icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kima1404
13. apr 2017

@trinka no prepac moja,nechcela som aby to tak vyznelo,ale asi ma chapes😘...my uz bojujeme tiez dlho,rok a pol....zatial tiez iba dve biochem.teh...mamka mi zomrela pred rokom a pol,mame za,sebou aj my vselico....mozno prave preto je ta tuzba tak silna...odisla milovana osoba,nielen mamicka,ale aj kamoska,sestra,ucitelka...proste osoba,ktoru nikdy nikto nenahradi....a keby aspon to malinke,drobne stasticko...zaplnilo to prazdne miesto a dalo zmysel zivota....aaaach....no vidis,som sa pozitivne naladila a nakoniec mi je len do placu...som sa tak rozpisala,viem,nepatri to sem.....no tak spat k teme,pekne snazilkujeme dalej a hotovo😘❤

slavkom
13. apr 2017

@tamarka9 poslednú ms som mala 27.3. ovulka mi vyšla od9-12-13...dobtak sme na plno ale stále ako.mi skončili krámy ... Snažíme sa... Aj nohy hore som davala ... A dlho tak bola... No a teraz posledne dva týždne to budú čo mi je zle bruško má začali tento týždeň bolieť podbrušku, kríze a prsia ale ž riadne.... Skúsim teda zajtra ráno a budem čakať dúfam,že tam budú dve... Keby e malú všetky dve a boli hviezdy ,že e v Tom ..
Dúfam, že mrcha nepríde...!!! Okolo 27by mala prísť ale NIKDY ma prsia neboleli.... A cítim sa taká nafúknutá... Zápchu mám sem tam... Ráno som zvedavá netesim sa... Inak sa zasmejete som dnes prádla a dala.do vane hadicu a tá sviňa jedna mi vypadla a vytopila som suseda a to som chcela spať ,rýchlo prišiel brat a pomáhal mi,keď muž prišiel hneď v strese čo bude 😂😂😂ale.povedal.mi dnes má​m dobry deň,chytil som KAPRA NEHEMVAM SA... A SUSED?? MILÍ-UORACTE A VYSUSTE SI TO ... OSPRAVEDLŇUJEM SA ATD ATD POCHOPIL A POVEDAL V PORIADKU OZAJ SA ČUDUJEM,ZE ESTE DORBY ĽUDIA EXISTUJÚ... 🙂

tamarka9
13. apr 2017

@slavkom no podľa tohto nemôžeš mat na teste este nic. Uhniezdenie vajka trva cca 9 dni,potom sa začne produkcia hcg,cize najskôr ten 10 den po ovulacii sa da nieco vidieť. Tie problémy nastali akoby este pred ovulkou,neviem ci to ma súvis s tehu. Ale možno mávaš ovulku skor ako si myslíš...mas to odsledovane testami,alebo meranim teploty?

trinka
14. apr 2017

@kima1404 plne ti rozumiem, nesmieme byt smutne! Ale tešiť sa a myslieť pozitívne !!! 😉

pucca144
14. apr 2017

Ahojte dievčatá, ja ešte bez ms, ale pred dvoma dňami som začala mať nevolnosti, predtým len pocit že mi je zle a bolesti v krížoch,včera celý deň kvôli tomu doma a dnes ráno rovnako, keďže teploty nemam vysoké tehu som vylúčila aj keď som bez ms,ale pred 2dňami som zrovila aj test. Pozor dievčatá môže být nejaká vyroza a až večer som zacala kychat, ale keďže sa snažime pripisala som to že čo ak sa podarilo, a nechcela som tabletky, bt sa drží stale rovnako ale verim ze keď sa preliecim pride aj potvorka. Pozdravujem vás a želám krasne sviatky.

kima1404
14. apr 2017

😘❤

kima1404
14. apr 2017

Trinka,to bolo pre teba🙂

trinka
14. apr 2017

@kima1404 sa mi ľahko hovorí, ale dnes som mala zase take bolesti vaječníka, že polihujem a OVU test negat 😔

kima1404
14. apr 2017

@trinka vies co moja,tie ovu testy su tiez neni na 100% spolahlive...mne ked som prvy krat oteh.,tak ukazovali negat...vykaslime sa na to a uzivajme si😉....

