icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alison11
12. apr 2017

@pucca144 Prosím ťa vedela by si mi napísať na akej stránke si robíš graf?Ďakujem.

nikusiak9
12. apr 2017

@alison11, stiahni aplikaciu fertility friend (FF mobile) na mobile a tam sa da zapisovat teplota

simka2433
12. apr 2017

@bevab tiez alchemilku ale december januar:-/

bevab
12. apr 2017

@simka2433 a nic sa nezmenilo ? Ine si neskusala ?

slavkom
12. apr 2017

Žienky neviem čím to je ale veľmi ma bolia prsia,teraz momentálne ležím aj bradavky má pichaju .... Sa ich ani nechystám radšej a testovať nejdem až keď nepríde mrcha ,a bolesti v podbrušku také ,akoby som mala krámy.... Bolestí riadne..

lilien2018
12. apr 2017

Máte niekto skúsenosti s kotvičníkom?

trinka
12. apr 2017

@alison11 ďakujem, objednáme 😉

zuzu2901
autor
12. apr 2017

Ahojte baby.Toto sem sice nepatri,ale pomahat si treba ako sa,len da.Kde iny nevedia pomoct musime sami.Na fecebook je jedna zufala mamicka 2,5m.synceka zhana pomoc a kontakt na nejakeho dobreho neutochirurga ktory by zoperoval jej synceka.Prosim ak nejakeho poznate kontaktujte alebo aspon zdielajte jej prispevok.https://www.facebook.com/christie.viv...
Kristina Lenghard.Dakujem baby za kazdu pomoc.Je mi strasne do placu ked tak malinke babo a trpi. 😢
A prepacte,ze to sem davam.

simka2433
12. apr 2017

@bevab uz aj grepy som pila aj ananas inofolic 4mesiace, vit.E gynex, alchemilku a niic:(

candies
12. apr 2017

@slavkom ak testuj ! Ja som na zaciatku mala tiez toto...prsia mam citlivé doteraz ale omnoho menej hlavne bradavky....a bolesti ako na Ms prve tyzdne skoro stale

mlil77
12. apr 2017

Ahojte baby snazilky, chcem sa Vas opytat, co znamena ak kazdy den uz vyse tyzdna ked si robim ovulacne testy je slaba ale viditelna ciarka ? znamena to nieco ?

alison11
12. apr 2017

@nikusiak9 Ahoj,ďakujem ale ja v mobil nemám dotykový a len fb vňom mám.

alilka
12. apr 2017

@alison11 ja kupujem ovu testy za 0,20€/kus od @korytnacka1981 😉😉

tamarka9
12. apr 2017

Och baby musím sa vyžalovať,dnes je to uz 12 dni co stale spinim,potrat sa nechce rozbehnúť,dúfala som ze max týždeň budem čakať,ale toto je uz vela,dnes to na mna nejako dolahlo. Lekárka povedala,ze na kontrolu oi veľkej noci,ak sa to nerozbehne,no ja mam sto chuti nabehnut tam zajtra,nech ma vysetri a ak to tam stale je,co myslim ze áno,tak nech mi da papier na kyret. Veľmi s tým bojujem,nechcem tam ist,co ked uz nebudem moct mat bábo,alebo vychytam nejakú i fekciu? Co ak sa to uz za chvíľu rozbehne a ja len kvoli tomu ze nie som ochotná počkať,prídem o možnosť,aby sa telo dalo do poriadku same? Neviem co robiť,veľmi túžim čakať,no dnes na mna došla strašná kriza ☹

bevab
12. apr 2017

@simka2433 a nic nepohlo ? Vitex si skusala ?

montblanc
12. apr 2017

@tamarka9 moja vydrz to. Ked uz si tolko cakala tak este par dni vydrzis ☺ ja viem ze je to tazke, a ak nepride do utorka tak chod a nebudes si musiet nic vycitat.

petraslov
12. apr 2017

Ahojte tento mesiac sme sa začali snažiť a zatiaľ graf vyzerá takto. Luteálnu fázu mávam 12 dní, ale dnes ma začali mierne bolieť vaječníky, resp. podbruško, môžu to byť tri veci - buď bolesť pred menzesom (čo tri dni pred krámami nemávam, vaječníky ma pred nebolievajú, max. začnú v deň spustenia, alebo prechladnutie alebo tehotenstvo. Som zvedavá, čo z toho to nakoniec bude 😉

simka2433
12. apr 2017

@bevab vitex nie..co to je? Popravde nemam uz naladu nieco jest:( od novembra mam toho dost a vzdy ako na potvoru kazdyy mesiac mi niekto povie ze caka babo a ze hned na prvy sup sa zadarilo

slavkom
12. apr 2017

@candies myslíš ,že budem?? Bolia ma potom prestane a zase a zase prestane aj také závraty mávam ... A normálne som začala jesť čo je u mňa málo kedy robil som v pondelok poobede a bola jedna čiarka len

winnky1
12. apr 2017

@slavkom toto som mala aj ja a test mi 10 dpo ukazal //. By som testovala a držím palce.

candies
12. apr 2017

@slavkom a kolko dpo si? Podla mna mozes byt

candies
12. apr 2017

@simka2433 mne Vitex zabral hned na prvy cyklus uzivania

simka2433
12. apr 2017

@candies v lekarni si kupovala? Cca cena?🙂

slavkom
12. apr 2017

@candies
@winnky1 babenky som 17Dc... A bolesti aj v podbrušku no snáď budem dúfam lebo aj prsia bolia hádam to není len nejaký poslíček ... A snáď ráno ukážu dve... Ďakujem hádam budem ráno teda testnem a budem ukážu snáď dve

tamarka9
12. apr 2017

@slavkom 17dc? Asi chyba ze? No držím palce na rano...

candies
12. apr 2017

@simka2433 mam nete otehotnenie.sk a 15e na 3 mesiace ...ja som otehotnela cca po prvých 30tabletkach

petraslov
12. apr 2017

@slavkom asi to malo byť 17DPO však?

candies
12. apr 2017

@slavkom uvidis rano 🙂 drzim palce

candies
12. apr 2017

@petraslov tak 17Dpo by test uz mal ukázať riadnu čiarku druhu

petraslov
12. apr 2017

@candies tak to už áno 😊 koľajnice ako hrom tam už musia byť pri toľkých dňoch po ovulácii