Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@pucca144 ja nie..jedna baba sa ma pytala...tak som jej napisala ako to vyzera.😉
@alilka snažili sme sa od januára,zatiaľ som v pohode,len stále hladná a keď sa najem,je mi tak čudne,unavená,ale v pohode a prsia...Neviem či je lepšie s podprdou,alebo bez......
Na tú ranu by som Ti odporučila skorocel ten okrúhlolistý- čerstvý list povaľkaj,aby sa uvoľnili silice a vrchnou stranou na ranu- vytiahne hnis a zápal....
@krajcovicka na tu ranu mi včera gynda predpísala nejaké napkaste s kys.hyauronovou či také dačo..Tak to snad pomôže 😊😊 noo tak tiež sa vám rýchlo zadarilo 😁 ako nám predtým..Len nech je všetko v poriadku 😉
@pucca144 Zlatko niesi presnazilkovana,@kotatko1232 sa ťa pýtala na to aký máš graf 😁 pochopila si to správne 😉😉
@adria88 určite sa zadarí 😃moja kamoška po 3 rokoch otehotnela a tiež sa snažili a nič a pritom prvé dieťatko má akurát začala brať kyselinu listovú a inofolic a ten jej najskôr pomohol.ja beriem clostilbegyt plus inofolic. clostilbegyt prvý mesiac mám ho na 3 cykly tak hádam sa zadarí. Všetky moje známe dookola tehotné alebo s bábätkom a už by som aj ja chcela 😃
@ivkacmuk21 vieš čo, ja som brala listovku, pila alchemilku a tak, no nič a pritom som zdravá ako ryba 😵 takže asi v mužovi je chyba 😂 ale on nechce ísť na testy, tak mu kúpim asi domáci a bude... alebo je to len psychika, Boh vie 😒 aaale tak berem to už tak, že ak máme mať bábo ešte spolu, tak skôr či neskôr príde, ak nie, tak čo už, dobre aj tak, máme zdravú 9 ročnú babu a to je hlavné😉 a ako si na tom ty teraz? si už po ovu? držím strašne palce, nech sa zadarí čím skôr
@bevab Vyzera to skor tak, ze dnes - zajtra by mohla byt ovulacia. Uvidis podla teploty.
@bevab Ak bude ovulka len teraz, tak podla mna sa ti predlzi cely cyklus. Cize ti pride MS tak 26.-27.4. - ak mas bezne 14 dennu poovulacnu fazu.
@krajcovicka ahooj, no co ako? ja dnes opat prvy daen cyklu :( 9cyklus...a verim ze na ten 10 to dame uz tehu 🙂)) len mam depku ale poriadu. hlavne preto ked maly vcera prisiel a hovori : mami chcel by som velmi sestricku alebo bratceka, je jedno len aby som nebol sam...a toto je rana ktoru je tazko predychat...pretoze vie ze uz ma dvoch v nebicku....och jaaj :(
@bubo27 aahoooj, no ja som dnes 6 dc, takže odznova a stále dokola 😅 nevadí, chrániť sa nemienime a keď príde, tak bude... nech sa stane, čo sa má stať a neriešim viac, bt ale budem merať pre pokoj duše, že je všetko, ako má byť 😉 a ešte ma to aj baví a páčia sa mi tie grafy 😍 možno som aj vadná trochu,ale tak každý sme nejaký

@bubo27 to mi je ľúto, nám sa zadarilo, som 4 týždeň a 2 deň....dúfam, že sa zadarí i Tebe...
@krajcovicka hej gratulka. a merala si ovu testami alebo bt? alebo prosto sa zadarilo?? gratulkaa velka...nesledovala som tvoje reakcie tu skupine tak preto som nevedela....drzim palce do uspesneho konca 🙂
@bubo27 merala som si BT, cez ovulku som jedla grep- 2kusy a 1ananás....alchemilkovy caj do ovulácie a celý cyklus kyselinu listovu.... a cez ovu sme mali tutu a ja som sa nahodila do sieťoviny,aby to muža väčšmi bavilo a hlavne i ja som potrebovala iskru,lebo som posledný mesiac bola nejaká zabrzdená a nemala som orgz..... a šup je to😅
@trinka Ahoj 🙂Ja mám tiež PCo a teraz si len začnem budúci týždeň merať bt a testovať ovu,lebo mávam cykli až 32-38dc čo je dlhé a tka neviem kedy mávam ovu.Ja mám dvoch synov pri ktorých som brala Duphaston na úpravu cyklu vtom čase som si sledovala testmi ovu tu na mk dostaneš za 40centov kus ovu testov u lauritky ja tam kupujem aj tehu aj ovu testy 🙂 a som snimi max. spokojná 🙂.

@pucca144 mne to nemusis pisat...ja viem 😉