Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ahoj milacku ako sa mas?Bazalnu som nemerala.Az dnes po nocnej a teplota presne 37°C.Skusim dnes test no citim,ze budw negativny.Vecer som mala bolesti slabsie ako par hodin predtym ked sa ti ma spustit mrcha.Dnes som 13DPO
@susinka2901 ahojky 🙂 snad nie ja pri prvom tehu som uplne mala take bolesti ako popisujes ty a bol test pozitivny..akurat som si neskor uvedomila ze vlastne ja mavam tak 5-7 dni pred ms bolesti a vtedy som nemala az den pred a v ten den co som ju mala mat tak som mala az velmi silne krce ako ked dorazi nakoniec nedorazila...nechcem ti robit falosne nadeje ale zas ani nechcem aby si hned na zle myslela 🙂 drzim ti prsteky a daj vediet ako dopadol test 🙂 🙏
@updatevani ahoj no mna uz tyzden bolia prsia ako kazdy mesiac takze neviem.A nemam ziadne ine priznaky.Teda az na tu bolest v podbrusku vcera vecer.Uz som aj posmutnela,ze no ta uz dorazi. A v pohode nerobis mi nadeje.Jasne dam vediet ako dopadol 😉
@susinka2901 to vyzera naaadejne!!! Na ktory dpo ti chodieva krasotina? Mne posledne dni bolo celkom fajn a dnes ma nadrapuje zase:( v utorok idem pre knizku tak som nervozna ci je drobec ok. Kedy testujes???;) daj jeden dnes
@susinka2901 ahojky mojkaaa ja uz mam pomaly aj poo mrchee ja som dostala hned v pondelok a to som mala dostat zajtra cize este skor to sa mi este nestalo ale cyklus sa uz asi zblaznil... ale ja som vedela ze nic to uz zo zvyku kazdy mesiac rozmyslam nad testom 😂... ale tebe moc moc drzim palce vypada to velmi slubne verim ze sa to podarilo! Ked testnes daj vediet 😘
@simka2433 tak som po nocnej takze teplota moze skreslovat.Aj ked som spala 5 hodin cize malo by to byt ok.V juni som dostala na 13DPO klesla teplota na 36,6 a v juli klesla teplota az na 16DPO takze neviem kedy presne ju cakat. Len ja sa bojim co ked som jedna z tych zienok co jej tehu testy vychadzaju pozitivne az par dni po vynechani ms? Nechcem sa sklamat 😏
@waleri17 to fakt?To nejak skoro nie? Mrzi ma to 😏...skusim ja ten test.No bojim sa sklamania.Co ked patrim medzi toe zienky ktorym tehu test ukazuje // ciarky az po vynechani ms? A zbytocne sa naplasim? Sklamem? 😏
@waleri17
@simka2433
@updatevani no zienky prekvapenie sa nekona.Test snehobiely 😏.Prikladam aj dokazovy material 😏
@susinka2901 nestrácaj nádej...mne mešká 4 dni a testy sú tiež stále biele...skúsim ešte zajtra ráno jeden a keď aj ten bude biely, tak už neviem čo si o tom myslieť 😒 k Dr mám ísť až o 2 týždne ak dovtedy nepríde mrška...Držím palčeky 🍀
@lenussik1 ked to je to,ze necitim,ze by som bola tehotna.Vsetky zienky opisuju ako citia,ze su tehotne.A ja si pripadam ako by mala dorazit mrcha jedna hnusna.Dakujem vsak za nadej a podporu 😉 po roku by uz // ciarocky potesili velmi 😉
@susinka2901 no moja ja som tiez nevedela ako sa citi tehotna cize nerob si z toho nic 🙂... ja som asi totalne divna..lebo pri prvom tehu uz tyzden pred ms mi moj manzel vravel ze som tehotna a ja ze ha ha rob si sradnu ze ci je si isty ze tak rychlo by som mohla byt...prvy den ked som nedostala ms mi vravi no vidis ja ti vravim ze si a ja sak mam krce tak netaraj isto nesom..na ten treti den meskania ked som si vecer spravila test a oznamila mu ze som tehotna a on nato ze ved ja viem ze si sak pozriem a vidim ... az po tych // ciarkach som sa zacala sledovat, zistila som ze tie bolave prsia su inak bolave a naliate, ze mam inak brucho nadute a vsetky nohavice mi vadili, ze som unavena stale spim a mam studene ruky nohy.... a ze to vlastne som uz v takom stave bola aj pred tou ms no mne to vobec nedoslo...a isto iste viem ze kebyze sa nam to podari znovu on to zisti skor ako ja .... kludne by som ti tu mohla aj na tri strany priznakov opisat no ak sa nam zas zadari ja to posudit nebudem vediet ... 🙂 prepac za rozpisanie 😀
@susinka2901 Mne tiez dnes dorazila MS. Rano som si merala a klesla z 36,8 na 36,4 😞
@updatevani uplne v pohode moja.Ja som rada,ze existuju aj take zeny co nemaju ten 6zmysel.Ktore uz den po oplodneni vedia,ze su tehu 😉.A ja by som asi bola jedna z tych zien ktore by do poslednej chvile neverili,ze su tehotne 😂.Ja mam zatial pocit,ze mrcha pride zajtra alebo pozajtra 😉
@susinka2901 nevadi mojko kym neni mrsisko nic nieje stratene takze este stale drzim palce 🙂🙏a ja neviem co to tak skoro mrcha prisla ale som aj rada aspon som testy neminula zas lebo som nestihla 😂😂😂
@waleri17 si ma pobavila 😂 to mas pravdu usetrene eurace 😉👍...hej to je pravda kym nie je stale je nadej 😉...uvidime zajtra odmeriam teplotu a budem dufat,ze neklesne 😉...neberies nejake vitaminy co by ti to mohli rozhadzat? 😉👍
@susinka2901 mojaaa nezufame este stale dufame jo?;) pozri bol robeny poobede cize hcg moze byt hovadsky nizke este;) tak cakame na nedorazenie a ptm testujeme znova;)
@susinka2901 fuha ani neviem tento mesiac som vyskusala matersku kasicku tu som uzivala inak nic take tak neviem ci mala na to vplyv.. a zajtra verim na teste bude buusik 🙏😉daj vediet urcite ..
@susinka2901 malo byt ze na teste dusik nie busik 😂V kazdom pripade drzim palec 😉😉😉
ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať? som tu nová a neviem ako to tu funguje, čo mám urobiť, aby som sa mohla k vám pridať... okrem toho, že aj ja sa snažím a zatiaľ nič :(
@lubka9763 ahoj Lubka vitam ta medzi nami 😉 nemusis preto urobit absolutne nic staci sa zdoverit ak budes mat nejake nezrovnalosti,problem baby tu ti radi pomozu 💞😉.No a samozrejme aj to ak sa Vam podari a najdes si // ciarocky 😉.Na uvod ako dlho sa snazite? 😉
Drzim palce aby si si coskoro nasla // ciarocky 😉💞 Zuzka
Baby neviem kolko som dpo ale od rana hnackujem boli brusko dole podbrusko.. Mohlo sa zadarit ci?
@susinka2901 ahhoojjjj...lepsie..bola som na kontrole..bo som mesiac po operacii..vsetko je ok..chcem ist riesit umele kedze inak ja uz nemozem....co ty????

@waleri17 ahoj moja ako si na tom?Testovala si uz?Ja skusim teraz som po nocnej,ale myslim,ze bude negativny.Vcera som myslela,ze uz dorazila mrcha uplne take bolesti ako par hodin pred spustenim,ale zatial nic.Tak testnem a dam vediet