Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Žienky neviem čím to je ale veľmi ma bolia prsia,teraz momentálne ležím aj bradavky má pichaju .... Sa ich ani nechystám radšej a testovať nejdem až keď nepríde mrcha ,a bolesti v podbrušku také ,akoby som mala krámy.... Bolestí riadne..
Ahojte baby.Toto sem sice nepatri,ale pomahat si treba ako sa,len da.Kde iny nevedia pomoct musime sami.Na fecebook je jedna zufala mamicka 2,5m.synceka zhana pomoc a kontakt na nejakeho dobreho neutochirurga ktory by zoperoval jej synceka.Prosim ak nejakeho poznate kontaktujte alebo aspon zdielajte jej prispevok.https://www.facebook.com/christie.viv...
Kristina Lenghard.Dakujem baby za kazdu pomoc.Je mi strasne do placu ked tak malinke babo a trpi. 😢
A prepacte,ze to sem davam.
Ahojte baby snazilky, chcem sa Vas opytat, co znamena ak kazdy den uz vyse tyzdna ked si robim ovulacne testy je slaba ale viditelna ciarka ? znamena to nieco ?
Och baby musím sa vyžalovať,dnes je to uz 12 dni co stale spinim,potrat sa nechce rozbehnúť,dúfala som ze max týždeň budem čakať,ale toto je uz vela,dnes to na mna nejako dolahlo. Lekárka povedala,ze na kontrolu oi veľkej noci,ak sa to nerozbehne,no ja mam sto chuti nabehnut tam zajtra,nech ma vysetri a ak to tam stale je,co myslim ze áno,tak nech mi da papier na kyret. Veľmi s tým bojujem,nechcem tam ist,co ked uz nebudem moct mat bábo,alebo vychytam nejakú i fekciu? Co ak sa to uz za chvíľu rozbehne a ja len kvoli tomu ze nie som ochotná počkať,prídem o možnosť,aby sa telo dalo do poriadku same? Neviem co robiť,veľmi túžim čakať,no dnes na mna došla strašná kriza ☹
Ahojte tento mesiac sme sa začali snažiť a zatiaľ graf vyzerá takto. Luteálnu fázu mávam 12 dní, ale dnes ma začali mierne bolieť vaječníky, resp. podbruško, môžu to byť tri veci - buď bolesť pred menzesom (čo tri dni pred krámami nemávam, vaječníky ma pred nebolievajú, max. začnú v deň spustenia, alebo prechladnutie alebo tehotenstvo. Som zvedavá, čo z toho to nakoniec bude 😉

@pucca144 Prosím ťa vedela by si mi napísať na akej stránke si robíš graf?Ďakujem.