icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
23. máj 2017

@alilka tak zakopme vojnovu sekeru. Aj tak sa stane co sa ma bez ohladu na to co sa tu popise. Som pripravena na to ze to nevyjde a ak ano budem stastna ☺

alilka
23. máj 2017

@montblanc šak ja žiadnu sekeru nemám 😁😁 s tou by som asi bola ozaj nebezpečna 😂😂 bude to dobré uvidíš..😉

misdan
23. máj 2017

@lala1501 a ja som.zase doktor 😂 ale hej, zbytocna debata, nikomu uz nepomoze.
A trocha ste to s alilkou podali tak zle...mna by to tiez asi nastvalo. Hoci by ste aj mohli mat pravdu..ale ten sposob..

lala1501
23. máj 2017

@misdan ale vsak som to uplne normalne napisala este som jej tam dala aj hodnoty hcg nech si kukne a pooriala nech to dobre dopadne a normalne som to vysvetlila.ale vravim je to jedno viac sa do toho nezapajam

alilka
24. máj 2017

@montblanc ahoj. Tak ako?testovala si dnes?😁

alilka
24. máj 2017

Baby ja dnes poobede idem na gyndu či mi ovuluje správny vajecnik alebo zasa ten bezvajcovodovy 😂😂😂😂 držte palce 😁

sonazitnanova
24. máj 2017

@alilka moje zlé hneď som potratila skoro 2 mesiace som sa čistila teraz už som ok

alilka
24. máj 2017

@sonazitnanova ešte na začiatku??jooooj ...😕

montblanc
24. máj 2017

@alilka ahoj. Testovat budem az v piatok. Skor to nema zmysel. Vtedy uz bud budu vyrazne tmavsie alebo ziadne. Uz nemam na to nervy ☺

sonazitnanova
24. máj 2017

@alilka veru hej na začiatku ,ako to začalo aj hneď skončilo ,ešte som nemala ms ale za to ovuláciu ano

trinka
24. máj 2017

@montblanc hlavne sa drž a neklesaj na duchu!

alilka
24. máj 2017

@montblanc snáď to bude len dobre .porucene Bohu 😉
@sonazitnanova ja som mala to isté minulý mesiac miesto ms po mimomaternicovom mi došla ovu 😂😂 jasné že zas na tom vajecniku kde bolo aj to mimomaternicove..tak teraz chcem veriť že tento mesiac bude správny vajecnik..hoc viac mi ovuluje ten "nesprávny" 😢😢

sonazitnanova
24. máj 2017

@alilka uvidíš keď nie tento mesiac ,nabudúce isto prajem každej jednej nech nám to tento krát vinde do úspešne konca 😉

zlatovlaska79
24. máj 2017

8 dni do mrchy a ovulacny test silnie....to ozaj moze este ovulacia prist?

snehuuulienka
24. máj 2017

@zlatovlaska79 aj keď je žena tehu ukazuje vraj ovulácny.test dve ciarky

bevab
24. máj 2017

@snehuuulienka to nie je vzdy pravda....

zlatovlaska79
24. máj 2017

@snehuuulienka podla teploty este ovulka u mna nebola to som si ista

snehuuulienka
24. máj 2017

@zlatovlaska79 tak potom dôjde teraz alebo prebieha už😉

pupu6
24. máj 2017

Tak ja som tri dni pred MS. Ovu bola potvrdena sonom, progesteron stupol - potvrdene krvou, sexik bol. Necitim sa nijak inak. TT negativne, len som nervozna ako taky pes. Vyslo? Nevyslo? Mnohe baby mali aspon ducha na teste, ja som teda dnes asi 11 dpo a nemam nic😫

bevab
24. máj 2017

@pupu6 sucitim :(. U mna dnes 13 dpo a test biely. Ms ma prist zajtra, ale vobec necitim, ze by mala prist.😕

lala1501
24. máj 2017

@alilka potom.pis z ktorej syrany ides😝

pupu6
24. máj 2017

@bevab ja sa citim minutu "tehotne" a dalsiu tak, ze uz uz ma prist mrcha. Nieco mi nahovara, ze by to teraz malo vyjst, kedze sme mali "nativny koordinovany styk", ale akoze nic tomu nenasvedcuje. Normalne sa neviem odosibnit a byt v pohode. Vrrr.

tamarka9
24. máj 2017

@alilka no co odkial ide vajco? 😉

lala1501
24. máj 2017

@tamarka9 z vajecnika predsa😂 ale nie aj ja som zedava tiez cakam😀

tonjadabik2
24. máj 2017

@pupu6 preane ako ja uz ki z toho sibe.. Inak co je ten nativny koordinovany styk??? Ani ja neviem byt v pohode uz mi z toho prepina hehe ale snazim sa nato nemysliet..

bevab
24. máj 2017

@pupu6 absolutne chapem. Aj u mna bol ten pocit, ale biele testy na 10dpo a 13 dpo hovoria bohuzial opak. Je to na nervy.

alison11
24. máj 2017

@pupu6 Tie stavy poznám tiež vrrr,na nervy toto... ☹ juja to eštemámvydržať do 6.6.či vyšlo alebo dojde ms. ovu testy stále negatívne A bt graf takýto..ani sama sa v ňom nevyznám,či bola ovu alebo nie podľa dc malo byť ovu tamkde jenajtmavšia zelená ale testymy dva dni boli pred tým dňom negatívne testujem denne od 18.5.

misdan
24. máj 2017

Ahojte kocky, niektore tu mate vela odziteho...
Kedy ste testovali po pregnyle?

Dr.mi vyslovene kazala testovat tt o 10dni, v sobotu to vychadza, to budem 9DPO.
Jasne, ze sa mi to zda skoro, aj som nedockava, ale na adcc pisu, ze po.pregnyle kedze je to hcg su falosne pozit.testy aj 10dni..ach jaj, nechcem si zbytocne robit nadeje a potom hadat, ci je to fakt ono.
Samozrejme, neviem vydrzat, netrpezliva som..graf zatial vyzera krasne, zatial najlepsi, aky som.mala..ale som este len 6DPO, takze skoro na hocijake uvahy.
Ale uz to, ze mi prisla tento mesiac ovulacia na 19.den miesto 26.je vyhra velka..myslim, ze vdaka alchemilke.
A teraz po ovu uzivam duphaston, na predlzenie luteal.fazy..netusim, kolko bude teraz, kedy pride menzes..som teda v napati..ale kym teplota neklesa, je dobre 🙂

Drzim vsetkym palce!

misdan
24. máj 2017

Jaj a este som chcela, ze od ovu ma pobolieva podbrusko, citim vajecnik, ktory ovuloval..tesila som sa potichucky ako blba, ze to mozno nieco znamena, ale potom mi doslo, ze este to bude tym pregnylom..😕
No nic, musime sa naladit pozitivne..🙂

lala1501
24. máj 2017

@misdan inak aj mna pobolieva vajecnik a aj podbrusko ale nie stale mam to tak na etapy🙂