Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Takze babulky,hlasim 1dc😒....ale neviem,tento mesiac to az tak tragicky neprezivam....mozno prave vdaka tolkym pozitivnym testom,ktore som tu posledne dni videla😇....a davaju nam ostatnym cakatelkam velku nadej a vieru🙏
@kima1404 no, zajtra budem na tom istejšie... ak nepríde, urobím test, ak bude negatívny, tak potom neviem, možno sa ozaj posunula ovu, ale že až tak? 🙄 hmmm, ale ženské telo je nevyspytateľné.. ale som sa stým zmierila, že príde... a ano, držme si fenruár a ak nie ten, tak potom marec🌹🌷🌞

Juj dievčatá som trochu nervózna... Stále mám pocit ako by som,mala dostať MS A stále nič už hádam aj 2 týždne O meškaní ťažko povedať lebo mám nepravidelny cyklus čiže u mňa je bežné že mám cyklus niekedy aj viac ako 45 dní... Naposledy som mala MS 27.3. Medzitým sme mali viackrát styk Ale test som mala minulý týždeň negatívny... Myslíte že mám ešte dúfať V tehotenstvo?
@m_i_s_k_a_2 myslím že tam je aj druhá čiarka ;)... Tak už len počkať pár dní A uvidíš či bude silnejšia ;) ak áno tak gratulujem 🙂
@m_i_s_k_a_2 určite bude silnejšia budem držať palce 🙂... ;)....dúfam že aj ja budem mať čoskoro aspoň takého dusika na.teste :D
@ponny26 tiez vam drzim vsetky prsty az sa to podari a kolko sa snazite o mimi?
@m_i_s_k_a_2 tak,ja.som ešte len začiatočník :D...takže mám ešte kľud zatiaľ.. Ale mám totálne rozhadzany cyklus čiže to bude asi len O náhode 🙂
@ponny26 tak ja som tiez mala dost rozhadzane tri mesiace mi to chodilo o dva dni skor potom tyzden meskalo a teraz ked sme sa prvy mesiac zacali poriadne snazit mozno sa nam to podarilo 😊 a to bude tvoje prve babo ?
Babule, pokazila vam laparka cyklus? Nezistili mi nic, zdrava ako rybicka, menzes mešká alebo skôr pride ( pôvodne ako hodinky ) a trvá len 2 dni spinenia.. :(
@m_i_s_k_a_2 hej hej prvé... Doteraz sme ešte nad tým moc nerozmyslali... Priateľ rozbiehal podnikanie ešte sme boli taký neistý V tom Teraz sme si povedali že už by bolo aj načase... Mám 26 rokov do 30 chcem minimálne jedno bábätko mať 🙂
@ponny26 tak ja som si tiez doteraz nebola istá a čakala som kedy budem zamestnaná konecne cez firmu ale teraz vieme ze viac cakat nechceme a ja mam 24 a Manzel 33 rokov
@tonjadabik2 to dufam
@m_i_s_k_a_2 skus este o dva tri dni urobit ja budem cakat na tvoj vysledok..
@m_i_s_k_a_2 tak vyzerá to že už sa vám podarilo 🙂 Drum palce nech to vyjde A nech je zdravucke ;)
@ponny26 tak ja som si tiez doteraz nebola istá a čakala som kedy budem zamestnaná konecne cez firmu ale teraz vieme ze viac cakat nechceme a ja mam 24 a Manzel 33 rokov
@tonjadabik2 to dufam
@m_i_s_k_a_2 ja myslim ze tam ta ciarka je..a ja ju tam vidim mojko takze si myslim ze bude silniet tak ako pisu baby sleduj si vytok uvidis a skusaj znova aj ked kazdy den chi.. nam sa nedari a tak aspon sa tesim s vami vsetkymi chi
Dievcence zajtra idem k DR mávam strasne bolesti v podbrušku tak dúfam bude vsetko ok 🙏👶😖
Ahojte zienky moje. Vidim, ze niektorym sa tu podarilo najst si //, co ma tesi a drzim vam velmi palce. Mam na vas jednu otazku. Dnes som bola na folikulometrii, som 10ty den DC a mam dva folikuly. Jeden je 22 mm a druhy 9 mm. Na to, ze predminuly mesiac som mala 22 mmfolikul az na 18ty DC som dnes zostala velmi prekvapena. Stretli ste sa stym niektora? Neviete co to znamena ze mam dva rozne velke folikuly? A takto skoro ovu? Inak ovu testy mam uplne negativne... dakujem vam za vase postrehy😊

Baby uz my asi harasi som 9dpo pre srandu som si urobila test a je bielucky a za poslednú hodinu som mala 2 ostru bolest v podbrusku...bola by sranda keby sa zadarilo lebo o týždeň idem do centra v Za na vysetrenia...