Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@jania023 prirodzene snad aj 8 rokov sme sa snazili....cez ivf 5 rokov, ja som to prestala ratat a zmierila som sa s tym, ze bojujeme dalej umelo a prirodzene a snad jedno vyjde 🙂 . Ty ked mas dobre vysledky, ked tvrdis ze ako mladica,tak ich mas lepsie ako ja. Nepochybuj a vyjde to. Drzim palce
@melmel78 vsak to je natom najhorie ze mam dobre vysledky a nedari sa. tie dobre vysledky mam ale uz 10 rokov a nic😀.
mna mrzi to ze mi nevychadzaju ani len ivf cize tak by som sa mohla ukludnovat ze o 3-4-5 mesiacov idem na vklad a dufat.. treza to mam v nedohladne, stale si hovorim ze buduci mesiac to uz vyjde a tak dookola uz 126 cyklov
@jania023 podla mna u mna zafungovala psychika, nefixuj sa na to....zi pre nieco ine, nie pre to, ze chces otehotniet. Ja som sa napriklad tesila na leto, ze si budem uzivat, plavat, sportovat, bicyklovat sa.....nemala som cas mysliet na to, ze to pride. Akurat som si odsledovala ovulku a sup ho tam 😀
@melmel78 Neboj.. uvidíš, bude dobre 🙂
@ivankalaco a ty ako pokracujes?
@melmel78 Zatiaľ všetko v poriadku, dnes som 7+2tt 🙂
@ivankalaco uzasne 🤗 a ako som sa ta pytala na tie priznaky tak na sebe pozorujem len jemnu bolest prsnikov, sem tam pichne v bruchu a budim sa v noci na vlci hlad.
@melmel78
@ivankalaco
Dakujem 😘
@melmel78 Ja som už hladná stále 🙂
@melmel78 uprimne blahozelam ❤ krasne sa to cita a moc drzim palce, nech vsetko dopadne vyborne.
Ja asi koncim so snazenim, doma mame uz par tyzdnov tichu domacnost, aj koli neuspechom, byvaniu, nevieme, co dalej, ja uz neviem co dalej a uz nemam silu dokola kazdy mesiac absolvovat nadej-beznadej- obdobia. S muzom som rozpravala a buducnost je otazna. Po tej tichej domacnosti som sa rozhodla, ze nejdem dalsi cyklus na IVF, mali sme ist na prve IVF 😔 Ale je mi lahsie ovela, posledny prichod ms som ani neodsmutila. Co ma byt, bude.
@santine dakujem za uprimne slova a tvoj prispevok sa mi necita lahko 😯. Mrzi ma co prezivas ale cas ukaze. Myslis ze s muzom mas problem kvoli otehotneniu? Ved ked ta lubi bude ta lubit tehotnu ci netehotnu. Daj si uplne pauzu a nechaj chvilu plynut cas, venuj sa sebe. Drz sa verim ze sa postasti aj tebe
@melmel78 super sprava gratulujem a nech všetko dobre dopadne 🙂
@janulka232 dakujem
Tak som do zajtra nevydržala a urobila test dnes, ten digitálny a nie som tehu 😔. Tak snažíme sa ďalej.
@heveri35 A už ti mešká menštruácia?
@ivankalaco zajtra by mala prísť
@heveri35 Digitálny test je dobrý, ale je 25 - kový a HCG mohlo byť nízke a vyšiel negatívne, skús zajtra iný test.. obyčajný 10-kový.
@ivankalaco skúsim, ale podľa mňa by už digi ukázal. Nevadi však len teraz sme sa začali snažiť 🙂
@heveri35 To záleží od ovulácie a aj od uhniezdenia vajíčka 🙂

@ivankalaco dakujem Ivka snad to bude v poriadku, lebo o tyzden uzv ze ci tam nieco je vidiet....zatial len nejaky utvar a nevedela ci je tam plod. Velmi sa bojim