Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9
@butterfly333 dufam ze toto uz vyjde ☺ no na kazdeho ten clostil zabera inak. Mam 3x1 a este menopur injekciu, tak hadam aspon 5 folikulov bude.
dievcata neviete nahodou, ci by sa dalo ist v ba niekam LEN na folikulometriu? pripadne aj za poplatok? 🙂
Ja mam tiez ineho gynekologa. Ved tam zajtra cinkni a spytaj sa. Isto ti povedia 🙂
Halo snazilky,je tu niektora nad40rokov?ci len ja som paleontologicky snazilec?😂😂😂
Baby dnes som bola v lekarni vybrat tie lieky na stimulaciu ivf soft, co mi poslali z brna. A to su lieky co musi schvalit slovensky revizny lekar aby poistovna preplatila. Viete kolko stoja na priamu platbu co asi budem musiet zaplatit? Jedny 180 a druhe 120 eur. 300 eur dokopy. Normalne som nasrana ako pes. To mi mohli aj predtym povedat nech sa pripravim na taku palku. 😠
Babyyyy???dnes"olovrant":bake rolls cesnakove plus udeny syr,barbecue omacka a treska😅😂😂wtf???
@montblanc no nemusi to byt cez 1000 € podla toho aky je váš problem mozeš na umele v native alebo soft to vychadza lacnejšie.
Pred nedávnom som sem písala, ako sa tešíme, že sa nám podarilo naše prvé babätko a dnes mi doktorka potvrdila, že sme o bábätko prišli ☹ dúfam, že to pojde samo, bojím sa ísť na kyret ☹
@butterfly333 vsak ja idem na soft. Ono maju v cenniku suce 19000 kc. Ale to je len zaklad. Predlzena kultivacia embrya na 5 dni ktoru davaju je +6000 kc. A kazde vajicko ktore sa ti urobi oplodnia metodou ICSI kde 1vajko=1000 kc. Takze dajme tomu 6 ks +6000 kc. Takze sme na 31000 kc. Ak ti ostanu embrya na zamrazenie,tak 5000 kc za jednu pejetu kryokonzervacie. A este tam bude kopec mensich sum. Teraz ktomu pripocitaj tych cca 400 eur za lieky a sme na sume cca 1500-1600 eur. Ja som pocitala tiez ze soft vyjde lacnejsie ale nie. Ono zakrok neni drahy 19000kc ale vsetko to ostatne k tomu ☺ necakala som takuto palku

@tamarka9 určite sa opäť a čoskoro podarí, v to verím, a držím päste 🙏
Ja vás sledujem, neprispievam moc, lebo ani nieje čím. Práve marec bol 6 cyklus co sa snažíme. Pre niekoho málo, pre mňa už dosť, keďže robím a robila som všetko preto... Teraz som tesne pred MS, mam už aj príznaky, ale cítim sa taka nesvoja, neviem. Asi to na mňa dolahlo, ze ďalší mesiac fuč, ze už tento rok sa isto nenarodi a tak 😕 mam také nálady vždy pred MS, keď príde, prvý deň bude zle ale ten ďalší už budem zase myslieť pozitívne 😊