Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@klaudia2425 Ja vidím slabučkú čiaročku,pokiaľ by si prestala skôr krvácať a silnela by čiaročka testy keď sa Ti krvácanie skončí,ak bude silnejšia,tak máš potom inplantačné krvácanie.Držím palce.
@alison11 Dakujem krásne som myslela ze sa mi to len zdá ... kedy mám skúsiť opäť testovať ? 😘
@alison11 ake je to implatancne krvacanie? ja som tiez mala dva dni ms..ovu na konci mesiaca vraj a uz dnes mam 36,8 chaos..
@tonjadabik2 slabé dohneda sfarbené krv to je z uhniezďavania keď sa oplodnené vajíčko zavŕta do prekrvenej sliznice maternice.
@alilka ahoj. Bola som teraz na folikumetrii a doktor povedal ze ovu uz prebehla, videl tam zlte teliesko. Tak uz len cakat. Sexik bol v sobotu vecer, vcera vecer a este teraz sme to poistili predtym nez odosiel muz do prace. Aspon neni strateny mesiac, ale nechapem ako to ze neprisla ms ale ovulka ☺ no uvidime
@bevab nooo je toho dost ale podme nato 😁 takze nosifol 2x1 sacok, viramin E 200 mg, vitamin D 2000, zinkosel (zinok +selen), omega komplex 3-6-9, antioxidanty na striedacku obden piniovy extrakt a astaxanthin, kyselinu listovu s B6 a B12, obden zelezo a este mam melatonin, ten je tiez fajn, ale mne nerobi moc dobre na hlavu, tak ho neberiem ☺
@honeybuney snažíme sa od januára, ale vo februári som bola chorá jak pes 🙂 ale môj manžel je doma len 15 dní :( tak uvidím či vôbec stihne ovu
@aleskandra ahooj, tak teraz som si spravila aj mamatest a hned vysli 2 ciarky, sice jedna je slabsia ale to asi preto ze som si ho robila teraz, no nabehla hned pekne 🙂
@slniecko527 juj tak vy len kratko zatial 🙂 no ja som zvedava, co bude zajtra u Dr. budem ti pisat 🙂
@sandy152 tak super, už to len dotiahnúť do úspešného konca!! držím silno palce 🙏

@eliss19 meska mi 7 dni