Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@baby0000 ahojcek, dnes dva testy spravene a ani naznak☹takze cakanie pokracuje dalej Ty ako?😘
@jajoda no moj nazor je ze na tomu druhom uz vidim na tom co si pridavala prvykrat som nevidela, ze vobec nic...tak podla mna pockaj a sprav test neskor 🙂 skus pripadne z vecerneho ci ho nebudes mat silnejsi 😉
Viete mi poradiť niektorá, čo by to mohlo byť?? Predvčerom sme sa snažili a včera i dnes mám spinenie take hnedasté až svetlo ružové... čo to znamená??? Prosím, má niekto skúsenosť? Dakujem 🌸
@simka2433 no tak to ty musis vediet kolky tyzden si, ci ukonceny 11.ty alebo prebiehajuci ;) ved nemas tu appku, ktoru som ti odporucila, tam je to presne napr.10+2 je ukonceny 10.tyzden, prebiehajuci 11.tyzden, ja mam 11+2 cize ukonceny 11.tyzdden a 2dni z 12.teho. Takze ked mi napises tento udaj, poviem ti..ale kedze mas termin skor ako ja tak to uz budes viac, sedelo by mi to na 12+0 cize ukonceny 12.ty a zacinajuci 13.ty.
NT je z ang skratka, meria sa na usg hrubka sijoveho prejasnenia, je to nahromadena tekutina v obl.zahlavia, casom sa vstrebe. Tento test sa robi v 11.-14.tt, ak to nerobi tvoj gyn, mal by ta niekam poslat kde to robia. Hodnota sa potom porovnava s tabulkami pre dany gest.vek, ale vskratke cim nizsie cislo tym lepsie..hod si to do googlu. A keby daco, napis mi IP, nech tu nespamujeme ;)
@kakatulik ahaa len som chcela vediet či ta kys.listova čo je na predpis predpise aj obvodna.
@butterfly333 ano prisla som do lekarne a pytala som si ze chcem ale len cistu kyselinu listovu a oni ze maju taku ale je na predpis a ja ze ci mi ju predaju aj napriek tomu ze nemam recept ...tak mi povedali ze hej ...acidum folicum tusim tak sa volala
Neviem kde je problém ... skúsim este o 2 dni ale včera rano 2 čiarky večer jedna a dneska rano jedna
@updatevani nie včerajší robený okolo 11 a potom večer som si robila bola 1 čiarka s dneska rano jedna čiarka
@lussyzachar presne to iste som mala aj ja tento cyklus, mrcha zatial neprisla, ale neviem preco tie testy blbnu😢

Ahojte baby, pridavam sa k vam snazilkam ... tento mesiec sme sa pokusili o druhe babo... tak som plna ocakavania ako to dopadne 😀