tamarka9
14. apr 2017

@trinka no ja nezvyknem robiť testy viackrat za den,vždy robím o 14.00 poobede. Ale raz som urobila vynimku. U mna je to tak,ze najprv ovu hlien,potom pozitívny test a vecer,pripadne rano prídu ovu bolesti. A teda poobede mávam pozitívny test a raz som skúsila potom ked ma zacal bolieť vajecnik. A test bol negatívny. Teda bola tam druha ciarka,ale slaba,teda uz negatívny test. Ten hormón ma veľmi krátky vrchol,baby v case ovu niekedy testujú viackrat denne. Tým som ti vlastne chcela napísať,ze ked uz mas bolesti,tak možno test bol pozitívny par hodín dozadu 😉

candies
14. apr 2017

@slavkom no ako testla si?

natalusik005
14. apr 2017

Ahojte. Potrebujem radu ohladne alchemikoveho caju. Je pravidlo aby sa pil od 1 dna ms? Az do ovulacie? Ja ho pijem 4 dni po menzese. Mam pokracovat? Ci pockaj na novy mesiac. Snazilkujeme s muzom a xaujimalo by ma ci ma aj ucinok na plodnost. Dakujem

kakatulik
14. apr 2017

@tamarka9 presne aj ja to tak mavam. Hlien mam ked su este testy uplne negativne a po pozitivnom ovl.bolesti max.do 12 hodin. tam uz test total negat.

kakatulik
14. apr 2017

@natalusik005 kedy zacnes je jedno,hlavne sa ma pit iba do ovulky. Je to sice zazracna bylika,ale velmi vazne problemy neriesi. Je velmi dobra na zenske reprodukcne organy. Skus.

alilka
14. apr 2017

@natalusik005 určite pokračuj aspoň 2c denne..Je to ozaj dobrá bylinka..A tak ako ti tu už napísali len do ovulky..Lebo vytvára sťahy maternice,čo nieje dobre v prípade tehotnosti 😉 aj ja ju pijem..😊

natalusik005
14. apr 2017

@kakatulik ja robim prevenciu. Ako nemam ziadne problemy len snazilkujeme a po 7 rokoh sa chcem zase stat maminka 🙂 tak preventivne a citala som ze je aj na plodnost 🙂 vypijem denne 600ml 😂 2 salky vacsie su to. Ja mam nepravidelny menzes a neviem ci mam aj ovulaviu teda mam ju isto ale neviem kedy. Nemam ani vytok ziaden ako kedysi ked som mala 20 rokov. Tak uz to neviem z istotou ako kedysi ze ano dnes mam. Tak mam ovu testy a testujem. Takze ked mi tedt ukaze ovu mam tak hned s tym seknut?

natalusik005
14. apr 2017

@alilka a snazilkujes? 🙂 kolko ju uz pijes? Pomohla Ti aj pri uprave cyklu? Ak nemas pravidelny? Ja som mala aj velmi silne pms. Ale velmi silne. Bola som vyradena z bezneho zivota. A tu nocnu moru uz zazivat nechcem :( ja som bola zufala a hovor si za to nic nedam skusim uvidim ale citala som aj prispevky kde zeny pisali ze im oddialilo ms. Tak prestali s tym.

alilka
14. apr 2017

@natalusik005 tak my sme sa snažili 3 mesiace a ten tretí som pila alchemilku pravidelne a vtedy sa zadarilo .Vo februári..Žiaľ bolo to mimomaternicove a prišla som o vajcovod..Teraz som 2a pol týždňa po operácii a pijem ju zasa..Aby som sa čím skôr dala dokopy a mohli skúšať zasa..😊 hoc sa ani teraz nechranime..PMS som ja nikdy extra nemala a ani bolesti..Ms mám pravidelnú 28-30dni snáď to tak aj ostane 😊 ale čo som čítala baby tak im tiež veľmi pomohla na ms..Ale žeby oddialila som ešte nepočula 😁

