icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nita216
1. feb 2017

@sugarinka10 ahoj dakujem !tak na buduci tyzden este idem na usg uvidime ci je vsetko ok!a ty ako?podarilo sa ti otehotniet

iva0905
1. feb 2017

@tamarka9 ahojky ako sa mas..chcem sa spytat ..caste chodenie na vecko pkus pichanie v lavom vajicku moze to mat nieco spolicne s uhniezdovanim??ci si uz namyslam jaaj ..u teba si nic take nepostrehla?

tamarka9
1. feb 2017

@iva0905 no veru v tomto ti neporadím,ja som nikdy nic podobne nemala ked som bola tehu,nikdy som necítila uhniezďovanie a možno som aj nieco cítila,len som to nesledovala. Teraz ako sne sa zacali snažiť zisťujem,ze každý den ma cosi pichne,niekde potiahne,zaboli atd...našťastie tiez nemam cas to riesit,lebo mam chore dieta,cize plnú hlavu starosti..a kolko si DPO?

iva0905
1. feb 2017

@tamarka9 26.1...no veru pri prvom som ani netusila ze som tehotna lebo som to tak nevnimala..no mas pravdu asi sa moc vnimam..

tamarka9
1. feb 2017

@iva0905 26.1 si mala ovu? A ake veľké mas prvé bejby?

iva0905
1. feb 2017

@tamarka9 no bude mat 12rokov v marci..a tvoje?

tamarka9
1. feb 2017

@iva0905 jej to uz velike...moje o dva dyzdne dva roky ☺

iva0905
1. feb 2017

@tamarka9 jeeej to je mile..no veru a uz mame predcasnu pubertu tak aspon ked sa podari tak bude mat dost energie na kocikovanie

nikusiak9
1. feb 2017

Caute baby, citam Vas od zaciatku 🙂 18teho som mala poslednu menstruaciu a vtedy som aj dobrala antikoncepciu po asi 6-7rokoch. Skusam prvykrat aj ovulacne testy, ale kedze netusim ci pride menstruacia, tak neviem s akym dnom ratat cca. (predtym 30dnove cykly, s menstruaciou 28dnove)...zatial 15DC a testy stale negativne. Uz zacinam vahat ci vobec ovulacia pride. Vsetkym drzim palce

sugarinka10
1. feb 2017

@nita216no my sa snažíme od 10. 10. 🙂 Zatiaľ nič, aj keď cítim mierne bolesti v podbrušku, menštruácia až o týždeň, no možno si to len vsugerovavam 🙂

tifinka
1. feb 2017

@alilka tak to si stastna zena..ja mam strasne tlaky v podbrusku a VZDY cez ovu strasnu migrenu ☹ ..najhorsie ze si vzdy musim dat tabletku (paralen) lebo to sa neda zniest..skusala som to vydrzat bez ale neslo to..tak sa bojim ze ci aj to neni prekazka ze sa nam to potom nepodari..ale niekto mi tu uz pisal ze vraj v tomto by tabletky nemali robit ziadny problem..ale aj tak 😒

lilien1914
1. feb 2017

Tak si pockam na mrchu zajtra a zas odznova 😞🙏🏼

mojezlate
2. feb 2017

@janulino aj ja to mavam aj teraz ms mešká doktor povedal že to na tehotenstvo nevypada tak mi predvčerom pichol vyvolavacku a zatial ms neprisla

simka2433
2. feb 2017

@linda1984 ja iba ten inofolic beriem od novembra ale pochybujem ci z toho ved je to len kys.listova:-/ jaa uz tomu nerozumiem

mariannamk
2. feb 2017

@zuzuula tak samozrejme, ak to beries pre dobro buduceho babatka, je to uplne v poriadku 🙂 ale neuznavam to, ze by mal femibion fungovat ako prostriedok k otehotneniu.
nepopieram, ze listovka vie pomoct aj telu. mne dlhodobe uzivanie 800-vky napriklad na urcitu dobu vyrazne zlepsilo plet 🙂 ale femibion ako taky je rovnaky, ako hocijaky iny multivitamin, ak si odmyslim tu znacku a nejake to tvrdenie na krabicke 🙂

mariannamk
2. feb 2017

@simka2433 inofolic je inozitol + listovka. skor ma opodstatnenie u tej, ktora ma nejake problemy s vajecnikmi, ovulaciou.

alilka
2. feb 2017

Baby viete mi poradiť..Som 8dc meram BT a tá mi dnes skočila z 36,4 na 37..Ale veď ovu ešte nemôžem mať..Beriem ešte clostylbegit a dnes mám posledný deň. Tá ovu nemôže byť počas užívania clostylu že? 😲😲 Iné cykly som mala ovu 16dc..

tamarka9
2. feb 2017

@lilien1914 ale veď este nemusi byt pozitívny,počkaj ci mrcha dorazi,kym nie je,je nadej...

tamarka9
2. feb 2017

@mojezlate no ako prišla už ms? Ak nie,ja by som skúsila test 😉

tamarka9
2. feb 2017

@alilka a testy co ukazujú? Nemôžeš mat zvýšenú teplotu z únavy,alebo niečo na teba lezie...teraz všade choroby.

alilka
2. feb 2017

@tamarka9 testy som ešte nerobila..A ovu nebola lebo som teraz bola na folikumetrii a vajka sú tam a majú zatiaľ len 11mm ,😁 nelezie na mňa nič aspoň necítim len od rána má boli hlava..

nica_s
2. feb 2017

otázka: čo myslíte, môže sa na 30DC zistiť z krvi na gyn tehu? Či opäť individuálne? Testy neukazujú tehu....

pucca144
2. feb 2017

Ahojte dievcata, tak ja cakam na ms meskajucu a robim test a tam ovu, vsak????

tamarka9
2. feb 2017

@alilka hm tak potom neviem co tak vyskocila...

tamarka9
2. feb 2017

@pucca144 meska ti ms a robila si si ovulacny test? No toto nie je pozitivny ovulacny test,ciarky by museli byt rovnako silne aby si mala ovulaciu. A tehotensky test nemas? Som citala,ze obcas su ovulacne testy pozitivne v case tehu...

tamarka9
2. feb 2017

@nica_s z krvi by mal zistit hladinu hcg a podla toho urcit. Urcite je krv presnejsia ko test...

pucca144
2. feb 2017

@tamarka9 mam aj tehu test tak idem skúsiť
a ke´d sú slabé tak nezačína ovu?

tamarka9
2. feb 2017

@pucca144 nemusi,ja mavam slabe aj po ovu,niekedy cely cyklus....

pucca144
2. feb 2017

@tamarka9 tehu test neg. :(

nica_s
2. feb 2017

@tamarka9 mno, ešte ma napadlo, že užívam tabl C vit+zinok (veď chrípkové obd), a čo spôsobuje C-čko? Oddiaľuje ms!!! 🙈 A ja si tu nádejne namýšľam 😅