Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@iva0905 no veru v tomto ti neporadím,ja som nikdy nic podobne nemala ked som bola tehu,nikdy som necítila uhniezďovanie a možno som aj nieco cítila,len som to nesledovala. Teraz ako sne sa zacali snažiť zisťujem,ze každý den ma cosi pichne,niekde potiahne,zaboli atd...našťastie tiez nemam cas to riesit,lebo mam chore dieta,cize plnú hlavu starosti..a kolko si DPO?
Caute baby, citam Vas od zaciatku 🙂 18teho som mala poslednu menstruaciu a vtedy som aj dobrala antikoncepciu po asi 6-7rokoch. Skusam prvykrat aj ovulacne testy, ale kedze netusim ci pride menstruacia, tak neviem s akym dnom ratat cca. (predtym 30dnove cykly, s menstruaciou 28dnove)...zatial 15DC a testy stale negativne. Uz zacinam vahat ci vobec ovulacia pride. Vsetkym drzim palce
@nita216no my sa snažíme od 10. 10. 🙂 Zatiaľ nič, aj keď cítim mierne bolesti v podbrušku, menštruácia až o týždeň, no možno si to len vsugerovavam 🙂
@alilka tak to si stastna zena..ja mam strasne tlaky v podbrusku a VZDY cez ovu strasnu migrenu ☹ ..najhorsie ze si vzdy musim dat tabletku (paralen) lebo to sa neda zniest..skusala som to vydrzat bez ale neslo to..tak sa bojim ze ci aj to neni prekazka ze sa nam to potom nepodari..ale niekto mi tu uz pisal ze vraj v tomto by tabletky nemali robit ziadny problem..ale aj tak 😒
@zuzuula tak samozrejme, ak to beries pre dobro buduceho babatka, je to uplne v poriadku 🙂 ale neuznavam to, ze by mal femibion fungovat ako prostriedok k otehotneniu.
nepopieram, ze listovka vie pomoct aj telu. mne dlhodobe uzivanie 800-vky napriklad na urcitu dobu vyrazne zlepsilo plet 🙂 ale femibion ako taky je rovnaky, ako hocijaky iny multivitamin, ak si odmyslim tu znacku a nejake to tvrdenie na krabicke 🙂
@simka2433 inofolic je inozitol + listovka. skor ma opodstatnenie u tej, ktora ma nejake problemy s vajecnikmi, ovulaciou.
Baby viete mi poradiť..Som 8dc meram BT a tá mi dnes skočila z 36,4 na 37..Ale veď ovu ešte nemôžem mať..Beriem ešte clostylbegit a dnes mám posledný deň. Tá ovu nemôže byť počas užívania clostylu že? 😲😲 Iné cykly som mala ovu 16dc..
@lilien1914 ale veď este nemusi byt pozitívny,počkaj ci mrcha dorazi,kym nie je,je nadej...
otázka: čo myslíte, môže sa na 30DC zistiť z krvi na gyn tehu? Či opäť individuálne? Testy neukazujú tehu....

@sugarinka10 ahoj dakujem !tak na buduci tyzden este idem na usg uvidime ci je vsetko ok!a ty ako?podarilo sa ti otehotniet