icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
19. jan 2017

@butterfly333 hej tak asi 8dpo..Zatiaľ sa drží..Ale neznamena to podľa mňa nič 😁 minulý mesiac sa tiež držal ešte aj v deň mrchy bola by vysoko..

janulino
19. jan 2017

@alilka ach dfm mi ta ciarka nezmizne zo dna na den..keby tak na tehotenskom boli take 2 😇

nina4
19. jan 2017

@janulino moja to aj ja mam taku a som 11DC sice je pravda že mam dlkšie cykly ale už sa stalo že som mala ovulku aj 12DC

butterfly333
19. jan 2017

@alilka to mavam aj ja no som zvedava aka bude zajtra a v sobotu. Je to už na nervy takto každy mesiac čakat a nič z toho.

tamarka9
19. jan 2017

@snazilka2017 áno bola som na takom vyšetrení,bral mi na to krv gynekológ,tiez som mavala po porode velke bolesti počas ms,ale pýtal sa aj ako je to mimo cyklu. Kazda zena moze mat ine priznaky.

alilka
19. jan 2017

@butterfly333 tak si držme prsteky 😁😁

janulino
19. jan 2017

@nina4 Ale nemoze mi zmiznut zo dna na den ze? 🙂

adia11
19. jan 2017

My sme nevedeli rok otehotnieť, potom nam bolo poradene ze musíme mat s mužom naraz orgazmus ze to zvykne pomôcť (poradili nam to dva pary nezávisle od seba),a o mesiac sme uz mali dve čiarky 🙂 mozno ste to skúšali, počuli, ja si myslím ze nam to naozaj pomohlo.a vraj je dobre doplniť si zinok,ten som užívala tiez ale iba tyzden tak asi ten orgazmus 🙂 drzim palce všetkým

nina4
19. jan 2017

@janulino myslíš ciarka ? Môže niektore baby maju 2 ciarky cely mesiac len ta testovacia je slaba a cez ovu stmavne a na daľši deň uz môže byť zas slabá.Alebo maju len jednu ciarku a v den pozitivneho testu nabehnu 2 a na dalši den znovu len jedna .U kazdej je to iné.

tifinka
19. jan 2017

Ahojte dievcata..prepacte ze teraz moc nepisem ale mam toho nad hlavu..cakam na dobre spravy od kazdej z vas 😉 ,ja som momentalne 4DC, berem clostil a pridala som inofolic...tak som zvedava..ale zelam si, aby to uz vyslo...tak ako to zelam aj vam vsetkym!!!

sticker
simka2433
19. jan 2017

@adia11 ja stále trošku dúfam že sa nám to takto podarilo🙂 mali sme S manželom orgazmus naraz a MS stále nechodí mám iba slabucke hnedé spinenie už 5den a to u mňa ešte nebolo no test bol predvčerom negatívny tak skusim až keď spinenie skončí🙂

crazy_girl1
19. jan 2017

@alilka úplne presne to neviem, ale sú určené pre bojovníkov, to znamená, že zlepšujú kvalitu a zrejme aj kvantitu spermií, ich pohyblivosť a podobne. Určite sa nájdu na to odborné články. Ale vitamíny nikdy nie sú na škodu, či už pre telo, alebo aj bojovníkov samotných... 😝

sevcikovaanna
19. jan 2017

Dnes mala prísť ms a nikde ani priznaky ...test negatívny ... Len občas ma boli maternica take pichanie😞

ejuska2586
19. jan 2017

Kocky, zajtra mi drzte palce. Cakaju ma krvne testy a kontrola u gyndu po kyrete. Snad sa dozviem nieco nove...

crazy_girl1
19. jan 2017

@ejuska2586 myslím na teba, zlatko. Určite daj vedieť. Kedy ideš? 🙏😘

ejuska2586
19. jan 2017

@crazy_girl1 Dam dam. O 9:30 som objednana.

