto nenarodi a tak 😕 mam také nálady vždy pred MS, keď príde, prvý deň bude zle ale ten ďalší už budem zase myslieť pozitívne 😊

montblanc
3. apr 2017

@tamarka9
@butterfly333 dufam ze toto uz vyjde ☺ no na kazdeho ten clostil zabera inak. Mam 3x1 a este menopur injekciu, tak hadam aspon 5 folikulov bude.

tifinka
3. apr 2017

dievcata neviete nahodou, ci by sa dalo ist v ba niekam LEN na folikulometriu? pripadne aj za poplatok? 🙂

montblanc
3. apr 2017

@tifinka na ciernej vode za vajnorami robia ukony aj za priamu platbu. Folikumetria je 5 alebo 10 eur. Stranka je gynkomed.sk. ja tam idem v sobotu tiez na folikumetriu.

tifinka
3. apr 2017

@montblanc supeeer..dakujem!! 😉

miska021
3. apr 2017

@pucca144
Hej mešká ale test som robila sobotu a biely 😕 zajtra idem zaniesť moč či nemám zápal 😒

tifinka
3. apr 2017

@montblanc este ale mala otazocka..nechodis tam ale k lekarovi? lebo ja lekara mam mimo ba a cestovat kvoli meraniu je des...cely den zabity 😒 cize preto hladam len "jednorazovu" moznost. bez toho ze by som musela mat listok alebo cokolvek..dakujem

montblanc
3. apr 2017

Ja mam tiez ineho gynekologa. Ved tam zajtra cinkni a spytaj sa. Isto ti povedia 🙂

zlobko
3. apr 2017

Halo snazilky,je tu niektora nad40rokov?ci len ja som paleontologicky snazilec?😂😂😂

pucca144
4. apr 2017

@amelie2017 ahoj čo máš nové? robila si testík?

miska021
4. apr 2017

@pucca144
Moč úplne v poriadku, žiadny zápal 🙂 tak neviem, bolesť v podbrušku len sem tam. Uvidím ci príde ms a jed nie urobím zase test cez víkend

montblanc
4. apr 2017

Baby dnes som bola v lekarni vybrat tie lieky na stimulaciu ivf soft, co mi poslali z brna. A to su lieky co musi schvalit slovensky revizny lekar aby poistovna preplatila. Viete kolko stoja na priamu platbu co asi budem musiet zaplatit? Jedny 180 a druhe 120 eur. 300 eur dokopy. Normalne som nasrana ako pes. To mi mohli aj predtym povedat nech sa pripravim na taku palku. 😠

miska021
4. apr 2017

@montblanc
Debili

sticker
montblanc
4. apr 2017

@miska021 ten nasrany konik ma vystihuje 😂

krajcovicka
4. apr 2017

@montblanc no to je des! typické!

sticker
nikusiak9
4. apr 2017

@montblanc, co nespravis pre dieta 🙂

montblanc
4. apr 2017

@nikusiak9 vsak to. Ked bude pozitivny test, razom na vsetko zabudnem a budem sa tesit jak blcha. Len vies ja som uz treti rok doma so syncekom, robi len muz a je tazke zit z jedneho platu. Muz si musi na ivfko zobrat uver 😁 to sme dopadli

nikusiak9
4. apr 2017

@montblanc, fuuuuha to radsej nech si od niekoho pozicia nez uver :D

montblanc
4. apr 2017

@nikusiak9 radsej z banky ako sa niekomu doprosovat a vysvetlovat ☺

alilka
4. apr 2017

@montblanc zlato a ty si nevedela že lieky na stimuláciu sú také drahé? Veď celé umelé "akože" prepláca poisťovňa a ty si platis "len" lieky..A dokopy ta to vyjde cez 1000€..

art1991
4. apr 2017

Baby ahojte, nemáte niektorá na predaj nejaké zvyšné balenia Nosifolu? 🙂

montblanc
4. apr 2017

@art1991 ja mam inofolic ak chces ☺

montblanc
4. apr 2017

@alilka pocitala som nejskych 100-200 eur. Ale este len stimulujem a 300 fuc. Som zvedava na tie palky za lieky na udrzanie zasa. V lekarni na mojho muza pozerala jak puk ze ide zaplatit 180 eur za injekcie 😀

alilka
4. apr 2017

@montblanc nooo lacne to iste nebude..🙂 ale verim,ze to bude doslova stat za to..🙂 a potom to uz budes mat "na nezaplatenie"-..🙂 ked to dotiahnete do uspesneho konca a ty sa budes vytesovat z uzlicka stastia,vonaveho,nadherneho,milujuceho..😍

kima1404
4. apr 2017

Babyyyy???dnes"olovrant":bake rolls cesnakove plus udeny syr,barbecue omacka a treska😅😂😂wtf???

butterfly333
4. apr 2017

@montblanc no nemusi to byt cez 1000 € podla toho aky je váš problem mozeš na umele v native alebo soft to vychadza lacnejšie.

1kyra66
4. apr 2017

Pred nedávnom som sem písala, ako sa tešíme, že sa nám podarilo naše prvé babätko a dnes mi doktorka potvrdila, že sme o bábätko prišli ☹ dúfam, že to pojde samo, bojím sa ísť na kyret ☹

montblanc
4. apr 2017

@alilka jeeej jak krasne si to napisala 😍

montblanc
4. apr 2017

@butterfly333 vsak ja idem na soft. Ono maju v cenniku suce 19000 kc. Ale to je len zaklad. Predlzena kultivacia embrya na 5 dni ktoru davaju je +6000 kc. A kazde vajicko ktore sa ti urobi oplodnia metodou ICSI kde 1vajko=1000 kc. Takze dajme tomu 6 ks +6000 kc. Takze sme na 31000 kc. Ak ti ostanu embrya na zamrazenie,tak 5000 kc za jednu pejetu kryokonzervacie. A este tam bude kopec mensich sum. Teraz ktomu pripocitaj tych cca 400 eur za lieky a sme na sume cca 1500-1600 eur. Ja som pocitala tiez ze soft vyjde lacnejsie ale nie. Ono zakrok neni drahy 19000kc ale vsetko to ostatne k tomu ☺ necakala som takuto palku

montblanc
4. apr 2017

@1kyra66 juuuj. To ma moc mrzi. Chudatko moje. Toto je k neuvereniu. Uz si tretia za poslednych par dni 😕 nejake zle obdobie je