icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mojezlate
9. máj 2017

@eliss19 meska mi 7 dni

trinka
9. máj 2017

@eliss19 dakujem... viem, že všetko je ako má byť... len... som mala chvíľku nádej... 😢

mojezlate
9. máj 2017

@eliss19 a dakujem my sa snažíme už skoro 3roky a stale nic a teraz ma to dost zaskocilo lebo som tam nieco zbadala dufam ze to bude ono

mojezlate
9. máj 2017

@trinka ahoj hlavu hore skus zajtra možno večer je hcg vyššie a rano ti to tak neukazuje. Viem ako sa cítiš ja to po pocitujem uz 3 roky a teraz mi vysiel tiez tak uplne zvlastne a bojim sa tešiť😉

waleri17
9. máj 2017

@tifinka no uvidim ja som mala priechodnost v poriadku ale tiez idem od dalsieho cyklu uzivat clostil ale bojim sa ako moje telo nan zareaguje

alilka
9. máj 2017

@waleri17 ja som napr brala clostylbegit a mne nerobil vôbec nič. Myslím nič zlé 😁 vajka vytváral pekne..ale mne sa očividne tvoria aj bez toho 😁 klop klop

waleri17
9. máj 2017

@alilka aha no to je super ze nic zle ja ho potrebujem lebo mne narastu len do 15 mm a potom prestane rast tak dufam ze s clostilom porastu pekne 🙂

alison11
9. máj 2017

@mojezlate Ahoj Držím päste aby silnela čiaročka 🙂.

klaudia2425
9. máj 2017

Ahojte vidíte aj vy tam niečo alebo sa mi to len zdá ? V piatok sa mi strašne zatočila hlava ktorá sa mi krúti až dodnes je mi divne no v piatok vecer som menštruáciu dostala ale je iná slabšia

alison11
9. máj 2017

@klaudia2425 Ja vidím slabučkú čiaročku,pokiaľ by si prestala skôr krvácať a silnela by čiaročka testy keď sa Ti krvácanie skončí,ak bude silnejšia,tak máš potom inplantačné krvácanie.Držím palce.

klaudia2425
9. máj 2017

@alison11 Dakujem krásne som myslela ze sa mi to len zdá ... kedy mám skúsiť opäť testovať ? 😘

alison11
9. máj 2017

@klaudia2425 Skús testnúť najlepšie keď prestaneš krvácať.

tonjadabik2
9. máj 2017

@alison11 ake je to implatancne krvacanie? ja som tiez mala dva dni ms..ovu na konci mesiaca vraj a uz dnes mam 36,8 chaos..

alison11
9. máj 2017

@tonjadabik2 slabé dohneda sfarbené krv to je z uhniezďavania keď sa oplodnené vajíčko zavŕta do prekrvenej sliznice maternice.

montblanc
9. máj 2017

@alilka ahoj. Bola som teraz na folikumetrii a doktor povedal ze ovu uz prebehla, videl tam zlte teliesko. Tak uz len cakat. Sexik bol v sobotu vecer, vcera vecer a este teraz sme to poistili predtym nez odosiel muz do prace. Aspon neni strateny mesiac, ale nechapem ako to ze neprisla ms ale ovulka ☺ no uvidime

bevab
9. máj 2017

@montblanc mozem sa spytat ake vselijake vitaminy ? 🙂 dakujeeem.

montblanc
9. máj 2017

@bevab nooo je toho dost ale podme nato 😁 takze nosifol 2x1 sacok, viramin E 200 mg, vitamin D 2000, zinkosel (zinok +selen), omega komplex 3-6-9, antioxidanty na striedacku obden piniovy extrakt a astaxanthin, kyselinu listovu s B6 a B12, obden zelezo a este mam melatonin, ten je tiez fajn, ale mne nerobi moc dobre na hlavu, tak ho neberiem ☺

bevab
9. máj 2017

@montblanc fuuha to si vsetko v jeden den pojedla 😨 ?

bevab
9. máj 2017

@montblanc to naozaj len na podporu plodnosti ?

alilka
9. máj 2017

@montblanc waaauuu ale veď to je skvelé 😉😉 držím prsty aby to vyšlo 😁 sranda čo si to telo samo robí..moje to isté 😁 miesto ms po mimomaternicovom prišla ovu 😂😂

bubo27
9. máj 2017

@zuzu2901 nebojkaj ani ja nic veru este.....

montblanc
9. máj 2017

@bevab hej hej. To vsetko jem kazdy den. Je toho vela ale vsetko je dobre na plodnost. Uz to uzivam 3 tyzdne a ziadne neziaduce ucinky nevidim, tak to asi moje telo zvlada ☺

montblanc
9. máj 2017

@alilka no aj ja sa tesim ze je sanca 😉Len aby bolo aj vajicko z tej ovulky, mohol byt zasa prazdny folikul. Ale budem aspon dufat. No sranda co si tie tela s nami robia.

mojezlate
9. máj 2017

@alison11 ahoj dakujem skusila som si teraz urobit druhy a ten uz bol biely☹

slniecko527
9. máj 2017

@honeybuney snažíme sa od januára, ale vo februári som bola chorá jak pes 🙂 ale môj manžel je doma len 15 dní :( tak uvidím či vôbec stihne ovu

sandy152
9. máj 2017

@aleskandra ahooj, tak teraz som si spravila aj mamatest a hned vysli 2 ciarky, sice jedna je slabsia ale to asi preto ze som si ho robila teraz, no nabehla hned pekne 🙂

honeybuney
9. máj 2017

@slniecko527 juj tak vy len kratko zatial 🙂 no ja som zvedava, co bude zajtra u Dr. budem ti pisat 🙂

slniecko527
9. máj 2017

@honeybuney oki...tak držím prsty 🙂

aleskandra
9. máj 2017

@sandy152 tak super, už to len dotiahnúť do úspešného konca!! držím silno palce 🙏

sandy152
9. máj 2017

@aleskandra dakujem 🙂 dufam ze tentokrat to pojde vsetko v najlepsom poriadku 🙏