adia11
19. jan 2017

@simka2433 tak drzim palce 🙂 aj ja som na začiatku spinila a potom sa pridali celodenné nevoľnosti 🙂 ja som sa testovala až ked mi v podstate meškali mesiac

crazy_girl1
19. jan 2017

@ejuska2586 O chvíľku budú opäť dve čiaročky, uvidíš. Ale tentoraz do úspešného konca ❤

butterfly333
19. jan 2017

@ejuska2586 držim palčeky moja.😘

ejuska2586
19. jan 2017

@crazy_girl1 V to dufam. Len cakanie na prvu menstruaciu je take dlhe 😒

ejuska2586
19. jan 2017

@butterfly333 Dakujem

crazy_girl1
19. jan 2017

@ejuska2586 to mi ver, ja som sa asi dočkala ovulky, resp. prasknutia folikulu... Bolestiiii v pravom vaječníku už niekoľko hodín, auky... dnes som sa preliala grepovým džúsom, uvidíme, či urobí zázraky... 🙏😍

lili2015
19. jan 2017

Ahojte dievcata! Dnes som to nevydrzala a testovala som, bohuzial len | ciarka 😢 . Som 27 DC, 12 DPO, v nedelu cakam menstruaciu. Boze ja sa vzdy tak tesim a nic z toho. Snazime sa sice iba 5 mesiacov, asi pre istotu zajdem vo februari ku gynekologycke ☹.

zuzu2901
autor
19. jan 2017

@nina4 dakujem.Mala som sa chut vyrozpravat 😁...ale noo neblazni moja stale si mlada zena 😘 .Babo pride uvidis ja tomu verim ☺ .Pozri sa mate chut na keksik stale? Ak ano si mlada a to kedy sa muzove spermie rozhodnu,ze ta oplodnia je len otazkou casu moja 😉

janulino
19. jan 2017

@lili2015 ty si testovala,ci si tehotna?ved to je este skoroooo😲

lili2015
19. jan 2017

@janulino Na teste bolo napisane ze sa moze uz 10 dni po ovulke, ja som 12, som to nevydrzala 😀 Ale uz citim, ze dostanem kramy, tak len tak pre moj dobry/zly pocit.

zuzu2901
autor
19. jan 2017

@lili2015 ahoj nezufaj este nic nievje stratene.Mrcha moze stale neprist ☺ .My s manzelom sa snazime tiez cez 5 mesiacov .No stale verim,ze este nenastal ten pravy cas.Ono to pride.Niekedy nemozme mat vsrtko hned aj ked by sme velmi chceli.K lekarke mas este cas ist.Pokial neprejde rok.Vacsinou az po roku snazenia sa chodi ku gynekologicke.Mne to moja sama povedala,ze ak sa nam po roku nepodari mam dojst.A zacneme to riesit.Tak sa este netrap lekarkou zbytocne. ☺

lili2015
19. jan 2017

@zuzu2901 Praveze by som mala ist aspon na preventivku. Ja mam myom na maternici, nie nejaky velky, asi iba 2 cm, nemal by vadit, ale ma sa sledovat. Mala som ist na kontrolu asi niekedy v septembri, ale nebola som, tak pojdem teraz, po roku. Ja som taky flakac na toto, pred tym som nebola u gynekologycky 7 rokov a nasli mi hned myom a cysty v prsnikoch.

zuzu2901
autor
19. jan 2017

@lili2015 aha tak to som nevedela.Ja som zas v tomto poctivka.Moja teta mala rakovinu prsnikov 2x.Tak drzim palce aby vsetko bolo ok potom

xixiximyxi
19. jan 2017

@alilka ahoj ako si na tom? Uz si sa testovala? Ja meskam 2 den od vcera ma zacali pobolievat prsia a je mi kadejako... drahy hovory ze prsia mam ine ako pred Ms... a podbrusko Ma nikdy pedikúra ms nebolelo a teraz ho citim uz cca tyzden ... vecer som nevydrzala a testovala som sa .... a asi som videla ducha.... uvidime ci to bola pravda ...