Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@klementinka2 drzim palcee,nech sa podari 🙂 mna kus pobolieva brucho,tak neviem co si mam mysliet
@milasik10 tiež tam nič nevidím, ale je to len fotka, naživo to možno vidíš inak ako my 🙂 Držím palce 🙂
@milasik10 mne nieje vobec nic,doteraz kazdy mesiac stale nejake priznaky.A ja na tvojom vazne vidim ruzovu ciarku,aj tento test poznam a robila som si taketo x a nic podobne sa mi tam neukazalo,iba beloba biela.
@milasik10 akurát som natrafila na fotku s prúžkom, ktorú si pridávala a tam samizdá, že na ňom čiarku vidím 🙂 inak, tiež som si dnes robila test a mám tam slabšiu čiarku, ale tiež sa nechcem predčasne tešiť 🙂
@milasik10 inač ja som takýto kazetový test zakaždým aj rozobrala a skumala ci tam predsa sa len niečo nečrta.Na tvojom by bolo určite lepšie vidiet čiaročku.Potom sa da zložiť nazad.🙂
baby, a je isté, že keď uvidím druhú čiarku, že to bude tehu? ja len že dnes som si robila test, na prúžku mám slabšiu druhú čiaročku, ale už sa teším ako malé dieťa...nechcem byť potom sklamaná
@martinap735 tak drzim palce !! Ja som si minuly mesiac robila asi 7 testov a to mi ani ms nemeskala,vsetky boli snehobiele pod vsetkymi uhlami a roznymi druhami svetiel 😂 preto ked mi rano pepino ukazal maleho ducha ,tak som to zacala skumat... aj prsia ma dost bolia a mam ich asi o cislo vacsie.. ale moze to byt spojene aj s ms
@martinap735 ahoj,ty máš na teste krásnu čiarku,uvidíš že o 2 dni bude silnejšia😉
@klementinka2 Ďakujem 🙂 Najhoršie je to čakanie a neistota, aj každú hodinu by som si robila test 😀 😀 😀
@martinap735 to poznám ale s tým rozdielom,že mne sa na teste od kedy sa snažim neukazal náznak čiarky.iba nejaký tienik či kanalik.Skús vydržať 2dni a uvidíš rozdiel v čiaročke.Ale určite nevydržiš 🙂skús tak,že z ranného a potom poobedného moču,niekomu silnejšiu čiarku ukáže poobede.Veĺmi držím palce 🙂
@milasik10 to poznám 🙂 Minulý mesiac som začala prvýkrát v živote s testovaním. Nevedela som čo čakať, či po 9 rokoch chodenia s priateľom otehotniem na prvýkrát alebo s tým budem mať problém. Keď mi vychádzali negatívne, tiež som dobre že lupou nehľadala druhú čiaročku 😀
@milasik10 mňa bolí v podbrušku ako pred menzesom, nič zvláštne...ale bradavky ma bolia neskutočne, nikdy ma tak neboleli
@martinap735 tak my sa od decembra snazime... ale tento mesiac to nebolo nic extra... takze by ma to prekvapilo dost
@klementinka2 urobím si až v piatok, uvidím, či bude čiarka silnejšia 🙂 Ďakujem veľmi pekne za podporu...Nečítam tu celú diskusiu, tak neviem, ako si na tom ty, tiež sa snažíte, ale sa nedarí? Keď píšeš,že žiadny náznak čiarky.
@milasik10 ja som si pomohla test rozobrat noznicami,tam ako je koniec testu,strčila som tam jednu čepielku nožnic a sa to pekne rozobralo 😂
@martinap735 super ked vydržíš do piatku 😉 vo februari boli 4roky čo sa snažíme a stale nič.ale na dobre sa oplati čakat,takže čakáme a verím,že sa aj dočkame.a daj vedieť ako si dopadla,držim silne palce 😍
@klementinka2 to ma mrzí, neviem ako by som to zvládla ja, musíš byť naozaj silná. Pre mňa bolo veľkým sklamaním, že sa to nepodarilo po prvom mesiaci ☹ Ale máš pravdu, netreba sa vzdávať, musíš veriť a čakať. Budem ti držať palce 🙂
@martinap735 ďakujem ti 🙂 tiež som to veĺmi preživala,ale teraz keď pride ms tak proste idem ďalej,by som už asi prisla o zdravý rozum rumazgať mesiac co mesiac.Ja som presvedčená,že nám bude dopriate.Brali sme rozne vitaminy,robila som ovulačné testy,merala BT a nič tak som sa už tento mesiac na to úplne vykašĺala.Ale nemysliet na babo sa neda aj tak.
@kima1404 podľa toho múdreho kalendárika včera bol vrchol, ale neviem či som tento mesiac neovulovala na začiatku, som z toho jeleň. Bt si nemeram, lebo by som asi zcvokla z toho- a veľmi sa neorientujem v tom. A počas narodenín budem mat asi pani Červenú 😂🙈... na houby celé, ale všetko zle je na nieco dobre! Či nie? Sa utesujem 😂
@montblanc no u nás je to take zvláštne ... môj chlap nie je chlap (myslím názormi!!!) v pravom zmysle slova... to asi to vysoké IQ... jeho obľúbená veta je že sex sa preceňuje... kým ja som stepná ako veverica tak on v klidku... mame to nejako opačne. Sex je skvelý, to mu nemám čo vyčítať, len pre mna je ho malo 😂🙈 ale som asi pokazena
@butterfly333 kiež by!!! Ja to nechápem! S prvou som otehotnela počas HAK, s druhou na jedno pošmyknutie tesne po mrche a teraz...? 🤔

@klementinka2 dakujeeeem, uvidime. Budem updatovat svoj stav 😂😂