icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zloba666
12. máj 2017

@alilka
No už by mal .. 😔
Ale asi počkam na mrchu 😂 a kašlem tie testy
A ty čo nove ??

alilka
12. máj 2017

@zloba666 ja v celku nič..dnes mi už klesla BT a uz začínam špiniť čiže mrcha je už na spadnutie 😂😂 od januára som nemala tak až divné mi to začína byť 😁 štvrtok ideme aj my do centra tak som ozaj zvedavá 😁

honeybuney
12. máj 2017

@slniecko527 vďaka za podporu.. Hej BT sa zdá ako metóda, ktorú treba najprv pochopiť.. Možno za cyklus dva už budeš lepšie vediet. Ja som si urobila včera aj dnes ovu testy lebo som to chcela porovnať s folikometriou a zmenila som značku testu. Včera slabá čiarka a dnes úplne silná. Tak ma to potesilo 🙂 aj Dr povedal ze zajtra pozajtra bude isto ovu tak sa teším ze to sedí 🙂

zloba666
12. máj 2017

@alilka
Super .. daj info pak co vam tam povedia 😄 ..
Inak moze utrogestan odialit mrchu ??

lala1501
12. máj 2017

Baby ktore ste uz mali anovulacny cyklus chcem sa ooytat ci bol dlhsi ako normalne alebo ci by ms mohla prist tak ako ma aj napriek tomu

alilka
12. máj 2017

@zloba666 ooo to nemám ani potuchy..nepoznám tie lieky 😉

yolandi
12. máj 2017

@honeybuney aku mas znacku testov?

tifinka
12. máj 2017

@lala1501 ja mam vsetky anovulacne..tam je malo pravdepodobne ze ms pride v rovnakom case, nakolko ovu neprebieha, nema sa co "odplavit"...dr mi povedal ze tam dochadza k ms vlastne len zo spaduu

honeybuney
12. máj 2017

@yolandi z benu lekáreň.. Ich značka. Predtým som 5 mesiacov robila ovu testy z Dr max a ani raz nebola testovacia ciarka silnejšia nez kontrolna.. A pri tom ms mam úplne pravidelnu čiže Dr povedal ze na anovulacne cykly to nevidí, ale ze stat sa môže no...

linda1984
12. máj 2017

@adria88 co to čítam 😕 ale neboj, maj je váš 😊💙 a keby aj nie, užiješ si leto a potom to príde 👌 možno ti chce pan bozko dopriať super leto, kúpalisko, pivko 😀 to všetko mňa musí počkať do budúceho leta 😀 držím palčeky aj tebe aj kimus @kima1404 ❤️

adria88
12. máj 2017

@linda1984 nooo, dobre čítaš, ale nevadí 🙂 a super si to napísala 😀 možno to tak má byť ešte toto leto... a ty ako pokračuješ? testy si ešte robila? a Ďakujemeeeee❤

lala1501
12. máj 2017

@tifinka a kolko dnove cykky mavas? Ja som doteraz mala teda spon posledne 3 mesiace co som merala len yeraz ro dako hapruje sim 20dc a ovu nikde mavam sice az na 18 -19 ale teraz este ani test tak rayam ze ovu nebude

linda1984
12. máj 2017

@adria88 robila som si v stredu ešte jeden a zajtra si chcem spraviť digi a budúci týždeň budem volať doktorovi. Nechcem sa tam moc ponáhľať, ale zakial mi nič nieje, tak vydržím 😊 až mi to je divne, ze všetko mi chutí, až moc 😀 a bruško už prestalo bolieť. Musím si zaklopať. Až mi to je divné, či to je všetko ok 😕

kima1404
12. máj 2017

@adria88

@linda1984 dievcence moje😘😘😘adri veru,maj je nas😉inac,aj ja som tento mesiac v pohode,ziadne zachvaty placu a zufalstva sa nekonaju😂taaaakze,buduci tyzden zacinam detox,pomalinky slniecko zacne opekat grilovacky,pivko a tak😝takze uuuuplna pohodicka a mozno prave toto potrebujeme,ze adri moja😉???linduskaaaaa,tebe pusu posielam,aby brusko pomaly rastlo😉🤰❤

linda1984
12. máj 2017

@kima1404 ďakujem pekne Kimusik 😊 😘 budem držať palčeky moooooc

kima1404
12. máj 2017

@linda1984 neboj,o chvilku sme v tom s tebou😍😉len o mesiac,mozno dva neskor😎❤😘inak,ake to je???teda okrem toho,ze vytuzene,vycakane😉??😘

linda1984
12. máj 2017

@kima1404 ja ani neviem, nijako extra to na sebe necítim. Možno preto, že som ešte nebola u lekára a nieje to potvrdene, brusko zatiaľ nerastie, nieje mi zle, káva mi nesmrdi... No ja neviem 😀 občas nato aj zabudnem 😀 ale keď si spomeniem 😍 ešte som si na tu myšlienku nezvykla, ale už všetko premýšľam co a ako, co nás čaká. Hlavne neviem do čoho idem. Prišlo to úplne nečakane. Už som išla chudnúť do leta 😀

adria88
12. máj 2017

@linda1984 neboj neboj, všetko bude v pohode 😉 babatenko sa u Teba cíti určite superne 😍 a @kima1404 ano, tak je, máš ty len pravdu moja 😇 potrebujeme detox a slniečko, nejaké to Déčko pochytiť 😝 musíme sa uvoľniť už konečne, lebo podľa mňa je chyba v tom

sticker
alilka
13. máj 2017

Babyy tak ja dnes hlasim príchod mrchy 😁 1DC po skoro 4roch mesiacoch 😁

tamarka9
13. máj 2017

@alilka no konecne. A novy zaciatok je tu 😉 dufam ze sa k tebe coskoro pridam!

alilka
13. máj 2017

@tamarka9 dufam,ze teraz bude ovulovat uz ten spravny vajecnik..🙂 stvrtok ideme do centra,tak snad nas to niekde posunie..🙂 dufam,niekde blizsie k nasmu cielu..🙂

milasik10
13. máj 2017

@alilka ahooj,super,drzim palceeee 👍👍😉😘

trinka
13. máj 2017

👏

lala1501
13. máj 2017

@alilka no super moja ja stale bez ovu tak som zvefava aký dlgy cyjlus bude😨

alilka
13. máj 2017

@lala1501 možno ešte príde ovu 😁 bože tie procesy sú tak všetky zložité 😁 zo mňa sa valí krv jak na zabíjačke 😂😂😂😂 ale som rada aspoň že došla na čas po ovu..nejakých 12dni lf mi vyšlo..takže ani nie malo ani nie veľa 😉 aj testujes každý deň?

lala1501
13. máj 2017

@alilka ano testuje a hovienko z toho aj meriam😀 a neveeim ze uz pride tento mesiac to isti anovulak hlavne nexh rychlo pride mrcha😅

alilka
13. máj 2017

@lala1501 ale veď to stúpa pomaly hore..možno zajtra pozajtra vyskočí ešte viac. 😁 Teraz si mala ovulovat zo správneho ?

lala1501
13. máj 2017

@alilka no pzaj velmi pomaly ja mam poovulacne nad 36.8 takze viem ze ovu nebola este isto. Z nespravneho preto ma ro ani tak velmi neserka😂

alilka
13. máj 2017

@lala1501 aaa tá potom ok..aspoň že je to v čase kedy ovuluje nesprávny 😁😁

lala1501
13. máj 2017

@alilka len to ze kedy pride ms teraz ani netuším 😨