Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sonazitnanova no ktovie ako som na tom :D mám pravidelnú v podstate MS plus mínus 1-2 ... počkám ešte pár dni a ptm opäť skúsim test,..Dr mi povedal že až po 14 dňoch meškania má zoberie.. len čakať mi ostáva 🙂
@19mirka90 fúha to dosť neskoro moja dr ma zoberie hoci kedy ,tak držím palce
Ahojte snazilky 🙂 pridávam sa k vám. Bohuzial mám za sebou mimomaternicove tehotenstvo :( . Vajcovody mi našťastie nechali, telo si s tým poradilo. No ja som pripravená na bejby, veľmi si ho prajeme. Nemá niekto nejaké skúsenosti ?
Ahojte prosim prosim, vo stvrtok mi zacal hlienovy vytok a bolo ho dost, uplne som mala pocit, ze nieco zo mna vypadlo :D v piatok to uz bolo miernejsie a mala som nechraneny sex, roztrhol sa kondom.... v sobotu a nedelu som vyrazny vytok nepocitovala, teda ja uz sama neviem. zdalo sa mi ze je totalne priesvitny ako voda, ale zaroven po zaschnuti mal taku bielo zltu farbu, ale nebol hlienovy. Dnes je pondelok a mam relativne "mokro"...bez zapachu, bez farby. Na malu potrebu chodim asi kazdu hodinu!!! co si mam o tom mysliet? nema zmysel aby som si zatial robila test.... Dakujeeeeem <3
@adria88 Ahoj 🙂Ďakujem 🙂. Ja som dnes bola na preventívke a potvrdená ovulácia 🙂.Len chlapa nemám doma a ešte vporiadku...ale asi bude lepšie mne nešpekulovať,najmää ak mám takého muža na srdiečko chorého a budem sa musieť uskromniť zo synmi,veď hlavné že aspoň ich mám niektorý žiaľ nemajú ani jedno ☹.Tak prajem všetkým snažilkám // a zdravé babulky 🙂 Bezproblémové tehotenstvá a rýchle pôrody 🙂
@lenka2905 ahoj, ani ja som nemala pozitívny ovu test dva posledné cykly, meriam tretí a len prvý bol pozitívny. Meriam ale BT a ta potvrdila ovu, ale tiež mám zmiešané pocity. Bola som aj u lekára, ale HP mi nerobil 😕 len predpísal kyselinu listovú a duphaston. Ale nezdá sa mi to cele. Takže vyberiem tie lieky a idem tam znova, nech mi určite spraví HP. Inak bruško ma pobolievalo, aj som cítila bodavu bolesť ale hlien bielkovy som teda nemala 😕 len také mokro. To mávam vždy
@nela25252 ahoj, izba je pekná, ale skús test odfotiť nie v tieni a zaostri, mne sa tam niečo zazdalo...
Ahojte, baby, pripajam sa k vam aj ja, snazime sa uz treti mesiac, pijem alchemilku, kyselinu listovu. Bazalnu teplotu som zatial este nezacala merat mam este mesiac pred statnicami tak este sa tym moc nestresujem alebo uz asi aj hej ked sem pisem🙂 tento mesiac ma zacali v strede cyklu boliet prsia ale mam pocit ze posledne tri mesiace si zakazdym myslim ze to vyslo 🙂 cykli mavam nepravidelne mam Pco na jednom vajecniku a slabu endometriozu ktoru mi odstranili spolu s polypom na maternici a rastovou cystou vedla vajecnika.. Ked to tak po sebe citam neznie to bohvie ako:D ale uz by malo byt vsetko ok.. Dufam ze to coskoro vyjde🙂 tak som sa predstavila a budem vam tu obcas prispievat🙂)
@waleri17
@linda1984
@tifinka
@lala1501
dievčatá ďakujem za odpovede...z toho, čo som si poskladala = ak by už ovulácia prebehla, dr. by to videl na UTZ - čiže určite ešte nebola...ovulačné bolesti môžu byť - aj keď je cyklus anovulačný 🙂 ...ešte treba počkať, či neprebehne neskôr...som zvedavá, čo povie folikulometria zajtra a v piatok a hlavne na výsledky HP + mi ešte bral stery na ureoplazmu a všetky tie ostatné veci...tak mi neostáva nič iné, len čakať...toto čakanie je z mesiaca na mesiac dlhšie a dlhšie...som strašne nedočkavá...možno aj vzhľadom na môj vek😇
- držme si všetky palce🙏 a nevešajme hlavu...🤰
Ahojte. Pred nedavnom som tu dala krasny pozitivny test. Dnes ( 6. tt) som uz v nemocnici, pretoze krvacam. Este stale sme nevyhrali. Dnes sa uvidi ci pan Boh mi to dietatko necha alebo nie. 😢 Drzte nam palceky
@waleri17
@linda1984
@tifinka
@lala1501
Ešte pripájam fotku mojich ovu testov.
11DC sobota
12DC nedeľa -v tento deň som mala dosť výrazne bolesti - akoby ovulácia
13 DC pondelok - som bola na folikulomertii, kde nebol žiadny dominantný folikul a zatiaľ sa mu javí cyklus ako anovulačný
🙂 tak už neviem - som z toho zmetená 🙂
Babule ovplyvňuje choroba bt?Som chorá a dnes mi bt vyskočila zo vcerajsich 36,3 na 37.0..Čo myslíte?

@sonazitnanova prvý som si robila v piatok a posledny dnes rano