Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka to mavam aj ja no som zvedava aka bude zajtra a v sobotu. Je to už na nervy takto každy mesiac čakat a nič z toho.
@snazilka2017 áno bola som na takom vyšetrení,bral mi na to krv gynekológ,tiez som mavala po porode velke bolesti počas ms,ale pýtal sa aj ako je to mimo cyklu. Kazda zena moze mat ine priznaky.
My sme nevedeli rok otehotnieť, potom nam bolo poradene ze musíme mat s mužom naraz orgazmus ze to zvykne pomôcť (poradili nam to dva pary nezávisle od seba),a o mesiac sme uz mali dve čiarky 🙂 mozno ste to skúšali, počuli, ja si myslím ze nam to naozaj pomohlo.a vraj je dobre doplniť si zinok,ten som užívala tiez ale iba tyzden tak asi ten orgazmus 🙂 drzim palce všetkým
Ahojte dievcata..prepacte ze teraz moc nepisem ale mam toho nad hlavu..cakam na dobre spravy od kazdej z vas 😉 ,ja som momentalne 4DC, berem clostil a pridala som inofolic...tak som zvedava..ale zelam si, aby to uz vyslo...tak ako to zelam aj vam vsetkym!!!

@alilka úplne presne to neviem, ale sú určené pre bojovníkov, to znamená, že zlepšujú kvalitu a zrejme aj kvantitu spermií, ich pohyblivosť a podobne. Určite sa nájdu na to odborné články. Ale vitamíny nikdy nie sú na škodu, či už pre telo, alebo aj bojovníkov samotných... 😝
Dnes mala prísť ms a nikde ani priznaky ...test negatívny ... Len občas ma boli maternica take pichanie😞
Kocky, zajtra mi drzte palce. Cakaju ma krvne testy a kontrola u gyndu po kyrete. Snad sa dozviem nieco nove...
@ejuska2586 O chvíľku budú opäť dve čiaročky, uvidíš. Ale tentoraz do úspešného konca ❤
@ejuska2586 to mi ver, ja som sa asi dočkala ovulky, resp. prasknutia folikulu... Bolestiiii v pravom vaječníku už niekoľko hodín, auky... dnes som sa preliala grepovým džúsom, uvidíme, či urobí zázraky... 🙏😍
Ahojte dievcata! Dnes som to nevydrzala a testovala som, bohuzial len | ciarka 😢 . Som 27 DC, 12 DPO, v nedelu cakam menstruaciu. Boze ja sa vzdy tak tesim a nic z toho. Snazime sa sice iba 5 mesiacov, asi pre istotu zajdem vo februari ku gynekologycke ☹.
@lili2015 ahoj nezufaj este nic nievje stratene.Mrcha moze stale neprist ☺ .My s manzelom sa snazime tiez cez 5 mesiacov .No stale verim,ze este nenastal ten pravy cas.Ono to pride.Niekedy nemozme mat vsrtko hned aj ked by sme velmi chceli.K lekarke mas este cas ist.Pokial neprejde rok.Vacsinou az po roku snazenia sa chodi ku gynekologicke.Mne to moja sama povedala,ze ak sa nam po roku nepodari mam dojst.A zacneme to riesit.Tak sa este netrap lekarkou zbytocne. ☺
@zuzu2901 Praveze by som mala ist aspon na preventivku. Ja mam myom na maternici, nie nejaky velky, asi iba 2 cm, nemal by vadit, ale ma sa sledovat. Mala som ist na kontrolu asi niekedy v septembri, ale nebola som, tak pojdem teraz, po roku. Ja som taky flakac na toto, pred tym som nebola u gynekologycky 7 rokov a nasli mi hned myom a cysty v prsnikoch.
@alilka ahoj ako si na tom? Uz si sa testovala? Ja meskam 2 den od vcera ma zacali pobolievat prsia a je mi kadejako... drahy hovory ze prsia mam ine ako pred Ms... a podbrusko Ma nikdy pedikúra ms nebolelo a teraz ho citim uz cca tyzden ... vecer som nevydrzala a testovala som sa .... a asi som videla ducha.... uvidime ci to bola pravda ...

@butterfly333 hej tak asi 8dpo..Zatiaľ sa drží..Ale neznamena to podľa mňa nič 😁 minulý mesiac sa tiež držal ešte aj v deň mrchy bola by vysoko..