Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@natalia11111 7 mesiacov sme sa snazili. Ine sa snazia aj roky ale ja nemam cas tolko cakat. Syncek nas sa nam podaril hned druhy mesiac snazenia, takze viem ze niekde je problem.
@tonjadabik2 dakujem ja stale tomu neverim 😊 a tvoje som videla teraz kedy ti ma prist ( neprist ) mrcha
@m_i_s_k_a_2 jaaaj mne az kolo 12.6 vraj podla kalendara..a ovu koncom mesiaca vraj..uvidime...
Tak u mna kocky sponntalny potrat. 😔😔😔 Čakám kým dokrvacam a klesne hcg a ideme ďalej, snáď nebude treba čistenie ....
@m_i_s_k_a_2 Dnes sa urcite pritulim az do konca mesiaca v urcite datumy pre istotu chi a uvidime..
@miska021 nemala si si dat injekciu, ja som tiez prv mala gynekologa a ked som otehotnela podotykam 23 den cyklu som otehotnela takze po nejakch 15 dnoch jasne ze nic nebolo vidiet ale on sa riadil akoby tym ze som otehotnela 14 den cyklu a ze uz malo byt vidiet aspon gestacny vacok a nebolo, bola som vystrasena, pichol mi vyvolavacku.....potom ma segra zdrbala ci som normalna ze som tehotna a da mi vyvolavacku, hned som zmenila gynekologa a ten tiez sa vyjadril ze toto sa robit nema ale ze uz len cakat teraz musime ci dostanem alebo nie ale nastastie uz mam 19 mesacneho synceka......viem vravi sa ze to nic neurobi ked som si citala ze ak je zena tehotna podpori a ak nie potrati alebo ak by mal byt poskodeny plod ze tiez potrati.......no zbytocne je chodit skoro ku gynekologovi staci nejaky 6 tyzden uz si nepamatam......ale po mojich skusenostiach ak objavim znova 2 ciarky urcite hned nebudem utekat ku gynekologovi, naco jasne ze tam nie je nic vidiet tak skoro.......treba byt trpezlivy a cakat ale nechapem co je to za novota pichat vyvolavacky ked zena pride s tym ze je tehotna
@slniecko527 vďaka. Uvidíme no co s tou cystou.. Dnes som 12DC, robila som ovu test inej značky než obvykle a bola tam pomerne silná druhá ciarka, ale stále nie úplne rovnaká ako kontrolna.. Testnem zase zajtra a pozajtra.. Dr povedal, že snazilkovat mame ci cysta je ci nie je, lebo je na druhom vaječníku než folikul.. Ty ako podla BT? Kedy ovu?
@natalia11111 Dik za reakciu.. Tak dúfam ze to nerobí ten inofolic.. Zajtra idem zase na usg.. Uvidíme ci sa dačo zmenilo alebo nie.. A pozrie mi aj folikul na druhom vaječníku, v stredu mal 17mm (11DC). Snáď aspoň ten narástol do potrebnej veľkosti.. Dnes som začala trochu spinit.. Myslís že je to môže byť tá cysta? Ci skôr ovu krvácanie?

@miska021 moja, kolegynu tiez takto dr odbila tak isla k druhemu lekarovi a ten jej hned na sone videl ale tiez to bolo len to prve stadium asi 0,5 mm a vzal jej aj krv a potvrdil tehu z krvi...ti lekari uz nevedia ako by odfajkali pacientov len aby mali menej prace 😠