Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Prave mi prisiel email,ze mam narok na preventivnu prehliadku u gynekologa. Dufam,ze ked tam v septembri pojdem budem pocut,len mlada Pani Vy ste tehotna 😉
ahojte. Som tu nova a od svadby na konci maja sa snazime o babatko. Zatial to nevychadza a vsetko ide proti nam. Nedavno mi diagnostikovali ulceroznu kolitidu (chronicky zapal hrubeho creva), ktora moze pri snazeni robit problem, ked je v aktivnom stave. Zdravotny stav mi teda kolise,jeden mesiac dobre, druhy zle a tak dokolecka. Do toho som dostala zapal mocaku a brala antibiotika. Tie mi sposobili hnacky a opat spustili zapal v tele,ach...Som z toho nestastna, lebo od noveho roka len po doktoroch beham. Stve ma, ze doteraz som nemala absolutne ziadne zdravotne problemy a zrovna vtedy, ked chceme babo,tak ma zdravie neposlucha..Mam teraz zrovna plodne dni a samozrejme, budeme sa snazit, ale mam pocit,ze to opat bude zbytocne, kedze nie som zdravotne v top stave..
@mucha_puk ahoj vsetci tu mame niejaky problem no kazda rovnaky ciel prajem vela stastia nech sa zadary
Ahojte 🙂 som tu medzi vami nová. My sa snažíme o bejby od mája a zatiaľ neúspešne. Vo februári som mala mimomaternicové tehotenstvo, ale operácia nebola nutná pretože som potratila. Počkali sme teda 3 mesiace (síce dr povedal že sa môžme snažiť hneď ale predsa sme trošku počkali) no a teraz ani po 3 mesiacoch nič. :(
@zuzka6432 ahoj ja som po keryte tento mesiac sme sa prvykrat snazili po troch mesiacoh no ms dorazila v sobotu tak som zvedava aku dlhu snuru nedarenia sa podstupime my...
@mucha_puk
Ak ti nedávno diagnostikovali ulceroznu kolitidu, dôležité je aby si bola v poriadku v tomto smere, A hlavne bola psychicky v pohode. Mne diagnostikovali crohna, nikdy som nebola chorá nebrala atb. A zrazu toto... ak budes dobte nastavena na lieky a v psychickej pohode vsetko pojde neboj, držím palce
@updatevani ahoj, my tiez sme teraz prvykrat skusali po kyrete ( podstupila som ho pred 2 mesiacmi). Dnes som 2DPo
Ahojte,tak sa k vam pripajam..snazime sa od marca a zatial nic ....cakam prave na ms, no kvoli prekonanej mykoze mi meska 1 den😌...teh.test negativny, príznaky ziadne....telo si uz zo mna robi zarty,aby som dufala a potom aj tak pride ms..
@liluska123456 Moze sa stat, ze si testovala prilis silnymi testami a nezachytili vrchol, alebo si netestovala prave vtedy, ked bol vrchol, alebo moc nebol dostatocne koncentrovany.
@korytnacka1981 odpoved bola k otazke ohladom testu? Takze su dost citlive a spolahlive?
@jajoda ahojky prajem ti vela stastia drzim prsty 🙂 nam sa to tento mesiac nepodarilo tak uvidime co prinesie novy nechavam to na nahodu...zatial nemeram teplotu ani nerobim testy... 🙂
Konecne to tento mesiac vyzeralo nadejne . Mrcha meska 4 dni tak naklusam do lekarne. Doma urobim test . 2 ciarka niekde. Nestracam nadej mozno je len nizky hcg. Ved pockam par dni a urobim znovu. O 3 dni neskor - piatok rano testujem znovu. Znovu len jedna ciarka ☹ . Vzdavam svoje nadeje ze sa konecne podarilo. V sobotu najednej akcii citim ze pride mrcha . Hovorim partnerovi ze sa zasa nepodarilo. Utesil ma ze ved sa podari. Ze ok. Bavime sa ked pride jeho mama a hovori svokrovi : budes dedo. Partnerov brat bude mat 2 . Ja hned slzy v ociach . Beriem kabelku a zdrham ku wc kam isiel partner medzitim. Cakam ho pritom revem. Vyjde a pozera co sa deje . Hovorim mu co sa stalo . Tak tam spolu stojime v objati ja revem on ma ukludnuje. Nieco mi tam hovoril neviem co presne. Pozrem nanho cela uplakana rozmazana . Povie mi ze chod sa umyt a ideme zapit tvoj zial. Svagrovi to prajem a zaroven zavidim ze im to vyslo tak skoro a bez prekazok.
@ivushka0209 mne sa stalo to oste len my sme este o druhom velmi nehovorili ale aj tak zabolelo
@ivushka0209 To že im to vyšlo skoro a bez prekážok ešte nič neznamená. Aj mne to tak vyšlo skoro a bez prekážok a furt som medzi snažilkami.
Keď som potratila, ťažko mi bolo len pozrieť sa na tehotnú. Blízka kamarátka čoskoro rodí a kolegovi sa akurát narodila malá dcérka a keďže nič nevidel, prišiel mi ju ukázať, že nech sa priučím. Tiež nasledoval plač. Ale za to, že nám sa nedarí, neznamená, že sa prestanú deti rodiť a všetky bábätká zmiznú. Treba sa vyplakať a ísť ďalej. Je to ťažké, ja sama to viem, ale inak to nejde.
Držím palce

Po ovulacii musi byt zvysena teplota aspon 3 dni po sebe vyssia ako v 6 dni po sebe predchadzajucich dnoch.
Takze ano stupne,len v grafoch pokial to nesledujes slhsie zistis az o 3 dni po ovulacii ci ovulka prebehla.Je dobre si este kontrolovat hlien,alebo ovu testy.Lenze ovu testy ti ukazu prichadzajucu ovulku,ale neukazu ci naozaj k ovulke doslo.To ukaze graf,lebo po ovulke teplota stupne.