Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko527 vďaka za podporu.. Hej BT sa zdá ako metóda, ktorú treba najprv pochopiť.. Možno za cyklus dva už budeš lepšie vediet. Ja som si urobila včera aj dnes ovu testy lebo som to chcela porovnať s folikometriou a zmenila som značku testu. Včera slabá čiarka a dnes úplne silná. Tak ma to potesilo 🙂 aj Dr povedal ze zajtra pozajtra bude isto ovu tak sa teším ze to sedí 🙂
Baby ktore ste uz mali anovulacny cyklus chcem sa ooytat ci bol dlhsi ako normalne alebo ci by ms mohla prist tak ako ma aj napriek tomu
@yolandi z benu lekáreň.. Ich značka. Predtým som 5 mesiacov robila ovu testy z Dr max a ani raz nebola testovacia ciarka silnejšia nez kontrolna.. A pri tom ms mam úplne pravidelnu čiže Dr povedal ze na anovulacne cykly to nevidí, ale ze stat sa môže no...
@adria88 robila som si v stredu ešte jeden a zajtra si chcem spraviť digi a budúci týždeň budem volať doktorovi. Nechcem sa tam moc ponáhľať, ale zakial mi nič nieje, tak vydržím 😊 až mi to je divne, ze všetko mi chutí, až moc 😀 a bruško už prestalo bolieť. Musím si zaklopať. Až mi to je divné, či to je všetko ok 😕
@linda1984 dievcence moje😘😘😘adri veru,maj je nas😉inac,aj ja som tento mesiac v pohode,ziadne zachvaty placu a zufalstva sa nekonaju😂taaaakze,buduci tyzden zacinam detox,pomalinky slniecko zacne opekat grilovacky,pivko a tak😝takze uuuuplna pohodicka a mozno prave toto potrebujeme,ze adri moja😉???linduskaaaaa,tebe pusu posielam,aby brusko pomaly rastlo😉🤰❤
@kima1404 ja ani neviem, nijako extra to na sebe necítim. Možno preto, že som ešte nebola u lekára a nieje to potvrdene, brusko zatiaľ nerastie, nieje mi zle, káva mi nesmrdi... No ja neviem 😀 občas nato aj zabudnem 😀 ale keď si spomeniem 😍 ešte som si na tu myšlienku nezvykla, ale už všetko premýšľam co a ako, co nás čaká. Hlavne neviem do čoho idem. Prišlo to úplne nečakane. Už som išla chudnúť do leta 😀

@alilka
No už by mal .. 😔
Ale asi počkam na mrchu 😂 a kašlem tie testy
A ty čo nove ??