natalusik005
14. apr 2017

@alilka hej tie co mali pravidelny cyklus 28dnovy ze oddialilo :D ale ja pravidelny nemam. Chodi mi skor raz o tyzden niekedy je to len par dni 1 2 3 ako kedy. Ja to nesilim ani mechavam to na prirodu a ani necakam a

natalusik005
14. apr 2017

@alilka a nedufam ze tento mesiac budem tehula :D to by bolo moc dokonale. A jednoduche 🙂 to je mi velmi luto... snad sa postasti a bude vsetko v poriadku ❤ no ja som mala take priznaky ze sa mi nechcelo rano ani vstat. Bolesti zaludka zle mi bolo v aite mi byvalo zle na odpadnutie nalady strasna placlivost lutujem dodnes muza :D snad ked nebude tehulkovanie yak aspon nech nemam silne pms lebo sa zahrabem na 2 tyzdne niekam. Sami seba nedokazem vystat.

kakatulik
14. apr 2017

@natalusik005 ked'mas nepravidelny cyklus,tak si to nejak vypriemeruj. Povedzme ak ti vychadza teoreteticky 30.dnovy,pi ju do 16DC.
Myslim ze nd pms je velmi dobra.

montblanc
14. apr 2017

Tak baby, prave som si pichla pregnyl a v nedelu rano odber vajicok. Drzte palce nech tam su, nech neprasknu dovtedy. Uz to chcem mat zasebou. Lebo ma predchvilou pichlo tak zvlastne vo vajecniku a uz mi chodi v hlave ze co ked mi praskol vajecnik a do rana vykrvacam do brucha. Uz si vsugerovavam vselico 🙂 dobra som nie? 😀

pucca144
14. apr 2017

@montblanc bude dobre, držíme palce a hlavne kľudne 👍

montblanc
14. apr 2017

@pucca144 dakujem. Teraz som este kludna, ale v nedelu rano uz budem v riadnom strese. Este nikdy som nebola v narkoze, tak sa bojim ☺

tifinka
14. apr 2017

@montblanc a ty si chodila na kontroly do Brna a tam ti aj predpisali pregnyl? kolko sa ti vytvorila vajicok? brala si nieco aby ich bolo viacej? mne doktor povedal ze po pregnyle pride ovu tak 36-48h po pichnuti...tak snad ti dovtedy vydrzia..aj tak nechapem k comu pregnyl ked ti budu vajka odoberat..ale silno drzim paste nech to to vsetko dobre dopadne!! 😉👶🙏

montblanc
14. apr 2017

@tifinka hej do brna som chodila na kontroly, oni predsa vedia lepsie posudit kopec namackanych folikov na sebe, ze kolko este potrebuju casu. Vajicok mam cca 13. Brala som clostilbegyt 3x1 5 dni a menopur injekciu 10 dni. Pregnyl pichaju na dozretie vajicok, nejake posledne stadium co im treba, tak mi povedali. Hadam to dobre dopadne. Musi ☺

tifinka
15. apr 2017

Dievcata cele zle..dnes som bola na folikulometrii po clostile a nic..som 14DC a mam tam len jeden 9 a jedno 10mm co v predoslom cykle som na 16ty den mala uz 23mm...ja sa zblaznim 😢

alilka
15. apr 2017

@tifinka ahoj zlatik..😊 ale veď to ešte nieje stratené..Ešte ti môžu kľudne dorast 😁 ja som mávala ovu 16dc a neraz na 11-12dc som mávala tejto vajka ako máš teraz ty 😉😉

tifinka
15. apr 2017

@alilka a dorastli ti?ja to nechapem..bozeee 😞 ..asi budem musiet ist na tu laparku...kedy sa to robi?teda ktory DC? Ja sa toho tak strasne bojim 😢

tifinka
15. apr 2017

Dievcata ktore mate za sebou laparku,, ake vsetky vysetrenia vam robili kvoli narkoze?a ako ate to zvladali? 😯