icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alison11
23. máj 2017

@montblanc To mi je ľúto :-/ .Neboj pokiaľ nekrvácať ešte je nádej a ak by nedajbože odišlo Verím,že čoskoro nahradí zdravé babulko ktoré vynosíš,neboj vždy je lepšie takto prísť o nevyvinuté drobátko ako po pôrode alebo v 2-3 trimestri.Me tak odišli 3 drobátka v 5-6tt. A nahradilo šikovné chlapätko 🙂. Držím palce 🙂

snehuuulienka
23. máj 2017

@montblanc aj ja som otehotnela 8.5. ,ale u lekára som ešte nebola.Test mi ukázal ihneď dve čiarky,na 2 či 3 deň meškania,mala som kazatovy pepino test z Tesca s citlivosťou 10

alilka
23. máj 2017

@montblanc je ťažko súdiť aké má byť HCG keďže nevieš kedy sa uhniezdilo 😁 zatiaľ nehadz flintu do Zita 😁 výdrž možno to bude dobré..viem že som už čítala baby ktoré mali také nízke HCG a bolo to dobré len skoro na to prišli .aj jedna baba v téme "duch na teste" mala nižšie hcg a je normalne tehu..ale neviem koľko DPO bola. Ak sa nemýlim tak je to @karmela asi 😉

montblanc
23. máj 2017

Ale nesedi mi to ze na uzv bolo dnes vidiet pekne uz asi centimetrovu dutinku a hcg je tak nizko 😞

alison11
23. máj 2017

@montblanc Nerob si zbytočné stresy ak na gyn.bolo vporiadku 🙂 To hcg v krvizávisíaj od týždňa gravidity.vtom sa ja nevyznám a to už mám dvoch synov 🙂.Niekedy je lepšie neriešiť a odychovať a tešiť sa že je to ok.Držímpalce aby bolo všetko len a len ok🙂

kima1404
23. máj 2017

No kocky,tak asi sme nic nezmeskali vcera🙏asi dnes je vrchol,hlienu uz tiez pozehnane a uz aj vajecniky bolia😍takze dnes muz chce-nechce musiiiiiiu😝😎

alison11
23. máj 2017

@kima1404 Super držím palce 🙂

kima1404
23. máj 2017

😘dakujeeeem😘

alilka
23. máj 2017

@montblanc na sone pri takom HCG není možné aby bolo niečo vidieť 😑

montblanc
23. máj 2017

@alilka tak zasa doktor ani ja niesme slepi. Bolo to krasne vidiet. Videla som to aj sama. Doktor mi to ani nemusel ukazovat. Gestacny vak je uz vidno ale moze byt prazdny, preto to nizke hcg.

alilka
23. máj 2017

@montblanc nechcela som tým povedať že ste slepý,ale že či sa pri HCG nesekli..lebo až pri 1000 HCG a viac je vidieť vôbec gestacny vak. Ja som mala HCG 300 a nedokázali nič najst kvôli nízkemu HCG. A to ti povie každý lekár..

snehuuulienka
23. máj 2017

@montblanc až teraz čítam tieto Tvoje spravy,že teda nevieš na čom si....to čakanie je najťažšie,testuje každý deň budeš vedieť aspoň na čom si

sonazitnanova
23. máj 2017

@alilka to není pravda ja som mala tiež nízke a bolo vidieť malinkú bodku

lala1501
23. máj 2017

Zas musim obhajit alilku pretozr ma pravdu pri takom nizkom hcg nie nic este na sone vidno povefali mi to dvaja lekari

alilka
23. máj 2017

@lala1501 mne to povedali 3lekari u ktorých som aj bola viacnásobné na sono..a HCG som mala na konci 300..aj na nete je to všade napísané..😁 ale tak nebudem niekomu pretláčať pravdu,keď mi nechcú veriť 😂😂 ale s týmto som si istá. A dupľom nie pri HCG 50..tam môže byť Max vidieť zvýšenú sliznicu nic viac .

alilka
23. máj 2017

@lala1501 ty si už koľko DPO?

