Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@krajcovicka @butterfly333 @tamarka9 @montblanc
Tuto vidite nieco? Mne sa tam mari duch. PS: nie je to moj test 🙂
@ejuska2586 no ked zvacsim fotku tak vidím nieco slabé...na živo asi lepšie vidieť ze?
@tamarka9 Neviem, ako som písala, nie je to môj test. Ale tiež tam vidím, preto sa pýtam.
@ejuska2586 a tesim sa ze je to ruzove a nie sive konecne..tak teda som zvedava...
@ejuska2586 aha ja som myslela ze ste pri sebe s kockou co si ho robila..no nech skusi o dva dni,nieco malo tam je...
@ejuska2586 aha lebo mi vyznačilo aj ovu aj príznaky boli tak ale potvora by už mohla prísť
@pucca144 Je to lepsie. Aj tam bol pokles teploty aj stupanie, ale neudrzala sa hore. Cize zatial je to podla mna cyklus bez ovulacie. Ono testy mohli byt pozitivne, ked ti stupol luteacny hormon. Ale to nezarucuje ovulaciu. To by ju malo len spustit. Ale u teba to vyzera, ze nespustilo. Lebo po ovulacii vajicko produkuje progesteron a ten drzi teplotu hore. U teba neostava hore, cize vajicko este neopustilo vajecnik. Otazne je, ci este opusti, alebo bude anovulacny cyklus. Ale kedze si pisala, ze ti uz meska, tak to vidim skor na ten anovulacny cyklus. Obcas sa to stava. Keby sa to opakovalo, skoc ku gynekologovi na vysetrenia.
@kotatko1232 Ahoj kde robíš tento graf?Prosím,aj ja si chcem začať merať budúci týždeň by mi mal doraziť teplomer na bt 🙂
Baby máte niektorá dg PCO? Ako ste na tom s ovuláciou a testami? Ja som mala po MS desne bolesti... ako pri ovulke, ale testla som sa až o dva dni, lebo som si nikdy OVU nesledovala a nemali testy v lekárni ... a čiarocka bola dosť silná a stále je tam ... nie až taká silná ... na dva dni zmizne a zase ... ja som zbroji salena

@kotatko1232 aj ja vidím ducha 😉