Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@amelie2017 ok v pohode ja sa nehnevam ale svoje telo poznam dobre.. a viem ako mam ms..a ku dr pojdem az ked nahodou nepride ms alebo bude neaka zmena. ty niesi dr ani ja.. doteraz som mala ms kazdy mesiac ale odkedy skusame tak odvtedy a pri malom som tiez mala 2dni ms..uvidime ako to bude dalej a potom sa zariadim ok? testiky si budem robit uvidime v juni.. dufam ze som ta neurazilaaaa..paaa
@tonjadabik2 no ale cyklus mas riadne rozhadzany podla toho co pises,lebo si hovorila,ze ti niekedy cely mesiac vynecha,co nie je normalne. Mozno ten hormonalny profil by nebol od veci,ked ti to tak bude pokracovat. A teraz si ako na tom? Naposledy si mala tu kratku 2 dnovu ms?
@tonjadabik2 prepac, nechcem sa hadat, teraz pises, ze doteraz si mala ms kazdy mesiac, ale nedavno si pisala, uz neviem ci v marci co kedy, ze ti dlho meska, pred tym ze si cely mesiac nemala a podobne. Tak neviem, ci si klamala pred tym, alebo teraz. Ak nie, prepac; ale to si pisala.
@tamarka9 akooo jasne mozno natom nieco bude akojasne dam si spravit ten profil hej.. ano naposledy 2dnova ms.
@amelie2017 nie neklamala.. my sa snazime od januara,,taze od februara to zacalo haprovat a dovtedy bolo vsetko ok.. ako nemam preco klamat len sme chceli babetko este..
@tonjadabik2 no a pred tym si pisala, ze ste neplanovali, ze sa asi prihodilo, ze muz uz moc nechce. Az po par tyzdnoch zmenil nazor, ze dobre..ale tak tvoja vec, ja odporucam ist na gyndu hlavne a potom riesit nejake testy.
@amelie2017 noo zo zaciatku sme neako neplanovali potom sme uz chceli,potom on nechcel,potom zase chcel..vies chlapi..na gyndu pojdem ked budu dlho meskat a testiky..preco nie? ale joj
@tonjadabik2 no ved rob ako chces, si dospela, ale zbytocne minas peniazky, ak robis teraz. Ja byt tebou idem urcite radsej na gyndu, a keby bolo vsetko v poriadku, pokracujem v snazeni a testiky az ked meska, alebo teda aspon 10dpo ak nevies odolat..
@amelie2017 hej ja viem ok uz vydrzim do dpo ok? nemam preco ist na gyndu..ved aspon 2 dni som mala ms ale mala uvidime co bude v juni a potom sa zariadim ci pojdem alebo nie.. ale teraz nemam preco ist..ach to az v juni budem dpo..uvidime podla teploty
@amelie2017 tak podla kalendara az koncom maja.. ale uvidim meram bazalku ta budem vediet kedy bola..
@tonjadabik2 ahoj. a preco odporucas prave v case ovu robit tehu test? teda ten 11dc?
@tonjadabik2 az koncom maja? A ms si mala zaciatkom? To mas taky dlhy cyklus?
@amelie2017 ano az koncom..vraj 30..ano ms 1.5 a 2.5 bola taze tak no.. preto som nevedela kedy mam ovu preto som sa dala na meranie..
@tonjadabik2 no tak to musis mat riadne dlhe cykly, lebo normalne by si uz okolo 29.,30. mala mat dalsiu ms a nie ovu. Plodne dni by si uz normalne mala mat teraz. Dnes je 12., cize uz okolo 15.,16. by mohla byt ovu. Podla toho co pises by si mavala cykly vyse 40 dnove
@amelie2017 akoo ja som mala 33 dnove cykly.. ale odkedy sa snazime tak si chodi ms ako sa jej chce. a ms vraj az 12.6.. kokooos sa to poblaznilo uplne. uvidime co bude a ako bude ale minuly mesiac som mala ovu 17 to viem. taze keby som mala 15,16 by bolo super.sak budem vediet meram aj vytoky si sledujem..ale vies co je divne? minuly mesiac som mala naznak na teste druhej ciarky ta som ho hodila do skrine a pred dvoma dnami som ho vytiahla a boli tam //. a potom som dostala tu dvojdnovu ms a teraz tam je len jedna..zeby sa behom par dni dorobila druha ciarka ked vyschlo? neviem..teraz mam len jednu ciarku a naznak druhej slaby duch taze..neviem co bude teraz..netusim
@tonjadabik2 sledovat ciarky po niekolkych dnoch je upne bezpredmetne. A prave preto, ze sa poblaznil cyklus by si mala ist k lekarovi.
@miska021 ja som tiež mala bolesti menstruacne ale totálne kŕče ako by sa uz mala spustiť každú sekundu, aj som si v ten den v práci dala ibalgin ze toto bude veľmi bolestivá menštruácia a bola som nakoniec tehotná dovtedy som nevedela ze zena môže mat menstruacne kŕče a byt tehotná, necitala som si nic o tom tak som nevedela
@amelie2017 neboj sa.pojdem ked bude cas ale teraz momentalne je to zbytocne so myslim
@tonjadabik2 dievčatá majú pravdu s gynekológom. Ja som mala strašne nepravidelnú MS a dopracovala som to na PCO ... takze na tvojom mieste ak naozaj chcete babo, tak by som išla. Nie je to sranda... potom ti ostanú problémy do budúcna a oci pre plač. Dievčatá to nemyslia zle, mnohé ti to píšu z vlastnej skúsenosti. 😉
@trinka co je PCO??? Ja som mala pravidelne len od februara led sme sa zacali snazit to zacalo taze tak no..
@tonjadabik2 polycysticke vaječníky čo môže spôsobiť aj neplodnosť .... my keď sme sa snažili o prvé išla som na prehliadku a poradila som sa s lekárom. Ale je to každého osobná vec. Len to Netreba zanedbať.
@tonjadabik2 musim aj ja suhlasit s babami ak mas takyto rozhadzany cyklus jednoznacne treba navstivit gynekologa ...ved prave pises ze do januara si to mala v poriadku a teraz to blbne takze je jasne ze niekde musel nastat nejaky problem inak by sa ti cyklus takto nepokazil len koli tomu ze ste sa zacali snazit o babo...
@trinka tak to ja nemam urcite. Mame uz 4 deticky taze tak no.. Uz ci bude alebo nie..rozhodne Boh a vsetko bude tak ako on chce.

@tonjadabik2 ahoj, prepac, mozno budem trosku hnusna, ale uz dlhsie ta sledujem ab poslednych dnoch uz naozaj nechapem tvoje spravanie, respektivne to, co si myslis. Ked ti minule meskal ms dva tyzdne ci viac, si si test nechcela robit, ze sa bojis vysledku a teraz si jo robis este pred ovu, co nema zoadny zmysel, kedze bez vajicka neotehotnies. Ano, moze byt z minuleho cyklu, ale to by uz nebol len dusik ale riasna ciarka- ano, ak ja som mala po biochemickom- normalna 5 dnova mrcha a priznaky pokracovalo, pozitivne testy etc. Ja byt tebou, idem ku gynekologovi, ale nie s podozrenim na tehotenstvo, ale s tym, ze chces otehotniet, ale mas problemy s cyklom. Co ty ocividne mas. Nie je normalne aby dlho meskala, potom prisla dvojdnova, nech ti spravi hormonalny profil, sleduje ovulku alebo ine. Lebo takto si zbytocne davas nadeje. Prepac, ak som ta urazila, alebo nahnevala, nechcela som, len by tinuz mal niekto otvorit oci.