lala1501
23. máj 2017

@alilka 6 😂

lala1501
23. máj 2017

@alilka a vo stvrtok mi pride beziaci pas tak idem zacat chudnúť 😂

alilka
23. máj 2017

@lala1501 ja som už včera začala držať diétu. 😂😂 Stopér mám doma už asi tak rok a je mierne zapraseny 😂😂 ja dnes 11dc zajtra idem ku gynde že na ktorej strane sa mi vytvára dominantný folikul..ale mám pocit že zasa práva 😖😖

lala1501
23. máj 2017

@alilka ja vibec neviem z ktorej strany som isla ale nsriesim vsak sme sa snazili len raz v case ovu tak si myslim ze to je jedno😂

petrli86
23. máj 2017

Ahojte 🙂
Som tu nova a snazilkou som s partnerom iba mesiac. Dnes 23.05.2017 to je 7 dni co mi meska mrcha. Ja ale mam 40 dnovy cyklus a nakolko mi zvykne bezne meskat aj dva tyzdne tak neviem... avsak nakolko tehotensky test vysiel negat. tak asi maminou este nebudem... :(
Posledne tri dni mam vsak biely kremovy vytok taky kasovity a bazalnu teplotu 37.
Je sanca ze som tehotna?

montblanc
23. máj 2017

@lala1501
@alilka hcg mohlo byt vyssie pred par dnami a uz kleslo na tuto hodnotu. A jedno dieta uz mam a viem ako to vyzera na ultrazvuku. Bolo to tam nadherne vidiet a videla som to aj ja bez doktora. Urcite 50 rocny gynekolog uz vie ako vyzera uhniezdene embryo na sone. A co povedali iny 3 doktori ma nezaujima lebo to nevideli. Mozno je ten vacok prazdny a preto je take nizke hcg. Viete, aj take sa moze stat a nie len obcas, ale casto.

lala1501
23. máj 2017

@montblanc jansom ro nepisala v zlom vravim to z vlastnej skusenosti ked som bola tehu mala som hcg 800 a dr nic nevidel a povedal ze do 1000 este nemuso byt nic vidno

montblanc
23. máj 2017

@snehuuulienka skusim v piatok v sobotu dalsi test. Ale uz som nastavena ze z toho nic nebude 😕 bola som na fore kde baby nemali hcg ani 30 v case ako ja a porodili zdrave babetka.

alilka
23. máj 2017

@montblanc neviem prečo tak prudko reagujes..pýtaš sa my ti odpovedáme a ty takto reagujes. Nik nepovedal že ty nevieš ako to vyzerá ani zo tvoj fr nevie..písali sme svoje skúsenosti

zuzinkaba
23. máj 2017

@tonjadabik2 az za 9 dni mozem, cakam ci pride ms alebo nie 😕Dufam ze nepride😃Ty?

petrli86
23. máj 2017

Ahojte 🙂
Som tu nova a snazilkou som s partnerom iba mesiac. Dnes 23.05.2017 to je 7 dni co mi meska mrcha. Ja ale mam 40 dnovy cyklus a nakolko mi zvykne bezne meskat aj dva tyzdne tak neviem... avsak nakolko tehotensky test vysiel negat. tak asi maminou este nebudem... :(
Posledne tri dni mam vsak biely kremovy vytok taky kasovity a bazalnu teplotu 37.
Je sanca ze som tehotna?

petrli86
23. máj 2017

Nechcem to tu spamovat prepacte za opakovany text, ucim sa tu co a ako 🙂

tonjadabik2
23. máj 2017

@zuzinkaba jaaj ta vydrz este a si myslim ked aj tri styri dni pred ms mozes uz urobit test

montblanc
23. máj 2017

@alilka
@lala1501pisala si se nemoze byt vidno. Ale zjavne moze. Som dost vynervovana z celej situacie, maly mi dnes znicil pol baraku, mam tep 200 z neho a posledne co mi je treba aby ma niekto presviedcal ze urcite nemoze byt nic vidno. Kazda zena a kazde tehotenstvo je ine. Aj sonazitnanova pisala ze aj jej bolo vidno a mala nizke hcg. U mna by to na tom uzv videl aj slepy s 10timi dioptriami. Asi som zazracna. Prepac ale nahnevali ma tie vase jednoznacne nazory ze to urcite nemoze byt vidno. Keby sa nedalo 14 dni po ovulacii nic vidiet tak by mi nesiel doktor robit ani uzv a povedal by ze neskor. Ked som mu napisala ze som 14 dpo a mam slabopozitivny test, tak hned napisal dobehnite a pozrieme kde je babo. Takze da sa aj takto skoro asi vidiet. Pravdepodobne sa prestalo za posledne 2- 3 dni vyvijat a je preto hcg take nizke. Ale vacok ostane kym nepride mrcha. Achh. Radsej uz nebudem nic pisat. Pekny zvysok dna vam prajem.