icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
11. máj 2017

@miska021 moja, kolegynu tiez takto dr odbila tak isla k druhemu lekarovi a ten jej hned na sone videl ale tiez to bolo len to prve stadium asi 0,5 mm a vzal jej aj krv a potvrdil tehu z krvi...ti lekari uz nevedia ako by odfajkali pacientov len aby mali menej prace 😠

zloba666
11. máj 2017

@miska021
Myliť 😡 ..
Moje nervy .. mali ti zobrať krv a hneď by sa zistilo .. podľa mňa si tehu .. je to jednoznačne .. tak už len čakať ..

montblanc
11. máj 2017

@natalia11111 7 mesiacov sme sa snazili. Ine sa snazia aj roky ale ja nemam cas tolko cakat. Syncek nas sa nam podaril hned druhy mesiac snazenia, takze viem ze niekde je problem.

montblanc
11. máj 2017

@miska021 hned zmen doktora, takehoto nezodpovedneho by som isto nechcela aby ma flakal cele tehotenstvo. Ved mas 3 pozitivne testy. Miesto krvi ti da vyvolavacku? To musi byt iny magor 😲

tifinka
11. máj 2017

@montblanc ahoj, prosim ta, este som sa ta chcela spytat co ti odporucili ked zistili ze mas prazdne folikuly?nasadili nejaku liecbu?🙄

misulqaaa
11. máj 2017

@montblanc ako ti zistili ze mas prazdne folikuly?

m_i_s_k_a_2
11. máj 2017

@tonjadabik2 @ponny26 to je dnes ráno

tonjadabik2
11. máj 2017

@m_i_s_k_a_2 kraaasne Gratulujem moja.. videla si moje?

m_i_s_k_a_2
11. máj 2017

@tonjadabik2 dakujem ja stale tomu neverim 😊 a tvoje som videla teraz kedy ti ma prist ( neprist ) mrcha

tonjadabik2
11. máj 2017

@m_i_s_k_a_2 jaaaj mne az kolo 12.6 vraj podla kalendara..a ovu koncom mesiaca vraj..uvidime...

m_i_s_k_a_2
11. máj 2017

@tonjadabik2 tak teraz sa treba na manzela tulit 😉

miska021
11. máj 2017

@m_i_s_k_a_2
Gratulujem 🙏👶🤰

trinka
11. máj 2017

Tak u mna kocky sponntalny potrat. 😔😔😔 Čakám kým dokrvacam a klesne hcg a ideme ďalej, snáď nebude treba čistenie ....

tonjadabik2
11. máj 2017

@m_i_s_k_a_2 Dnes sa urcite pritulim az do konca mesiaca v urcite datumy pre istotu chi a uvidime..

m_i_s_k_a_2
11. máj 2017

@miska021 ďakujem aj tebe gratulujem

mlil77
11. máj 2017

@miska021 nemala si si dat injekciu, ja som tiez prv mala gynekologa a ked som otehotnela podotykam 23 den cyklu som otehotnela takze po nejakch 15 dnoch jasne ze nic nebolo vidiet ale on sa riadil akoby tym ze som otehotnela 14 den cyklu a ze uz malo byt vidiet aspon gestacny vacok a nebolo, bola som vystrasena, pichol mi vyvolavacku.....potom ma segra zdrbala ci som normalna ze som tehotna a da mi vyvolavacku, hned som zmenila gynekologa a ten tiez sa vyjadril ze toto sa robit nema ale ze uz len cakat teraz musime ci dostanem alebo nie ale nastastie uz mam 19 mesacneho synceka......viem vravi sa ze to nic neurobi ked som si citala ze ak je zena tehotna podpori a ak nie potrati alebo ak by mal byt poskodeny plod ze tiez potrati.......no zbytocne je chodit skoro ku gynekologovi staci nejaky 6 tyzden uz si nepamatam......ale po mojich skusenostiach ak objavim znova 2 ciarky urcite hned nebudem utekat ku gynekologovi, naco jasne ze tam nie je nic vidiet tak skoro.......treba byt trpezlivy a cakat ale nechapem co je to za novota pichat vyvolavacky ked zena pride s tym ze je tehotna

montblanc
11. máj 2017

@tifinka nedali mi nic. Povedali ze je to mozno z clostilu ze uvidime o 2 mesiace v nativnom cykle bude nejake vajicko
@misulqaaa no pri ivf ti odoberu folikuly a v nich maju byt vajicka na oplodnenie a ja som mala vsetky prazdne.

waleri17
11. máj 2017

@miska021 tri testy sa nemaju preco pokazit a ukazat falosny vysledok podla mna si isto tehotna a nechapem preco hned dava vyvolavacku? Moja gynda vzdy zoberie krv a podla toho riesi ine veci...pride mi to ako uplny nezaujem ...

miska021
11. máj 2017

@mlil77
Ja som isla za ním skoro preto, lebo som mala bolesti 😔 tak som sa zľakla

montblanc
11. máj 2017

@trinka 😞 to ma mrzi, bola si u gynekologa, on povedal ze potrat? Kedy si zacala krvacat?

trinka
11. máj 2017

@montblanc ano, dnes. Vcera som začala špiniť a ráno sa už zo mňa valila krv... brali mi krv na HCG, zajtra mam volať

m_i_s_k_a_2
11. máj 2017

@tonjadabik2 tak my sme sa tulili každý druhý deň 🙂

pupu6
11. máj 2017

@waleri17 jaj draha moja, veru aj tri roky. Bola som ok az kym som nepostupila neuspesne umele oplodnenie. To ma strasne rozhadzalo a uz rok sa neviem stabilizovat. Inak dnes som prvykrta v zivote mala aj druhu slabu ciarku na ovu teste. Co to presne znamena?

alison11
11. máj 2017

@waleri17 vyvolávačku som aj ja dostala pri prvom synovi,keď mi meškala ms a testy ešte boli negatívne vraj ak ms nedorazí tak posilní plod.neškodí vyvolávačka.🙂

alilka
11. máj 2017

@lala1501 ahooj ..tak ako?už bola ovu?ja som dnes áno neviem koľko DPO..vieš mi poradiť ?ako sa to vlastne ráta?a, 3ti vstupnut deň je ako 1dpo či ako?

alilka
11. máj 2017

@lala1501 graf som zabudla 😁😁

lala1501
11. máj 2017

@alilka ka zatiel bez ovu😠 no podla grafu by si mala vyt 10dpo 🙂

alilka
11. máj 2017

@lala1501 prečo 10?29.4 som mala pozitívny ovu test..ale podľa bazalky som ja rátala ako 13dpo..😲😲

honeybuney
11. máj 2017

@slniecko527 vďaka. Uvidíme no co s tou cystou.. Dnes som 12DC, robila som ovu test inej značky než obvykle a bola tam pomerne silná druhá ciarka, ale stále nie úplne rovnaká ako kontrolna.. Testnem zase zajtra a pozajtra.. Dr povedal, že snazilkovat mame ci cysta je ci nie je, lebo je na druhom vaječníku než folikul.. Ty ako podla BT? Kedy ovu?

honeybuney
11. máj 2017

@natalia11111 Dik za reakciu.. Tak dúfam ze to nerobí ten inofolic.. Zajtra idem zase na usg.. Uvidíme ci sa dačo zmenilo alebo nie.. A pozrie mi aj folikul na druhom vaječníku, v stredu mal 17mm (11DC). Snáď aspoň ten narástol do potrebnej veľkosti.. Dnes som začala trochu spinit.. Myslís že je to môže byť tá cysta? Ci skôr ovu krvácanie?