Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Zdravim Vás žienky . Mám na vás jednu otázku. Je možné aby som pri pravidelnom 28 dnovom cykle nemala ovuláciu? 3 mesiace si robím ovulácne testy od 9 do 25 DC a ani raz mi nevyšiel pozitívny. Menzes mám ako hodinky a moja gynekologicka mi povedala že keď mám pravidelný cyklus tak aj ovulku musím mat a preto mi odmietla spraviť folikulometriu. Mne sa to ale nezdá keďže sa takmer rok pokúšame o dieťatko a zatiaľ nič + 3 mesačne ovu testy negatívne. Je pravda že pred vyše rokom som mala mmt tehotenstvo, čiže ovu som musela (aspoň vtedy ) mať aj keď som nikdy nespozorovala ten "plodný" hlien ako sa mu hovorí.
Neviem čo robiť , či zmení dr alebo čo. Nechcela som to takto hrotit pretože ona je ako človek príjemna , chodia tam všetky ženy z mojej rodiny a preto som nechcela robiť zvady.
Prosím aky je váš názor?
@zuzka6432 každý normálny doktor ti povie že ovulačné testy sú len orientačné, ja som ich tiež pár mesiacoc zistila až kým som nešla do centra a tam na sone som zistila že ovulujem oveľa neskor ako mi testy ukazovali... najlepšie bude dožadovať sa tej folikulometrie alebo zmena lekára 👌
@monika2101 Nie, nie je. Dôležité je, aby po ovulácii stúpla, t.j. dnes, zajtra, príp. pozajtra. A potom musia byť aspoň 3 vyššie teploty (vyššie ako predovulačn=).
dlho som sa neozvala, ale sledujem vas ;)
ja som dnes zase 1DC :(
@zuzka6432 no ja som mavala pred pôrodom 26 dní a teraz mám pocit že ešte kratšie som mala ...A ovu testy som robila ako písali od 8smeho dňa a až do 16 dňa a boli negativne..A spali sme spolu bez ochrany len na ten piaty deň ...tak že jedine vtedy to muselo🙂 a myslím že aj prvého sme mali hneď po ms...ale to sme si dávali pozor tak do teraz nechápeme;)
@zahramichaela ahoj ked sme my cakali baby ta teplota neklesla pod 37 stupnov tebe uz klesa no ale nemusi to nic znamenat...
@zahramichaela jasne treba verit a dufat ze tam budu 2 ciarky ja vam to vsetkym prajem co ste tu ja som si minuly rok na vianoce nasla 2ciarky bol to najkrajsi vianocny darcek a tento rok budeme spolu pod stromcekom hladat jeziska
Ahojky snazilky aj ja s manželom sa snažíme o bábätko už rok a stále nič ale môj bol teraz u urologa a zistili mu cistu na semeniku a ide na operáciu bud mu zoberú polku semeníka alebo celý tak som s toho nesvoja dúfam že to neovplyvní našu snahu o bábätko :/
Zdravim baby .. toto je moj dnesny den .. robila som si testy aj vcera ..mala
Som dve // ale trosku slabsie dnes rano .. skoro neviditelna ciarka ale bola tam a dnes poobede uz trosku ..tmavsia .. co si myslite vy ?? Je prilis skoro na digitalny test ?
Stalo sa mi ze som
Mala ..duchov na teste a prisla ..
Ms ..Dufam ze to nieje plany poplach 😩
@nellynnnka pekne testiky. Uz ti meska ms?
@kakatulik mam 5 Dni do MS preto mi to nejak nesedi testy su kupovane cez ebay one step 10/mlu
@nellynnnka coze? Este 5dni? Tak to je este na digi cas. Pockaj do do skutocneho meskdnia.
Tieto testiky poznam. Mne este nikdy neduchovali. Vzdy jasne biele.
Je to skoro na druhu ciarku ? Aj ked je slaba ale predsa ...
Tak robila som si jeden .. este davnejsie .. a bol negativny ziaden duch ..A
Tento raz ..je to ine len to cakane ma zabija 😭😏
@nellynnnka určite je to tam 🙂 netestuj, nestresuj sa, skús test v deň kedy má (ne)prísť MS a budeš si na istom 😉 Držím palčeky ✊🏻

@olafienko jeeeej ty si zlataaa. 😉😉 Dakujeeeem 😉 dostala som ako darček ms 😂😂