icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac Dala som Inofolicu este druhu sancu, tak som zacala brat. Mam sacky asi na 2 cykly. Pijem alchemilku do ovulky, c vit., alchemilku sypanu z lekarne a grepujem sa 😉 Ked skoncim s Inofolicom, tak mam klasicku listovku. Povedala som si, ze neuskodi mi to, moze jedine pomoct. Tak dufam, ze coskoro sa aj ja dockam 2//. Mam 30r. a zatial sa snazilkujeme 9 mesiacov. Do roka to nase vytuzene nejako splodime, aj keby mam stojky robit od rana do vecera. 😂

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka este skusate kratucko, asi nebola ta spravna doba a konstelacia, uvidis, coskoro to pride. Aj nieco uzivas?

renimac
16. jan 2017

@crazy_girl1 tak ja s Inofolicom dobré skúsenosti nemám, ale poznám baby, čo si ho chválili. Ja som posledné 3 mesiace užívala materskú kasicku, včelí peľ na raňajky, pridala som ho do jogurtu, plus vlašské orechy, vit. E (ochraňuje vajicka pred oxidacnym stresom) a vit. D (zistilo sa, ze jeho nedostatok ma vplyv na schopnost otehotniet). Či to dopomohlo neviem, ale verím, že aj vďaka tomu nám ten natív vyšiel na prvý krát.

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 ja viem že je to krátka doba, ale s mrchou prichádza aj sklamanie :-/ beriem len kys. listovú, B a C vit.... a teraz mi kamoška poradila nejakú bylinkovú tinktúru....ževraj jej to pomohlo tak uvidiíme 🙂

livuska25
16. jan 2017

@m_i_s_k_a_2 hej vďaka. Na prvý šup by bolo super keby sa to podarilo. Držím palce.
@tamarka9 bolo tak snáď nie je všetko stratené.

crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac tak to som este neskusala, ale medu konzumujem celkom dost 😉 oriesky tiez, aj vitamin E, ale nie pravidelne. Na kazdeho ucinkuje nieco ine, len musi prist na to co 😂 Tak uvidim, ked Inofolic nezafunguje, tak mi dr.odporucil clostil...ale zatial sa tomu branim, verim, ze to pride aj bez neho 🙏👶🏼

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka za vyskusanie nic nedas. 😉Mozno zafunguje hned. Mas pravdu, s mrchou prichadza sklamanie, ale aj dalsia sanca. Musime verit a pride to 🙏😘

renimac
16. jan 2017

@crazy_girl1 určite to príde 🙂 uvidíš čo zaberie tebe 😉.

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 áno máš pravdu 🙂 pozitívne myslenie robí divy 🙂 moja terajšia mrcha trvala 1 deň, sem tam špinenie, testy negatívne, sklamaná som ešte teraz 😀 škoda nooo

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka jeden den? To je divneee... tehu priznaky ziadne? Mozno test este len ukaze 😉

crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac urcite budem informovat, som presvedcena, ze to dlho nepotrva. Krasne tehulkovanie 😘 Uz vies, co to bude alebo mas tusaka? Kedy v juni mas termin?

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 žiadne príznaky nič... aj prsia mám voľné...donedávna ma zvykli aspoň bolieť bradavky alebo boli prsia celé citlivé... nechápem a už mám doma len 1 test tak si ho chcem ušetriť nech ho zasa zbytočne neminiem 😀

renimac
16. jan 2017

@crazy_girl1 budem Vás tu sledovať 😉. Ešte nevieme, naposledy sme sa hrali na schovavacku, a morfologicky UZV mám až vo februári. TP je predbežne 24.6., ale mám tusaka, že to bude skôr. No a posledný týžden mám pocit, že chlapček, ale uvidíme, ja sa budem rovnako tešiť aj z dievčatka. Len nech sa narodí zdravé 🙂.

linda1984
16. jan 2017

@vyhuelka ja dnes 1 DC a sklamanie veľké, tiež sa snažíme 3-4 mesiace a stále nič 😔 už je večer a akosi ma depka prechádza a už sa teším na nový mesiac, ze sa posnazime, ja idem aj k lekárovi na ročnú prehliadku na 11 DC tak možno niečo uvidí, poradí... Zatiaľ skúsim alchemilku, grepy a vyložene nohy... A snaženie tak obden 😀

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka tak neminaj este, pockame 😉 Ja sa zase neviem dockat ovu, kazdu chvilu by mala prebehnut...

crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac krpcek sa schovava, no pekne. Len nech nam posle nejakych svojich kamosov, este je tu dost volnych mamiciek 😉😜😘 Nech je to chlapcek ci dievcatko, hlavne nech ste zdravi obaja. Nad menami uz premyslate?

vyhuelka
16. jan 2017

@linda1984
@crazy_girl1 baby aj meriate ovu? ja som merala 1 mesiac ale potom som si povedala že kašlem na to...že bude tak ako má byť...mám pocit že keď sa takto pozorujem som z toho ešte viac nervózna.... jasné aj ja dávam nohy hore 😀 grepy mi nechutia...jedine žeby som kupovala džúsy.... a alchemilku som ešte neskúšala... uvidiíme čo tento mesiac prinesie 🙂

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka ja som merala minuly rok cca 3 mesiace BT a robila ovu testy, tehotna nie som, takze he niekde chyba 😊 A viem asi kde.... takisto som sa az prilis pozorovala a bola z toho nervozna. Najlepsie je sa vitaminkovat a keksikovat kedy je chut. 😋 Babo ma prist z lasky, nie na rozkaz. U mna to tak vobec nefungovalo 9mes., tak od noveho roka som zmenila strategiu.

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 akú máš stratégiu? ja už neviem či sa na hlavu postaviť alebo čo 😀 nevedela som že splodiť dieťa bude také ťažké... keď vidím aké indivídua v mojom okolí majú deti až mi je do plaču 😀

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka strategia je nesledovat sa. Podporujem otehu vitaminmi, cajmi, grepmi, spravnou polohou, nozkami hore, nech bojovnikov taha gravitacia tam, kam ma... neviem co viac, uz asi nic. Ostatne nechavam na prirodu. Zdravi sme, urcite sa to coskoro podari 😉😘

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 jasné, správny postoj 🙂 ja sa riadim týmto heslom tiež 🙂 uvidíme čo to dá, bábatko príde keď bude chcieť 🙂 ja pevne verím že to bude ešte tento rok 🙂

crazy_girl1
16. jan 2017

@vyhuelka veru tak, s ocakavanim a super pozitivnym myslenim podme spat. Ktovie, mozno sa uz onedlho celu noc nevyspime. 😊😘

vyhuelka
16. jan 2017

@crazy_girl1 áno som rovnakého názoru 🙂 tak dobrú noc, idem snívať o mojom budúcom bábätku 🙂 napíšeme si ako pokračujeme, ahoooj 🙂

nita216
16. jan 2017

@vyhuelka
@scandinavia
@vcielka199
Baby ja.s mojim muzickom som sexovala kazdy den a stale sme to dokoncovali zo zadu a za mesiac som ostala tehotna! aj ja mam otocenu maternicu dozadu a tskto bezproblemovo viem otehotniet!skuste cely mesiac takto sexikovat.stoji to za 1 pokus!

sevcikovaanna
17. jan 2017

Je to smutne dnes sa my mal narodiť chlapcek a po potrate sa nedari otehotnieť...

lsi
17. jan 2017

Ahojte,chcem sa opýtať. V nedeľu by som mala dostať svoje dni,už cez rok sa snažíme o babo. Vždy pred menstruaciou ma bolia prsia aj dva týždne skor a teraz nič necítim. Môže to byť aj tehotenstvom? Ďakujem.

eliss19
17. jan 2017

Tak ani nám sa nezadarilo dnes som začala špiniť :(

renimac
17. jan 2017

@crazy_girl1 jasné, ja mu stále hovorím, že potrebuje kamošov/ky, tak nech trošku pomôže 😉. Mena už máme vybraté asi rok, času sme na premýšľanie mali za 3 roky dosť 😂. No čo ti poviem 😉.

chmeluska
17. jan 2017

@sevcikovaanna je to smutne, ale neboj urcite sa to podari, sem tam citam tvoje prispevky, mas to tazke ale organizmus sa da dokopy, sice pomaly ale isto a tvoja tuzba sa naplni, držim palce, kazda co sme si tym presli bude asi smutna v den kedy sa mali narodit, drž sa!

crazy_girl1
17. jan 2017

@renimac to teda áno. Keď človeka nejaké meno chytí, už ho tak ľahko nepustí, teda aspoň u nás to tak je, že roky rokúce sa nám páčia a asi by som ani v tehu nemenila. 😉 Držím pästíky, nech je všetko oki. Nezabúdaj, dnes očakávam foto bruška 😝
Kedy ideš najbližšie k dr.?